Бойко,правителството!...и некои съображения,дет викаше Тато.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Re: Бойко,правителството!...и некои съображения,дет викаше Тато.

Мнение от LiTtLeRoCk » 17 Апр 2010, 18:32

saleen написа:
LiTtLeRoCk написа:сега оставиха Бойко да се оправя както може.

Не е точно така, защото никой не го е оставил насила, а той сам се кандидатира за този пост и сам пое ангажимент да изпълни предизборните си обещания като изведе държавата към по- добро. Като не му е по силите тая задача-да не беше се захващал.

А да не би някой да може да направи нещо по добро,при предното правителство спряха парите по много проекти от ЕС,с правителството на ГЕРБ се отпушиха много пари това малко ли е?И чудесата не стават за 6-7 месеца при положени,че над 10 години България бе тотално разграбвана и унищожавана и то отвътре,и искаме сега всичко да се оправи за една година,е приемете го няма как да стане.И как толкова години нито едно отвличане не беше разкрито,а идва Бойко и оп цялата група разбита?Е как да ги разкрият като единия плаща на другия той на третия и така.
Смея да твърдя,че до сега по добро и открито управление България не е имала от началото на прехода,като толкова ревете кажете ми едно правителство което смятате,че може и е дало по добро управление на България.

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 17 Апр 2010, 18:49

LiTtLeRoCk написа:
saleen написа:
LiTtLeRoCk написа:сега оставиха Бойко да се оправя както може.

Не е точно така, защото никой не го е оставил насила, а той сам се кандидатира за този пост и сам пое ангажимент да изпълни предизборните си обещания като изведе държавата към по- добро. Като не му е по силите тая задача-да не беше се захващал.

А да не би някой да може да направи нещо по добро,при предното правителство спряха парите по много проекти от ЕС,с правителството на ГЕРБ се отпушиха много пари това малко ли е?И чудесата не стават за 6-7 месеца при положени,че над 10 години България бе тотално разграбвана и унищожавана и то отвътре,и искаме сега всичко да се оправи за една година,е приемете го няма как да стане.И как толкова години нито едно отвличане не беше разкрито,а идва Бойко и оп цялата група разбита?Е как да ги разкрият като единия плаща на другия той на третия и така.
Смея да твърдя,че до сега по добро и открито управление България не е имала от началото на прехода,като толкова ревете кажете ми едно правителство което смятате,че може и е дало по добро управление на България.

Така си е :yes: всеки май иска чудеса.. е няма найстена как да стане...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 17 Апр 2010, 19:45

Но какво да го чакам Бат"ми Бойко да направи!? Тоз имам чувството че и обувките не може да си върже! Все някой му е виновен,ама то на калпав х.. вълната му пречела! Престъпници ловял а нищо не става с тях-лежат си по арестите,че и тях да храним! Досега тези уж престъпници трябваше да построят 5 магистрали на ръка! А държавата могат да я оправят за 3 дни,но не искат,но може и да не знаят как!!!!

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 17 Апр 2010, 19:55

Stoqnov_1979 написа:Но какво да го чакам Бат"ми Бойко да направи!? Тоз имам чувството че и обувките не може да си върже! Все някой му е виновен,ама то на калпав х.. вълната му пречела! Престъпници ловял а нищо не става с тях-лежат си по арестите,че и тях да храним! Досега тези уж престъпници трябваше да построят 5 магистрали на ръка! А държавата могат да я оправят за 3 дни,но не искат,но може и да не знаят как!!!!

Калпав не калпав това е,по добър от него не сме има ли.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 17 Апр 2010, 19:59

LiTtLeRoCk написа:Калпав не калпав това е,по добър от него не сме има ли.

Не знам дали по-добър не сме имали, ама и тоя е калпав колкото искаш... По-правилно е да се каже май "От всички злини той е най-малката"...
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 17 Апр 2010, 20:21

LiTtLeRoCk написа:
Stoqnov_1979 написа:Но какво да го чакам Бат"ми Бойко да направи!? Тоз имам чувството че и обувките не може да си върже! Все някой му е виновен,ама то на калпав х.. вълната му пречела! Престъпници ловял а нищо не става с тях-лежат си по арестите,че и тях да храним! Досега тези уж престъпници трябваше да построят 5 магистрали на ръка! А държавата могат да я оправят за 3 дни,но не искат,но може и да не знаят как!!!!

Калпав не калпав това е,по добър от него не сме има ли.

Дано и да нямаме!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 17 Апр 2010, 21:08

аз тоя спор май също съм го водил.
аз не съм гласувал за него ,но го приемам ,защото болшинстовото са. така че спазвам избора. тва,обаче не означава ,че го приемам безропотно и безсловесно.

по повод на небезизвестната банка: 360млн е сумата за винетките. от кога една банка прави винетки!? и при идването на царя тая банка беше на друг и изведнъж стана нейна. но нека има бе -няма драма ,ма да не ми говори глупости ,че немал нищо общо с нея и с жена си и въобще.
нямало кой! е тоя избор ,дето не е избор ми е любим. предните и по-предните избори спорях тука с някои....! ма тва била най-малката злина! ма не искам злина ,бе хора!искам да избирам добро! и като няма -не избирам! и като не изберат много като мене ,щото са видели ,че тва са все злини и изборите се касират! докато не се получи да има читава кандидатура и политика-няма да има избран бе! има си законово положение! ма не ! ние се да избереме,щото тва било най-малката!
колко пари са спрели преди -не знам!знам ,че сега спряха също и че ЕРП-което е чакалната за еврозоната ше гледаме през крив макарон.тва знам.
да взимаш с 50% повече сума и да имаш покупателна способност с 20% по-малко означава спад с 70%. тва говори елката. другото у приказки! ако преди сме имали 5 хляба на седмица на масата -сета имаме 3. тва е простата истина! нито ми пука кой е станиешев,нито царя,нито па и ше ми е зор за жена му и за неговите милиарди ако преди имах 5 хляба ,а сега 7! даже немаше да питам! ма нямам! и за това и говоря.
скочил е на всички,рита всички ,има си някви ангажименти и с варненските хора/тая филикощерица -кандидат здравния мин. е от тяхната квота ,че им изгониха предния/ ,но тая работа на добро няма да ни изкара ,нито па него! щел да се разсърди и да си тръгне! брех! сърдитко! а не се сещам следващото правителство от кои требва да е ,за да не го фанат да го ритат от тук до мапуто!
схемата е :секи гепи! ок! аз у неговия казан не искам да гледам -ако ще да е голем колкото червено море! но искам в мойта тенджера да има и в тенджерите на приятелите ми да има ,и в тиганите на близките ми! е ми аз не виждам некой да има ,да не говорим пък повече от преди ,дори и колегата тука дето каза за повишението от 50% сам казва ,че има по-малко. е ми начи не става така само за неговият казан да има! просто не се получава!
мноо ми хареса и лафа: "което куче ме е залаяло се е побеснело!" т.е. директно ни казва: не ме критикувайте! брееееййй!! що!? да не си извънземен!?!? може би и тука четат смешни гъзолизци като онова посмешище за прокуратурата -василев! и ще дойде да ме сложи и мене на пода ,щото съм покритикувал!?!??
така не става! тва е демокрация все още и като нещо не ни харесва имаме правото да го кажеме! и темата изобщо не е политическа ,а социална!

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 17 Апр 2010, 21:32

Кой за кого е гласувал едва ли има значение. Всичките сърбаме попарата вече 20 и кусур години. Проблемът е този, че политическата система е порочна. За да се избегне това трябва да се пипнат няколко основополагащи закона. Политици в България трябва да стават хора с авторитет и финансов потенциал, който да е законно доказуем. Гарантирам, че такива хора ще крадат най-малко, защото няма да им се налага да трупат тепърва капитал. Едва тогава може да се случи нещо хубаво в страната ни. На този етап обаче това е утопия. За съжаление. :evil:
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 17 Апр 2010, 21:35

Скиса, тебе май те е много страх да не се върне стария режим. Споко, още не съм чул за някой арестуван, че бил нахранил Бойко в некой форум. Нека си спомним обаче за журналиста Огнян Стефанов, дето едни момченца от ДАНС го размазаха с чукове, затова че писал, че Гоце хванал трипер от малолетна . Е само затова требваше не да го импичнат, ми да му лепнат поне 10г затвор :evil:

Относно хлябовете, ги търси на трапезата на онея миналите. Как така до последно имаше 6млрд бюджетен излишък ? Къде отидоха тея пари, що не се разплатиха с фирмите, на които са дължали пари ? Нарочно ги откраднаха, сега си седят некъде на топличко в некое джакузи и се кефат на собствения си "гении" как са успели да го прецакат Бойко и да започнат хората да го мразят. И след 4 години пак да ги избера малоумния народ тях . Както точно направиха и с Костов :evil: Е това ме е най-яд че историята постоянно се повтаря ма нема кой да се учи от нея .

Относно показните арести. Ами сигурно требва да ходят с лаврови венци да ги молят да върнат парите, дето са откраднали, че хората тотално изнемогват . :evil:

Относно еврофондовете, съвсен наскоро се сблъсках лично и с тая глупост. Вервайте ми от тея пари кяр нема да видиме, това е поредната машинация от която банките да се нагушат :evil:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 17 Апр 2010, 21:38

ktv написа:Кой за кого е гласувал едва ли има значение. Всичките сърбаме попарата вече 20 и кусур години. Проблемът е този, че политическата система е порочна. За да се избегне това трябва да се пипнат няколко основополагащи закона. Политици в България трябва да стават хора с авторитет и финансов потенциал, който да е законно доказуем. Гарантирам, че такива хора ще крадат най-малко, защото няма да им се налага да трупат тепърва капитал. Едва тогава може да се случи нещо хубаво в страната ни. На този етап обаче това е утопия. За съжаление. :evil:

Бе не е така колега. Един андрешко примерно, ще открадне 100к лева и ще реши, че е хванал Господ за Шлифера. Ма един милярдер примерно, ще се цели в милярдите, въобще нема да се занимава с некакви дребни суми. Моето предложение , всека седмица управляващите да излизат пред народното събрание в купом, а на народа да се дават камъни. Ако не е доволен от тях ги претрепва и идват други. Може да звучи нехуманно, ама отворете малко криминалната хроника - хората вече съвсем озверяха от немотия и мизерия :evil: По хубаво да пребиеме като кучета 200 човека, отколкото 7 милиона да агонизират постоянно.
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 17 Апр 2010, 22:18

абе всичко хубаво за политиката, ама как ги смятате тия сметки, ако и финансовия ни министър така смята сме я закъсали яко.
ако вземаш с 50% повече и можеш да си купуваш 20% по-малко... спада на стойността е 53% ;)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Аватар

Мнение от SKISA » 17 Апр 2010, 22:21

аз не съм на местото на дянков и може и да съм сбъркал,но мойта сметка си я правя много точно и със сигурност не ми излиза!

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 17 Апр 2010, 22:21

Много мрънкане за нищо,кво ств го хванали Бойко,преди да дойде 3-ната коалицияни ебаваше майката източваха България.комуняите се кланяха на феса за да са на власт,като видяха ,че ще загубт ебаха майката на държавата,искам да попитам недоволните от сегашното правителство норнално ли е да се похарчат милиони за саксии и цветя във Военното НДК и през Юни да иам 2 лева във бюджета ?? точно като Бойко спечели,дали е съпадение а ?/???????????
Истината е че комунягите фалираха държавата и я вкараха в криза,за да може Бойк да се чуди кво даправи без пари,да вярно не са му мнго читави хората ама други няма,по добретака от колкото старите крадливи изруди

И пак ще го напиша само на Бойко му размразиха фондовете кво мрънкате трябва да сте доволни,а за тези мрънкащите за бизнеса искавм да ви кажа СТАНИШЕВ ВИ ЕБА МАЙКАТА а не Бойко
Финансовата криза не ни повлия толкова колкото Станишев дето умишлено прееба държавата заради него иядете дървото както и аз.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Аватар

Мнение от SKISA » 17 Апр 2010, 22:28

чшшш ,полека бе,бойко!много сте нервни нещо с патрона ти.
в тая тема говоря за това,какво не е и какво пък е и то наопаки направил той и неговото правителство. когато беше онова правителство съм писал и за него.
немаме право да критикуваме ли!!? що!? да не би да е посейдон или нещо герберите са извънземни!?
аз съм написал какво не е направил като хората,не обсъждам тва великанско оправдание дето му е на носа непрекъснато -предното правителство! мина 1г ,ще минат още 3 сигурно и през цялото време все станишката ли ше ни е виновен!? аз знам ,че и за 45г са направили достатъчно да ядеме дървото и не са хора,ма не ме грее тва да им скоча на главите ,а искам да живея добре ,да ходят на работа приятелите ми ,а не да мизерстват в неплатена,и да има светлина в тунела!
пука ми за тъпите им саксии-да фанат да докажат кой е крал и да го накажат,не да ми веят байраци и оправдания.

брех ,че нервни тия.....!!

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 17 Апр 2010, 22:41

dimithur написа:...

Тва с камъните ми хареса....
Тая държава само преврат взет с кръв може да я оправи нищо друго!
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата