Колите с десен волан в Б-я
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- venko_e39
- Потребител
-
- Кара: печката да пали точилата
- Мечтае да кара: кола
- Детайли за колата: кола : BMW
модел : е 39
двигател : 525
гориво : diesel
конски сили ~ 143
цвят : criminal black
Re: Колите с десен волан в Б-я
Да си говорят к'вото си искат, как да не си земеш 7-ца с десен волан , като не ти е с 1/3 по-евтиана а е 1/3 от цената и излиза колкото една добре запазена е 39 с голям двигател в България ?!
(за уточнение - 7-ца покрай 2004 )

... колкото повече, толкова повече ... - каза мечо пух и умря от свръх доза !
- 525tds1983
- Потребител
-
venko_e39 написа:Да си говорят к'вото си искат, как да не си земеш 7-ца с десен волан , като не ти е с 1/3 по-евтиана а е 1/3 от цената и излиза колкото една добре запазена е 39 с голям двигател в България ?!(за уточнение - 7-ца покрай 2004 )
Най-голямата глупост която можеш да направиш - мощна или спортна кола с десен волан. Това е от глупавото най-глупавото всички данъци и такси тройни ли ... даже и петорни трябва да са!
Преди няколко месеца в КАТ докато регистрарах един от фирмените бусове имаше една жена на средна възраст която регистрираше лек автомобил - англичанка, естествено я върнаха да си смени фаровете с нормални (такива за дясна дирекция) и въпросната като подскочи "тази кола златна ще ми излезе" (става дума за кола от среден клас не за някоя градска женска кола) , ей добре че бяхме в регистратурата на КАТ защото в противен случай щях да и кажа на висок глас "ами като купуваш кола заради цената , въпреки че не отговаря на 100% на изискванията на КАТ кой ти е крив? Купи си нормална кола на нормална цена!"
- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
тва за фаровете също ,нали се сещате в коя част на платното светят по силно
то не стига масово монтираните ксенони

то не стига масово монтираните ксенони
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Като видите някой МЛ с десен волан кво си викате а? Гъзар ама селски гъзар.Като е толко паралия що не си купи нормален джип ама то гъзарията в България граници няма.Нали се сещате кои хора си купуват такива коли-тези дето искат да се покажат ама немат кинти и купуват с десен.Това е. 

- kotak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525DA
- Мечтае да кара: E60 530XD
- Детайли за колата: Edition Lifestyle
И после- колата се движи,шофъора го няма 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
adovet написа:Като видите някой МЛ с десен волан кво си викате а? Гъзар ама селски гъзар.Като е толко паралия що не си купи нормален джип ама то гъзарията в България граници няма.Нали се сещате кои хора си купуват такива коли-тези дето искат да се покажат ама немат кинти и купуват с десен.Това е.
Тъцъ,
Бих си зел една тойота ланд крузър 100,та ако ще волана да е в багажника,голям джип за пресечени местности...жалко само че ми се повръща само като видя волана от другата страна...
Иначе не мисля че бил "голямо селско дупе"-просто му харесва подобен джип и иска да го притежава...
- adovet
- старши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:adovet написа:Като видите някой МЛ с десен волан кво си викате а? Гъзар ама селски гъзар.Като е толко паралия що не си купи нормален джип ама то гъзарията в България граници няма.Нали се сещате кои хора си купуват такива коли-тези дето искат да се покажат ама немат кинти и купуват с десен.Това е.
Тъцъ,
Бих си зел една тойота ланд крузър 100,та ако ще волана да е в багажника,голям джип за пресечени местности...жалко само че ми се повръща само като видя волана от другата страна...
Иначе не мисля че бил "голямо селско дупе"-просто му харесва подобен джип и иска да го притежава...
За пресечени местности и аз бих си взел.То в гората не караш в дясната лента

- adovet
- старши ентусиаст
-
Между другото имам един приятел, който живее в Англия и всеки път като си идва се прибира с кола.В тях е станало направо морга за английски коли.Продава ги на безценица ама никой не ги купува.
- 525tds1983
- Потребител
-
Истината е че трябва да спрат да ги регистрират в КАТ!
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Винаги ще има противници и подръжници на колите с десен волан.КАТ НИКОГА няма да ги забрани,няма как да стане,няма го законовият елемент за това.Едни ще си купуват такива коли,други ще ги псуват че ги карат и общо взето едно и също-само чесъне на езици.И аз не одобрявам купуването на шофъорски книжки и търкалянето на коли на 20 год. но какво от това.....
- RadoIvanov
- кандидат ентусиаст
-
Аз също не съм фен на колите с десен волан, но пък чак да се забранят, много крайно ми се вижда.
Аз имам градивно предложение - като се регистрира кола с десен волан в КАТ, задължително да и се поставя стикер с голям болднат шрифт "СЕЛЯК" . Аре па да видиме кой ще е навит да ги кара, никой в България не обича да му се намеква за произхода 

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
А този с кола на 20 год,пазаруващ "нови части" от моргите "Естествена опасност на пътя"
А лицето,закупило си книжка "УБИЕЦ"
А лицето,закупило си книжка "УБИЕЦ"
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Тия с десните волани много ги има по Враца, Монтана, Видин, Свищов и Русйе. Надявам се да не обидя никои просто това е моето наблюдение. Явно хората там имат някакъв комплекс за малоценност и решават да вземат "по-расов" и набиващ се на очи автомобил за сметка на сигурност, практичност и удобство. Гъзарията в България край няма ...
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
ако ще и на 30 години да е колата ако е обслужена и в ръцете на собственик мераклия ще те направи пумпал с тая 320д... годините на дадена кола нямат нииищо общо с надеждноста и сигурноста на пътя, а за дясна дирекция и извънградско особено планински райони няма нужда дори и да коментираме, само да бутнат застроховките и половината собственици на англичанки ще прибелят очите
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3