Закопчаха Николай Цонев
Модератор: Общи модератори
Re: Закопчаха Николай Цонев
SKISA написа:ма ква демокрация бе-яко комунизъм пак и ше ни дойде акъла!!!!!!!!
Айде, аз съм ЗА

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
dimithur написа:SKISA написа:ма ква демокрация бе-яко комунизъм пак и ше ни дойде акъла!!!!!!!!
Айде, аз съм ЗААз съм за всякакви мерки, от които ще ни дойде акъла. А тоя освен всички други неща дето е обвинен за тях, е виновен и за челопечене, щото честно казано на тоя тогава за пръв път му видех физиономията по хаховизията , от където гледаше като насран. Ма това е друга тема. А и няма какво да доказват, нали са го снимали/слушали със СРС ? То там явно всичко е записано черно на бяло
Сам се е преебал . Да беше избегал в ЮАР, ама те и нагли, нагушили се , а пък ще киснат тука да дразнят. Айде къш в зоопарка, след време може да водиме децата си там да ги гледат в клетките и да им обясняваме що за животно е комуниста, и че е много опасно и трябва да седи в клетка с по дебели решетки и от на лъвовете
колега,дай и аз да видя СРСтата ,искам и аз да погледна доказателствата ,моля ти се! като на демократ ти се моля...! "и то там явно" некакси не ми звучи убедително.
а тва ,че си ЗА връщането на комунизма и начините им за справяне с противниците е хубаво ....!много хубаво! дано има повече като тебе. и за БиБи е хубаво....! нека...! и чей да вметна ,че тоя се оказа жълт на царя -не бил комунист! пу! да не ми е уроки-бех се притеснил ,че говоря в полза на комунист....
Ами не съм видял записите от СРСта, ама то тех има, кой да ги гледа и да преценява дали трябва да се арестува тоя от бембената партия или не требва. А повярвай, за да си правят такива зрелищни акции, които да ги снимат дори, явно добре са си вързали гащите
А също така е добра идея, тея записи да се пуснат по националната телевизия във някакъв реалити формат, на който хората да имат възможност да гласуват чрез смс-и
Осъди Николай цонев, изпрати смс със съдържание 5,10,15 или 20 на номер 1234 и осъди Николай Цонев на съответния брой години. Цената на смс варира, според избрания брой години
Е ти демокрация в пълния смисъл на думата

Осъди Николай цонев, изпрати смс със съдържание 5,10,15 или 20 на номер 1234 и осъди Николай Цонев на съответния брой години. Цената на смс варира, според избрания брой години

Е ти демокрация в пълния смисъл на думата

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Много се радвам,когато хванат някой мутраген, но SKISA е напълно прав за цялата показност и простотия! Освен всичко, надали ще се стигне до реална присъда, както винаги.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
бъркаш понятията -тва не е демокрация ,щото аз за да го осъдя искам да видя доказателствата ,разработките и да взема решение! и понеже не могат да го направят тва 6млн българи -има съд. а че правят такива зрелища не е щото са сигурни в правотата си ,а щото народа трябва да се радва и да гледа и да не мисли за глупости....! не ! не вярвам ,че са си вързали гащите и ме е яд ,че ше ме съдят и мене като българин в страсбург ,щото български прокурор прави глупости....!
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
скиса,що се хабиш да обясняваш на момченце дето си пада по холивудски клипчета
Мен ми стана смешно за актъорите,които са накарали да участват като страшни барети в черно при арестуването на въоръжен до зъби бивш министър криещ се в барикадирана стая със заложник и пояс експлозиви на кръста си
.
Искам да ги видя тея същите със същия безстрашен камерамен как се справят с Очите,Баретата,Жълтия,Кьоравия,Главата,Ташака или който и да е закоравял престъпник.И после да го излъчат,ама без цензура.
На тоя клип аз видях как се вади нож на умряло куче.
Бих запитал лицето ББ,къв го държа когато беше главен секретар на МВР и не арестува тогава тоя престъпен министър.Ооо,забравих той пък ББ беше избран за депутат от листата на НДСВ,същите от които беше и Николайчо Цонев,как ще вади кирливи ризи на свой.
И защо в изказванията на ББ се говори само за наследството оставено от изминалите 4 години управление,преди това бяхме цъфнали и вързали ли,или има давност за кражбите от държавата,само за 4 години назад ще ги търсим????
Всеки ,който се радва на подобен профански арест и на начина по който беше прочетено и обобщено обвинението,поради което се арестува даденото лице ,е меко казано глупав за мен човек.В показания арест бяха нарушени поне 4 основни човешки права,които има всеки невинен до доказване на противното,запомнете тези думи,защото са важна част от нашата конституция и наказателен кодекс.
П.С. чудно ми е как ли са подходили полицаите при ареста на оня техен бивш колега,който застреля човек на кръстовище без да му мигне окото и то пред доволен брой свидетели,нещо за което няма нужда от подставени и фалшифицирани СРС-та.
А,и димитхур-чо,дано да си на 18-20 години мойто момче,че ми е жал за мисленето ти.Нищо лично
Мен ми стана смешно за актъорите,които са накарали да участват като страшни барети в черно при арестуването на въоръжен до зъби бивш министър криещ се в барикадирана стая със заложник и пояс експлозиви на кръста си

Искам да ги видя тея същите със същия безстрашен камерамен как се справят с Очите,Баретата,Жълтия,Кьоравия,Главата,Ташака или който и да е закоравял престъпник.И после да го излъчат,ама без цензура.
На тоя клип аз видях как се вади нож на умряло куче.
Бих запитал лицето ББ,къв го държа когато беше главен секретар на МВР и не арестува тогава тоя престъпен министър.Ооо,забравих той пък ББ беше избран за депутат от листата на НДСВ,същите от които беше и Николайчо Цонев,как ще вади кирливи ризи на свой.
И защо в изказванията на ББ се говори само за наследството оставено от изминалите 4 години управление,преди това бяхме цъфнали и вързали ли,или има давност за кражбите от държавата,само за 4 години назад ще ги търсим????
Всеки ,който се радва на подобен профански арест и на начина по който беше прочетено и обобщено обвинението,поради което се арестува даденото лице ,е меко казано глупав за мен човек.В показания арест бяха нарушени поне 4 основни човешки права,които има всеки невинен до доказване на противното,запомнете тези думи,защото са важна част от нашата конституция и наказателен кодекс.
П.С. чудно ми е как ли са подходили полицаите при ареста на оня техен бивш колега,който застреля човек на кръстовище без да му мигне окото и то пред доволен брой свидетели,нещо за което няма нужда от подставени и фалшифицирани СРС-та.
А,и димитхур-чо,дано да си на 18-20 години мойто момче,че ми е жал за мисленето ти.Нищо лично

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Иво, що се 'абиш да обясняваш не ми е ясно... То и аз съм доволен, че има арестувани за сериозни далавери- но до тук... Другото е както казах- "Хляб и зрелища"... Ние изкарваме колкото за единият хляб, те ни осигуряват зрелищата- толкова е проста ситуацията в момента
И най-лошото е, че тоя стар номер още минава 

ms написа:Иво, що се 'абиш да обясняваш не ми е ясно... То и аз съм доволен, че има арестувани за сериозни далавери- но до тук... Другото е както казах- "Хляб и зрелища"... Ние изкарваме колкото за единият хляб, те ни осигуряват зрелищата- толкова е проста ситуацията в моментаИ най-лошото е, че тоя стар номер още минава
Хаха . Бе те тея пък ако не ги арестуват и останалите, и хляба ще ви изчезне

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Колегите страдат здраво от Стокхолмски синдром! 

Без страх, без спирачка!
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Тука съм напълно съгласен със скиса...
иначе момчетата от герб ми се струват много прости... сигурно не всички са такива, ама...
явно авторът на темата е някакъв активист, щото основните му мнения във форума са на тема "герб са супер и Б.Б. е супермер"
И естесвено искам да го помоля да не ми отговаря
иначе момчетата от герб ми се струват много прости... сигурно не всички са такива, ама...
явно авторът на темата е някакъв активист, щото основните му мнения във форума са на тема "герб са супер и Б.Б. е супермер"

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Всъщност автора от няколко години насам е симпатизант на Атака
А и не виждам какво сте се хванали да го защитавате. Пича си прекарал оптичен кабел (да се обеси на него дано) за 120 млн, а пък вие после си пускайте тука темите "Дупки, дупки,дупки" , "Изкривих джанта", "Спуках гума" etc. Ами естествено, че няма да има пари за пътища и не само за тях, ми за всичко останало
Нали само се хвалеше тройната коалиция всяка година, че приключват със 6 млрд на плюс ? И изведнъж като дойде ново правителство, се оказа, че бюджета е на минус ? Как стават тея работи ? Или са лъгали, или са ги откраднали ? Истина май е някъде по средата. Вадели нож на умряло куче . Ами според мен даже и трябваше да му бият два шамара е така да му държи жешко на бузките, докато търка наровете . Па после ако иска и на арменския поп да се оплаква.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
ше пусна от най-скъпитеdimithur написа:Осъди Николай цонев, изпрати смс със съдържание 5,10,15 или 20 на номер 1234 и осъди Николай Цонев на съответния брой години. Цената на смс варира, според избрания брой години![]()

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
На умрело куче нож вадат...
Пък некакъв на заден фон обяснява "ти си престъпник..."...Точно като как едно време са правили ...влизат и го повалят,на место обясняват че е враг на народа и у белене...
Пък некакъв на заден фон обяснява "ти си престъпник..."...Точно като как едно време са правили ...влизат и го повалят,на место обясняват че е враг на народа и у белене...
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Поредният жалък циркаджилък на управляващите
За капак на всичко някакъв небезизвестен прокурор дава пред цяла България обидни квалификации като "абсолютен престъпник" на човек, който все още е с недоказана от съда вина и, кой знае-утре може да се окаже, че е невинен.
Странно защо нямаше такива рамбовски изпълнения с действащия министър на здравеопазването, на когото прокуратурата повдигна сходни обвинения-за неизгодна сделка.

Странно защо нямаше такива рамбовски изпълнения с действащия министър на здравеопазването, на когото прокуратурата повдигна сходни обвинения-за неизгодна сделка.
Никой не мое ма връне на селу!