за и против легналите полицаи
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- malkiq utd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46
- Мечтае да кара: x6
Re: за и против легналите полицаи
За, иначе покраи детските градини и училищата ще се лети направо.Те сега от единия легнал полицаи да другия вдигат 40 и после яко спирачки 

- Axis
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с усмивка.
Аз си мисля защо не правят легналите полицаи с по 2 канала на тях! Имам предвид стандартна гъбица, но да има оставени два достатъчно широки канала, колкото да ти минат гумите през тях, без да подскача цалата кола, но същевременно достатъчно тесни или малко изместени встрани, за да се наложи да намалиш, за да уцелиш процепите!! Незнам дали схванахте идеята - хем да ограничават скоростта, хем да не си чупим колите!! 

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
dimithur написа:DanielzZz написа:+1 но само за ниските(гумените).Ако си с наистина ниска кола забрави да минеш през асфалтовите без поражения.
Aми да си имаме уважението, ама наистина ниските коли са за пистатаТова че много хора в България използват обществените пътища за писти, си е техен проблем
И ходят с по една вария в багажника и като не могат да минат отнякъде, я вадят и почват да трошат легналите полицаи
Колега,нискостта на колата далеч не се свежда до окачването.Зависи също и от формата на броните,големината на колелата и т.н.,а и не мисля,че повечето ниски коли се карат като по писта...имаше един американски лаф "Low for show".

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
dimithur написа:DanielzZz написа:+1 но само за ниските(гумените).Ако си с наистина ниска кола забрави да минеш през асфалтовите без поражения.
Aми да си имаме уважението, ама наистина ниските коли са за пистатаТова че много хора в България използват обществените пътища за писти, си е техен проблем
И ходят с по една вария в багажника и като не могат да минат отнякъде, я вадят и почват да трошат легналите полицаи
Колега а ти знаеш ли че тези полицаи имат изискване за височина но едва 10% в България одговарят на тази норма.

Да знам че има много малоумно направени легнали полицай, дето магалите са хвърляли там колкото цимент са имали в кофата, аз това го казах още по-нагоре в темата 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Да, да и да! Да има на всички малки улички по кварталите. В моя скромен Софииски квартал миналото лято оправиха всички улици освен наща, вярно пълно е с дупки, на края на улицата има по-голям сервиз и "бензиностанция" с една колонка, ежедневно минават селяни с гоуфове и вектри с голяма скорост бе дори да намаляват на кръстовищата, добре че има дупки защото иначе щяха да минават с 100км/ч.
Заради такива малоумници да има легнали полицай, както казаха по-горе боядисани за да се виждат и в тъмното.
И аз съм го забелязал това Гери, на доста места...
Заради такива малоумници да има легнали полицай, както казаха по-горе боядисани за да се виждат и в тъмното.
krystal написа:Гумените сякъш са много некачествени.. При нас вече за трети път ги сменят.. (Ст.град)
Иначе съм твърдо "За" легналите полицаи.., направен кат хората..с маркировка.
И аз съм го забелязал това Гери, на доста места...

- BUMER_87
- Потребител
-
- Кара: BMW E36
- Детайли за колата: 96 318i
квото да си говорим имат си и плюсове и минуси но така е в БГ. 

- valdesbg
- Потребител
-
- Кара: Partner VTC/Mondeo
- Мечтае да кара: E90 330Xd
За - покрай училища/детски градини и т.н. . Макар дупките да вършат същата работа
Ще излезе управниците за добро поддържат дупките .

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Само да питам какво значи истински ниска кола? От скоро съм с пружини 35/35 и до сега никъде не съм закачил легнал полицай. Да уточня някои легнали ги минавам диагонално 
За легналите полицаи съм, тип гумени или с подобна височина и профил.

За легналите полицаи съм, тип гумени или с подобна височина и профил.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
"Хубаво нещо е легналият полицай,и да го прегазиш е приятно и намалява скоростта"
Руска Поговорка
Руска Поговорка
- rado_e30m40b16
- младши ентусиаст
-
ЗА .... иначе .... повечето карат кат луди .. 

с 5 ръце "ЗА". Писнало ми е да чакам по 5 минути да пресеча пред нас. Жената с количката рекорда и е 15 минути чакане защото абсолютно всички карат с превишена скорост и никой не спира.
Даже мислех да си направя легнал полицай пред нас..... просто не се издържа вече. То аман от "рейсъри" минаващи с 80 през кварталната уличка която дори няма тротоар. Даже спирах веднъж да питам полицайте дето дремеха и спираха коли каращи без фарове. На въпроса "защо спирате някой който е забравил да си пусне фаровете, а 300 метра по нагоре карат с 80 през квартала" и отговора беше "ми ние само следим за спазването на правилата. За да хващаме превишената скорост трябва знак за ограничение и да застанем с радара там. Знаците не ги слагаме ние"
Ми като никой не слага знаци, ще си сложа аз най-накрая легнал полицай и това е
Даже мислех да си направя легнал полицай пред нас..... просто не се издържа вече. То аман от "рейсъри" минаващи с 80 през кварталната уличка която дори няма тротоар. Даже спирах веднъж да питам полицайте дето дремеха и спираха коли каращи без фарове. На въпроса "защо спирате някой който е забравил да си пусне фаровете, а 300 метра по нагоре карат с 80 през квартала" и отговора беше "ми ние само следим за спазването на правилата. За да хващаме превишената скорост трябва знак за ограничение и да застанем с радара там. Знаците не ги слагаме ние"
Ми като никой не слага знаци, ще си сложа аз най-накрая легнал полицай и това е
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
DanielzZz написа:dimithur написа:DanielzZz написа:+1 но само за ниските(гумените).Ако си с наистина ниска кола забрави да минеш през асфалтовите без поражения.
Колега,нискостта на колата далеч не се свежда до окачването.Зависи също и от формата на броните,големината на колелата и т.н.,а и не мисля,че повечето ниски коли се карат като по писта...имаше един американски лаф "Low for show".
Какви писти бре пич!И аз съм за легналите полицаи,НО само гумени,че ми писна да правя смахнати маневри за да преодолея тези асвалтовите

Това, което ми харесва е, че една огромна част (80-90%) са на места, където има нужда и поставянето им е оправдано.
Това което не ми харесва е, че някои дори с 5 км/ч са ужасни. А най-кофти ако се сливат незабелязано с асфалта

- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Мисля че е добре да ги има до училища ,болници и т.н все пак е по безопастно на такива места ,защото едва ли колегите биха се съобразили със ограничението ,но със сигурност ще обърнат внимание и ще намалят на "легналите полицай"

36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3