Полицейски произвол
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Re: Полицейски произвол
Кво дело ве
той нали само дознателката си го държеше в клетката незаконно, пък сега изведнъш е следствен вече, че и делата му гледат
ша си кажете Вие.

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Спрете с това овчо нахвърляне на полицейските служители! Във всяка една служба има черни овци петнящи професията.
При задържане на обвинен в престъпление, полицаите са само изпълнители на заповед от прокурора!!!
В 99.5 % от случаите виновни са съдията и прокурора!
Много бързо забравихте онази мастия красьо! Това беше случай на доказано зловещо купуване на висши-върховни съдии!!!
Къде е виновноноста на полицията? Те са едни прости изпълнители - едни плюнки със смешни заплати.
Съдиите и прокурорите са най-големите престъпници в тази държава!!!
Държат се плътно ръка за ръка всички и никога не си предявяват обвинения официално в съда, дори при доказани случаи напоследък на пияни съдии зад волана претрепали хора отнасят само глоба от 300 лева затова че са направили инвалид човешко същество!
При задържане на обвинен в престъпление, полицаите са само изпълнители на заповед от прокурора!!!
В 99.5 % от случаите виновни са съдията и прокурора!
Много бързо забравихте онази мастия красьо! Това беше случай на доказано зловещо купуване на висши-върховни съдии!!!
Къде е виновноноста на полицията? Те са едни прости изпълнители - едни плюнки със смешни заплати.
Съдиите и прокурорите са най-големите престъпници в тази държава!!!
Държат се плътно ръка за ръка всички и никога не си предявяват обвинения официално в съда, дори при доказани случаи напоследък на пияни съдии зад волана претрепали хора отнасят само глоба от 300 лева затова че са направили инвалид човешко същество!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Bella написа:Мите ,спокойно бе кака .Дишай![]()
За мен фейсбук не е еталон за достоверност както каза колегата . Дали е комунистка или дали е дебела колежката също не знам и не коментирам ,но мога да ти кажа ,че не зависи от нея дали момчето ще бъде в ареста или не .Другия въпрос за времето което е вътре -мога да ти кажа ,че по закон може да си изкара и година вътре и не знам как се наемате да коментирате нещо с което не сте запознатиСледиш какво пише във фейса -хубаво ама този който го публикува е субективен и ще представи нещата еднозначно .За това и коментирах какви разминавания има в публикацията . От друга страна по неприключило производство както е изнесена тази информация мога да ти кажа ,че който го е написал си е за подвеждане под наказателна отговорност
А в крайна смека ако е за плюене по милицията и безхаберието на държавата -да ,темата определено става за това .Поне нема да се биете по светофарите
Мен това ми е пределно ясно, че мненията там са пристрастни. Затова споменах и тезата, че може да си е виновен. Ама за какво го държат вътре не ми е ясно ? За 484 миризливи лева ? И как така ще се укрие, тея нещо са

Не плюя по полицията . Аз тая институция си я уважавам, не оставайте с грешни впечатления. Ама ме е яд, че както навсякъде, така и там има черни овци, както каза колегата, и че тея черни овце никой не ги закача и наказва за грешките им. Щото едно е некадърна чиновничка на ЕОН примерно да ти надпише сметка с 1000%, ама друго е да те тикнат на топло е така за нема нищо , или за огромното престъпление кражба на 484 лв (това с или без ДДС е ?

- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
dimithur написа:
Мен това ми е пределно ясно, че мненията там са пристрастни. Затова споменах и тезата, че може да си е виновен. Ама за какво го държат вътре не ми е ясно ? За 484 миризливи лева ? И как така ще се укрие, тея нещо саКъде ще ходи ? Ще нарами на гръб бебето и жената, ще нарами дисагите и ще се скрие в гората
![]()
![]()
Има си съд да го съди ,щом го оставя в ареста явно има доказателства .Ако беше некво мега дело и тоя беше публична личност щях да кажа ,че е нареждане и съда дори без доказателства ги държи вътре заради нечие поръчение ,ама тоя младеж некак си не ми звучи като някой чак пък толкова важен ,че да го поръчват . За толкова години имам и знам само за 3 случая на такива грешки при разпознаването и хора нямащи нищо общо със случая отнесоха ареста ,но на фона на хиляди годишно 3 за толкова години не са много .
п.с Дали за 2 или 2000 лв. грабежа си е грабеж /поне така са го квалифицирали /

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Бе друго си е измама,да ти земат парите за поставяне на дограма-тогава милицията не се интересува хич,ей така ходих в 3 то районно да заведа жалба,не само че дознател ли там,инспектор ли не желаеше да заведе преписка или там к'вото се прави,ами като му обясних че плащам данъци (на пълна заплата се осигурявам) и че те са длъжни да ми обърнат внимание,ония като се развика че аз нищо не съм му дал (незнам какво е очаквал да му "бутна") и за 2 бройки да ме арестува ...
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Мите, слушай кака си- в общи линии е права...
Виновен или не- има си съд за тая работа... Макар да е "Невинен до доказване на противното", все пак е задържан за грабеж (кака ти да ме поправи, но май това си е грабеж, а не кражба), което си е сериозно престъпление и се полагат 10г. пандиз... Перспективата да гледаш слънцето през решетка 10-на години е достатъчен стимул да се покриеш вдън земя- ето ти причина да си седи в следственият арест. Защо му е наложена мярка "задържане под стража" при положение (предполагам), че е с чисто досие, постоянен адрес, дете и работа- това го решава съдията...
За пореден път ще го кажа- забравете го случая, със 100% сигурност не всичко е така, както е описано... Но е сигурно, че доста неща са верни- псувайте на воля системата, куките, прокурори и съдии, но не се хващайте за всяка дума в статията...
Виновен или не- има си съд за тая работа... Макар да е "Невинен до доказване на противното", все пак е задържан за грабеж (кака ти да ме поправи, но май това си е грабеж, а не кражба), което си е сериозно престъпление и се полагат 10г. пандиз... Перспективата да гледаш слънцето през решетка 10-на години е достатъчен стимул да се покриеш вдън земя- ето ти причина да си седи в следственият арест. Защо му е наложена мярка "задържане под стража" при положение (предполагам), че е с чисто досие, постоянен адрес, дете и работа- това го решава съдията...
За пореден път ще го кажа- забравете го случая, със 100% сигурност не всичко е така, както е описано... Но е сигурно, че доста неща са верни- псувайте на воля системата, куките, прокурори и съдии, но не се хващайте за всяка дума в статията...
Bella написа:За толкова години имам и знам само за 3 случая на такива грешки при разпознаването и хора нямащи нищо общо със случая отнесоха ареста ,но на фона на хиляди годишно 3 за толкова години не са много .
Mдам смъртта на един е трагедия, смъртта на милиони - статистика. Това са хора бе, не са картофи или зарзават , не може да се правят такива грешки, не с 3ма, ми даже и с половин не може. И за лекарите важи същото . Сега като сте си избрали такива професии, съобразявайте се с това

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
по всички закони вкарването в ареста преди съд е МЯРКА ЗА НЕОТКЛОНЕНИЕ! демек да не се отклони от съда уличеният! не е наказателна мярка и не трябва да се прилага ако няма нужда ,но при нас се използва за стресиране,наказване,сплашване и пресиране на обвиняемите! и е тъпо! много тъпо! единствено по смисъла си трябва да се прилага /независимо от престъплението/ ако има опасност да се укрие обвиняемият,да извърши ново престъпление или да въздейства върху свидетели ! в никакъв,ама в никакъв друг случай! за съжаление тва тука не се случва!
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
Е.Димитров написа:Бе друго си е измама,да ти земат парите за поставяне на дограма-тогава милицията не се интересува хич,ей така ходих в 3 то районно да заведа жалба,не само че дознател ли там,инспектор ли не желаеше да заведе преписка или там к'вото се прави,ами като му обясних че плащам данъци (на пълна заплата се осигурявам) и че те са длъжни да ми обърнат внимание,ония като се развика че аз нищо не съм му дал (незнам какво е очаквал да му "бутна") и за 2 бройки да ме арестува ...
Оплачи се пиле да ти олекне

ms

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

ms написа:Мите, слушай кака си- в общи линии е права...
Ми и мен ми беше странно. Да го бутнат в ареста, викам си тоя требва да е некой рецидивист с 15 други грабежа , 5-6 изнасилвания и 2-3 убийства. Ма не, оказа се чист

Както каза колегата горе Е.Димитров, в полицията цари пълно безхаберие. Ама понеже явно са Цеци ги е стегнал и са решили да отчитат некаква дейност - е го резултата.
Статията веднага я видех, че издиша. Първо нема логика, да се върне в същия магазин дето го е думнал да пазарува пак цигари(еми малоумно ееееееее

- ms
-
-
Bella написа:....А т'ва с данъците много обичам да го слушам![]()
ms![]()
Аааа

А това за данъците обичаш или не да го слушаш е без значение- вярно е на 100%

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ms написа:Мите, слушай кака си- в общи линии е права...
Варнааа...! морето и трудовите и хора...! в щатите ако се скараме и ме наръгаш и ме утрепаш ще те заключат,след три дни ще ти гледат мярката и ако ти е чисто досието,имаш постоянен адрес,работа и т.н. ако ще целия бар да си избил ще ти друснат една гаранция според доходите ти-примерно 100хил долара и ше си идеш в къщи да чакаш процеса! тва се прави в 80% от случаите -ако не и повече . и тва е грешката на наще тупани! не трябва да гледат самото престъпление ,а дали заподозреният/щото той е още заподозрян или обвиняем до делото/ ще се укрие или нещо друго. не степента на предвидените наказания!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ми кака ,беше ми по-лесно да отида и да се саморазправя,и бех един от първите дето ми върнаха парите (франчайзинг на фирма "мултитех"),сигурно ако се беха оплакали щеха мен да заключат...и какво те дразни,ако си от системата ,дане би да се самоиздържате,копате картофи ли..точно смоите пари разполагате...ама това да беше-с мед да ги намажеш...
Докато си спя,некакъв ми рови в шкафчето до главата,събуждам се,ония побяхва...как и да е,взе ми една чантичка с документи,от там до 1 во районно,оплакване...сутринта гледам милицията пие кафе на едно кафенце до блока,викам им "така и така,нещо дали се е разбрало???"-викат ми "ааа...чухме нещо по станцията тая нощ..."-даже и писмо не ми пратиха,след 5 месеца се прибирам,в къщи всичко на опъки...обаждам се на милицията,хода до там,викат че немали екип за отпечатъци...и сигурно няманищо което могат да снемат...и не дойдоха въобще...познат пък си вижда телевизора дето му бил откраднат по новините на тема "акция намилицията..."отива до въпросното районно и там му обясняват...че няма никакъв телевизор...
Милицията са безполезни като оная работа на евнух
Докато си спя,некакъв ми рови в шкафчето до главата,събуждам се,ония побяхва...как и да е,взе ми една чантичка с документи,от там до 1 во районно,оплакване...сутринта гледам милицията пие кафе на едно кафенце до блока,викам им "така и така,нещо дали се е разбрало???"-викат ми "ааа...чухме нещо по станцията тая нощ..."-даже и писмо не ми пратиха,след 5 месеца се прибирам,в къщи всичко на опъки...обаждам се на милицията,хода до там,викат че немали екип за отпечатъци...и сигурно няманищо което могат да снемат...и не дойдоха въобще...познат пък си вижда телевизора дето му бил откраднат по новините на тема "акция намилицията..."отива до въпросното районно и там му обясняват...че няма никакъв телевизор...
Милицията са безполезни като оная работа на евнух
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
dimithur написа:
Mдам смъртта на един е трагедия, смъртта на милиони - статистика. Това са хора бе, не са картофи или зарзават , не може да се правят такива грешки, не с 3ма, ми даже и с половин не може. И за лекарите важи същото . Сега като сте си избрали такива професии, съобразявайте се с това. Аз като вържа некое кабелче грешно и гръмне некой компютър се ядосвам, ма не е толкова фатално
И ми е много интересно по тоя случай, да намеря материали и по тезата на обвинението. Да си правя сам изводите
Знаех си ,че точно така ще го изтълкуваш ,но грешката е моя че не го обясних подробно . Та в кратце идваш ти или баба ти Гинка и заявяваш ,че снощи както си се прибирал от работа са ти шибнали два шамара /образно казано / и са ти взели телефона и парите .Ако си имал възможност да видиш човека даваш описание -един такъв висок горе долу колкото вас с кожено яке и сини дънки /ела ме ритни ,само един е такъв / . Както и да е .След твоето описание лицето Х което работи по случая вади снимки на контингента и почва да търси хубавеца който ти е направил грабеж ,след това те викат да направиш разпознаване .Нареждат ти 4 хубавци и ти си казваш дали твоя човек е от тях .Като си аресаш един казваш тоя е ,аз се изтичвам при прокурора и му казвам какво се случва и като за лош късмет на твоя не му е за пръв път прокурора го задържа след това и съда .Не за да не си спи у тях ,ами за да не вършее по улиците или да се потопи някъде . Е кажи ми във всичко това ,аз кво отношение имам че ти си посочил хубавеца .Ама хубавеца има алиби -ок .За 72 часа се проверява и човека е навън .Ама нали се сещащ,че всичко това изисква време.Така ,че е става дума за статистика ,а за достатъчно данни и да стават и грешки .Но кажи ми в случая кой е виновен.
SKISA не си прав

ms написа:
Аааа![]()
![]()
![]()
, което обаче не означава, че няма да ви псувам
![]()
![]()
![]()
А това за данъците обичаш или не да го слушаш е без значение- вярно е на 100%
Не те подкупвам бе

Вярно е ама не за всички .Някой си го говорят от спортна злоба ,щото лев данък не са платили ама да има за какво да се заядат

- ms
-
-
SKISA написа:Варнааа...! морето и трудовите и хора...
К'ви трудови хора бе- по-голям мързел от мен май няма

Е прав си де: гаранция ли ще е, ще ходи да се разписва в районното ли, к'вото и да е там- няма за к'во да го държат ако не е криминално проявен... Ама това е според моята, твоята и на половин свят логика- нашите съдии са... абе нЕмам думи, та простичко казано- неописуеми са... А бе мога да ги опиша, ама после по ИП ще ме издирят баретите и ще ме посетят- не, мерси

ПС: Много куци тез емотиконки бе, не мога да се изкажа образно

50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4