цирк Балкански 2
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Re: цирк Балкански 2
Аз като говоря не приказвам. 1000 % има още поне 20 човека с подобна случка там. Балкански сгъна цирка най-накрая.
Така де да му бях набил аз една права и да видите после бмв пехливан бие горкия циркаджия...
То е ясно, на Расате разказа относно действията на Балкански е досущ както при мен, качваш се в колата и онзи пристига и почва с псувните...
Дано следващия път зад цирка да паркира Любо Главата примерно.
Така де да му бях набил аз една права и да видите после бмв пехливан бие горкия циркаджия...
То е ясно, на Расате разказа относно действията на Балкански е досущ както при мен, качваш се в колата и онзи пристига и почва с псувните...
Дано следващия път зад цирка да паркира Любо Главата примерно.
Последна промяна Burningparis на 15 Апр 2010, 9:59, променена общо 1 път
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Ogi написа:кой е този Расате подяволите
Лидер е на някакви крайни националисти...иначе е рядко груб, арогантен и безцеремонен тип. Гледа винаги от лошо по-лошо...Казвам това от личен опит, вендъж се сблъскахме с него в асансьорите на НДК, аз излизам, той влиза и по презумпция трябваше да ми направи място, щото именно аз излизам, а той влиза....да ама не....направо си се сблъскахме и няма извинявай, а вместо това гледа свирепо и надменно....дип че бързах...

Иначе в случая това му е помогнало, тоя явно не цепи басма на никого и в случая евала...Направо да си праща шпиц-командите и да палят тоя катун

И дано всички които кълнем тука във форума ги стигат толкова бързо клетвите ни

Е сега дано и клетвите по оня боклук министъра дето е минавал снощи на червено да имат ефект

F**k them all!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз па да питам кой е тоя -главата!?!? да не е некъв асансьорен техник!?!? щото разправят ,че абсолютно всеки ,раждан от майка и с пъп на корема пускал кръв ,та и главата и гъза пускат кръв и може да им се направи трапанация на черепа. щото много такива като балкански и главата си мислят ,че са от ламарина ,ма опита показва друго....
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Сигурно някой като "рижия", "рижавия", "риж" или там какъвто му викаха. Където в Бургас го застреля бивш полицай щото е голям бияч.
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
SKISA написа:аз па да питам кой е тоя -главата!?!? да не е некъв асансьорен техник!?!? щото разправят ,че абсолютно всеки ,раждан от майка и с пъп на корема пускал кръв ,та и главата и гъза пускат кръв и може да им се направи трапанация на черепа. щото много такива като балкански и главата си мислят ,че са от ламарина ,ма опита показва друго....
имах предвид, още някой, дето да не му дреме

- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Burningparis написа:Дано следващия път зад цирка да паркира Любо ЧУКА примерно.
това в червеното е правилното...
Инак по добре не че там ще го дирят балкански из целият балкан и все на части ще попадат....

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
супер...мангала си го намери един път
Са трябва още някой да спре там и да го нашляпа...и вече пространството зад цирка ще бъде обявено за свободен паркинг, а той ще стане мирянин

Са трябва още някой да спре там и да го нашляпа...и вече пространството зад цирка ще бъде обявено за свободен паркинг, а той ще стане мирянин

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
radio_manbg написа:Burningparis написа:Дано следващия път зад цирка да паркира Любо ЧУКА примерно.
Или тези двете момчета
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Пийте червено вино за да сте здрави,а здравето е нужно,за да се пие ракия!
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Братя Галеви бе бате ... то си пише на снимката.
Аз викам да се залостиме някъде наоколо няколко човека и един колега да отиде и да паркира - оня излиза и почва да псува, ние идваме и почваме с физическото възпитание 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
бе да ти кажа не че нещо ма тия-мангаризаторите имат по пеесе деца ,а неговите сите са акробати и треа сме повече ,че тия са мноо гадни...
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3