Писна ми от скапаната държава
Модератор: Общи модератори
72 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Re: Писна ми от скапаната държава
Maverick_VS написа:Викаш си КАТ и ти пишат акт за несъобразена скорости самокатастрофа, после съд, адвокати и един куп други разходи и пак няма гаранция за нещо
. Иначе наистина само внимание му е майката
Добре де какво значи не съобразена скорост? 20км/ч и дупка с дълбочина 30см? Това пак ли е за акт? Има една дупка на детелината от Цариградско посока кулата, след като излезнеш от тунелчето, която е широка 30см, по средата на платното е, и е дълбока пак толкова някъде. Точно колкото да ти влезне гумата вътре. Дори и да спазваш дистанция, да караш с 35 км/ч и всичко да ти е наред, стъпиш ли в нея чупиш всичко от дясно/ляво. Пак ли акт ще получа? Нали се сещаш, че снимам с телефона дупката и в съда акта ще отпадне моментално? Изобщо има ли смисъл да коментираме, че ограничението на скоростта е 50км/ч в града (хайде точно там май е 40 км/ч), но пак казвам дори и с 30 да влезнеш в тази дупка колата ти е аут. Казвам го, защото влязох в нея със служебната кола с 5 км/ч (може и по-малко да беше). Просто имаше колона и потеглях и по-малко от секунда след като започнах да отпускам съединителя и колата пропадна от дясно. И ко правим ако се беше счупило нещо?
Поздрави и пак ви казвам. Спазвайте ЗдВП и случките с КАТ и сервизите ще намалеят драстично.

Колегата от горното мнение. Приготвяй бирата щото аз съм по-добре от по-миналата година. Не съм казал, че не влизам в дупки. Просто го правя бааавно.

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
имам едно въже към 10м алпинистко издържа до 1т. като си почнал да ревеш така да ти го дам да се избавиш от мъките
после и ша почерпиш.... всички обичаме сладко... ББ ти виновен... дупките ... с 50км/ч как успя да накривиш и носач ... ей тва
ми е абсолютно непонятно, не мога да разбера защо голям мъж ще реве като момиченце ... станалото станало аре давай напред и не се занимавай с глупости

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз също никога не съм кривил джанта или пукал гума в дупка и с едно окачване карам 2 или 3 х на повечето хора ама и тва не е работа да караш като насран щото не знаеш къде ще излезе я дупка, я нарязан за ремонт асфалт.
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Веднага, нападнахте колегата ,че карал бързо затова има дупки. Поробено мислене.
В случая незнам кой е виновен, попринцип Фъндъкова е кмет, но неможете да отречете явното гушене с пари(които уж нямало) от ремонтите по пътя. Правят се масово ремонти буквално кръпка до кръпка, на места които нямат спешна нужда. Правят се по възможно най- некадърния начин и стават по зле отколкото беше преди пътя. Не ми се мисли като се отворят отново тези кръпки на какво ще приличаме
. Тотално под всякаква критика са ремонтите по пътя, айде защитниците като си клечите на задръстване по бул България, пробвайте да сметнете квадратните метри на кръпките умножете ги поне по 27лв и ше видите колко са ви взели от джоба да поправят място което няма нужда, и което няма да прилича на нищо само другата зима.
И незнам Станишев къде го вините за дупките поне по София, щото точно ББ беше кмет на София през изминалите години не Станишев.
В случая незнам кой е виновен, попринцип Фъндъкова е кмет, но неможете да отречете явното гушене с пари(които уж нямало) от ремонтите по пътя. Правят се масово ремонти буквално кръпка до кръпка, на места които нямат спешна нужда. Правят се по възможно най- некадърния начин и стават по зле отколкото беше преди пътя. Не ми се мисли като се отворят отново тези кръпки на какво ще приличаме

И незнам Станишев къде го вините за дупките поне по София, щото точно ББ беше кмет на София през изминалите години не Станишев.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Тук и съм съгласен с колегата, режат и цепат асфалта както им дойде, тва ще стане ад догодина. ББ така наряза супер асфалт в 1А, . ся след 2 г. почнаха да се отварят ями точно където е цепен стария. Малоумна работа и тва е!
Да не забравяме как оправи цариградско и то там където нямаше грам нужда от ремонт.
Иначе, че се кърпи кърпи се, но е като да замажеш положението.
Да не забравяме как оправи цариградско и то там където нямаше грам нужда от ремонт.
Иначе, че се кърпи кърпи се, но е като да замажеш положението.
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Аз колата вече си я направих,но не е там работата! Вместо днес да си отида спокойно на работа аз по сервизи! И кой виновен,че има дупки по пътищата-аз ли?
Сигурно ги правя като се движа по шосето! Така че-виновно е правителството,никой друг! Ако искат могат да си изкопаят по един трап 2 на 1 и да лягат там,пак ще им е малко!

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
правителството също е виновно че жените изневеряват, мъжете се напиват, свинският грип, бубонната чума, бомбите над Хирошима и Нагасаки, Содом и Гомор.... да пропуснах нещо ??? един с икономическо образование не се изказа тук...
а за Станишев .... да е жив и здрав ояде се и около него се оядоха, Краси Гергов си разхожда ламботата Велико Желев също, варненските герои също... сега е ред на новите като не ви харесва визата в ръка и друм, мен не ме кефи но стискам зъби и оцелявам
а за Станишев .... да е жив и здрав ояде се и около него се оядоха, Краси Гергов си разхожда ламботата Велико Желев също, варненските герои също... сега е ред на новите като не ви харесва визата в ръка и друм, мен не ме кефи но стискам зъби и оцелявам
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Coulthard написа:правителството също е виновно че жените изневеряват, мъжете се напиват, свинският грип, бубонната чума, бомбите над Хирошима и Нагасаки, Содом и Гомор.... да пропуснах нещо ??? един с икономическо образование не се изказа тук...
Бе не е така,правитеслтвото е виновно за изневерите-кат останеш без работа да не мислиш че женати ше те търпи с тънка пишка и без пари...
Мъже се напиват пак така като останат без работа или поради други спрени социални придобивки...
Свинския грип-правитеслтвото закупи за няколко милиона ваксини които сега им изтича срока и са непотребни,също така сложиха монитори на летищата в България която техника струваше стотици хиляди левове,отделно не бе похарчен един лев за обучение на лекарите за симптомите и лечение на този вид грип...
Бомбите над Хирошима и Нагазаки всъщност са дело на друго правитеслтво..
Като не ми харесва нещо в моето правителство-по-добре те да си обират крушите....
Малко офф

Сидеров репликира Станишев, заявявайки му: „Вие сте изяли хляба, затова сега има повече зрелища" и подчерта, че днес започва да се слага ред в държавата и Атака помага за това.
Aз няма какво повече да добавя по темата "защо ни е скапана държавата"

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Да не говорим ,че днес беше третия ден в който след упорита борба ,велико губене на времето и преки финансови загуби поради това си подадохме с жена ми документите за новите лични карти
Държава няма след като и полицията целенасочено заблуждава Българските граждани
На таблото с образците и списъците с документите нужни за изваждане на "лична карта с биометрични данни"
са описани едни неща/документи , които само на метри по гишетата вече не се искат/спазват , така както е обяснено за биометрията на гражданите на това същото табло всеки остава с впечатление ,че вече едва ли не вади документ за Марс а всъщност после отново всеки вижда ,че всичко е по старо му само ,че поне преди за фотостудията имаше по малко хляб а сега и те са игнорирани от "империята" СИБАНК ... Ако не са хората да поемат гражданска инициатива за списъци и що-годе някакъв ред , всичко което се късае до нужната на първа ръка точна система за обслужването на поданниците в кошарата на ... (даже не искам и метафора да ползвам да го назовавам,вие ще се сетите сами)
отново нищо не е мръднало в положителна посока ,за да ни е лесно,леко и за да можем да работим за да плащаме нещо тук на някои си дето стопанисват това парче земя
Пак като овчички пред ЦУМ в близкото минало със списъци и спане по опашките , пак пресиращо отношение срещу всички нас ,които плащаме
Ако не беше много спешно ваденето на личните документи заради смяна на район по местоживеене и още няколко други абсолютно важни фактора свързани с нашето семейство нямаше да им стъпя , така и така досегашната карта ми изтича чак 11.2011 година ... Всекидневно заради такива идиотизми дето ми тровят живота за няма нищо аз мога да заявя ,че искренно съжалявам ,че не съм се родил поне в Словения
Чета на определени колеги от тук насоката на мислене по отношение на държавата с нейната политика и се радвам поне за тях ,че живеейки в някаква заблуда и вярвайки в някакви си сценарии вероятно живеят малко по-спокойно , "блаженни са вярващите" ...
Георги Пенчев

Чета на определени колеги от тук насоката на мислене по отношение на държавата с нейната политика и се радвам поне за тях ,че живеейки в някаква заблуда и вярвайки в някакви си сценарии вероятно живеят малко по-спокойно , "блаженни са вярващите" ...
Георги Пенчев
Офиси на СИБАНК има от много много години по всички държавни институции. Защо толкова започна това да ви прави впечатление едва, от когато Бойко дойде на власт ? 

Понеже тая седмица съм отпуска и се чудя с какво да се занимавам, реших малко да си пробвам операторските способности
Заглавията на клипчетата говорят сами
http://vbox7.com/play:4fb5f021
6 часа по-късно
http://vbox7.com/play:412f93c7
И довършителните "работи"
http://vbox7.com/play:90375ae2
Айде приятно гледане

http://vbox7.com/play:4fb5f021
6 часа по-късно
http://vbox7.com/play:412f93c7
И довършителните "работи"
http://vbox7.com/play:90375ae2
Айде приятно гледане

- aureus_gold
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колкото може
- Мечтае да кара: докато може
Трагедия колеги....пълна катастрофа сме като нация.Освен носачите да си изкривим и кратуните прости.
Идват местни избори - пак ще си изберем същите тунеядци и рушветчии.Вижте си сегашните управници и пак ги изберете ,че малко са гушили
В моя тъп град един и същи пич прави от 8 години едни и същи дупки
Хубавото е ,че и следващите 8 години ще се случва същото
Ама не града, ами аз съм тъп че не изнесах от усраната ни държавица с цялото си семейство 
Идват местни избори - пак ще си изберем същите тунеядци и рушветчии.Вижте си сегашните управници и пак ги изберете ,че малко са гушили

В моя тъп град един и същи пич прави от 8 години едни и същи дупки

От всички педали най-много харесвам на газ-та!
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Голямо мрънкане пада,той Бойко си го каза за сега ще закърпиме положеието с дупките,а не че ще оправи пътищата, което и направи закърпи положението,щото нема лев за преасфалтиране на улиците,сигорен съм че ще го направи .
Аз съм изумен от някои пишещи тук какви неща пишат,тя държавата е фалирала освен това и световната криза.
Странно ми е както всички са чули вече за тока и тази абсурдна история с цените,дето са ни грабили и го прават никой нищо не казва,тои и Станишката не е знаел за далаверата
Не ми се пише,че се отчайвам,кат очета какви ги пишете
И да не забравите,че Бойко е първия получил подкрепата на ЕС и на не го не са му казали "СПРЕТЕ ДА КРАДЕТЕ" за разлика от Станишката дето само това му пишеха,ама не помна кат обеше тои на валст да сте мрънкали за пътищата,щото си занехте че нищо няма да се промени а сега мрънкате защо ?????
Аз съм изумен от някои пишещи тук какви неща пишат,тя държавата е фалирала освен това и световната криза.
Странно ми е както всички са чули вече за тока и тази абсурдна история с цените,дето са ни грабили и го прават никой нищо не казва,тои и Станишката не е знаел за далаверата
Не ми се пише,че се отчайвам,кат очета какви ги пишете
И да не забравите,че Бойко е първия получил подкрепата на ЕС и на не го не са му казали "СПРЕТЕ ДА КРАДЕТЕ" за разлика от Станишката дето само това му пишеха,ама не помна кат обеше тои на валст да сте мрънкали за пътищата,щото си занехте че нищо няма да се промени а сега мрънкате защо ?????
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
N.Mihaylovski написа:а сега мрънкате защо ?????
Щото сме българи...
А ЕС не му е казал да спре да краде, може би щото до сега само един министър ощети държавата, това го разбрахме как?!? Еми като казаха, че е уволнен, а не месеци преди това да се шуми около случая. Попринцип обичам да изказвам мнение, като изтъквам и позитивите и негативите на дадено нещо, но засега управлението на новия кабинет напълно оправдава очакванията ми. Доволен съм и на това, че е първото управление, което си мърда пръста да търси сметка на предишните, щото те са крали очевадно. Лошото е, че си промених мнението за доста хора от форума, когато разбрах, че карат последни модели на една от луксозните немски марки, а не си плащат данъците.
72 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5