Китайски БМВ-та !!! Китайски Мерцедеси !!!
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Re: Китайски БМВ-та !!! Китайски Мерцедеси !!!
Вече си представям на жапката на BMW-то как ще пише MADE IN CHINA

- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Азиатците се учат страшно бързо. Сега китайските коли може да са много зле, но след 10-15 години ще са прилични.
Вземете за пример Хюндай/Киа, в момента са 5-тия автомобилен производител в света след Toйота, Фолксваген, Форд и GM, а средата на 80-те кретаха с няколко моделчета, сега имат пълна гама автомобили, предлагат най-дълга гаранция и продуктите им като съотношение цена/качество са доста изгодни и постоянно се подобряват.
Вместо да плюем по хора и компании, които съзидават (дори и да плагиатсват), е добре да взимам пример и да се учим от тях.
Вземете за пример Хюндай/Киа, в момента са 5-тия автомобилен производител в света след Toйота, Фолксваген, Форд и GM, а средата на 80-те кретаха с няколко моделчета, сега имат пълна гама автомобили, предлагат най-дълга гаранция и продуктите им като съотношение цена/качество са доста изгодни и постоянно се подобряват.
Вместо да плюем по хора и компании, които съзидават (дори и да плагиатсват), е добре да взимам пример и да се учим от тях.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
хюндай поне произвеждаха по лиценз (opel/general motors). не че новата им лимузина не е копие на s-class... но все пак, е доста добра кола за цената си.
kia винаги са имали собствена линия. аз не бих ги сравнявал с китайците.
японците са крали страшно много технологии, но не мисля, че са крали дизайн. освен това те са ги осъвършенствали доста успешно. за сега не виждам много осъвършенствани неща от китай. но да, исторически прилича на китай, там също в началото не са зачитали много патентeнтното право, но сега е една от страните където се спазва най-стриктно.
това дали ще стане скоро в китай ? китай имат голямо предимство, че много трудно може някой да им наложи нещо отвън и за това си правят каквото си искат.
това, което може да ги спре според мен е икономическата им система, която е доста ограничаваща. колкото и прогресивна да твърдят, че е. както и някой културни особености...
най-големия им капитал е броя на хората, с които разполагат.
kia винаги са имали собствена линия. аз не бих ги сравнявал с китайците.
японците са крали страшно много технологии, но не мисля, че са крали дизайн. освен това те са ги осъвършенствали доста успешно. за сега не виждам много осъвършенствани неща от китай. но да, исторически прилича на китай, там също в началото не са зачитали много патентeнтното право, но сега е една от страните където се спазва най-стриктно.
това дали ще стане скоро в китай ? китай имат голямо предимство, че много трудно може някой да им наложи нещо отвън и за това си правят каквото си искат.
това, което може да ги спре според мен е икономическата им система, която е доста ограничаваща. колкото и прогресивна да твърдят, че е. както и някой културни особености...
най-големия им капитал е броя на хората, с които разполагат.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Малее една китайска Седмичка ще ми дойде добре. Само и сменявам емблемите и съм на коня. И я паркирам пред местната чалга дискотека и.....Пайнерките ще се прибият да ги возя по закътаните селски пътища. Няма ли някой автоджамбазин да ми внесе една Чайна Седмица. Навит съм и на китайското Бентли.
тия коли на живо са плачевни, гледах ги тия БИД на автосалона в женева, за европа имат 2 модела, едно дето прилича на сузуки лиана и некъв сув дето на нищо не прилича
пълни пръчки са
гюнтер където е пипнал не може и дума да стаа за сравнение
пълни пръчки са
гюнтер където е пипнал не може и дума да стаа за сравнение
No bling at the Ring
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
К'во ти разбират Пайнерките дали я е правил Ханс тая кола или някоя жълта маймуна- да ги пускат 3бр. за 5000лв. на промоция и си взимам веднага

- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
ms написа:К'во ти разбират Пайнерките дали я е правил Ханс тая кола или някоя жълта маймуна- да ги пускат 3бр. за 5000лв. на промоция и си взимам веднага![]()
![]()
така е колега

- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Тези докато не направят менте на всичко намиращо се на тази планета,няма да се спрат 

- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
Копието на Е65 немога да намеря други снимки или моделът му, нещо много еднакво изглежда ... не ми се струва да е обаче фотошопнато - емблемата ма е не GEELY ... и има някво китайше май в колата. Умирам да намеря още снимки на Китайската Е65 - помогнете!!!
Че това си една жива подигравка с марките, макар и това да е само началото на може би едно развитие на китайците след време.
Да бяха измислили нещо сами. Ако могат да произведат копия на на вече съществуващи автомобили, едва ли ще е толкова трудно да измислят нещо макар и по грозновато, пак ще се купува на промоционалните цени за които ще се продават тези "коли"...
И по странното според мене е, как бмв и мерцедес позволяват производството на подобни автомобили, било и то на другия край на света...
Да бяха измислили нещо сами. Ако могат да произведат копия на на вече съществуващи автомобили, едва ли ще е толкова трудно да измислят нещо макар и по грозновато, пак ще се купува на промоционалните цени за които ще се продават тези "коли"...
И по странното според мене е, как бмв и мерцедес позволяват производството на подобни автомобили, било и то на другия край на света...
Ми официално те така изглежда това дето се продава в китай http://carscoop.blogspot.com/2006/03/br ... injue.html
По-интересното е , че брилианс и БМВ си имат някакъв джойнт-венчър в Китай, демек жълтите не са точно откраднали самосиндикално всичко
Пък и дизайна на туй чудо е на Пинин Фарина, и както пише в статията "злите езици казват, че изглеждало дори по-добре от новата 3ка "
Двигателите изглеждат доста куци, ама за тея пари толкова. Единствено 1.8 турбо има някакви надежди, ама не знам кой би си купил китайски турбиниран двигател

Имам подозрения, че ще е по-надеждно от квартално турбинирана Е36 

Btw Ховър-а дето ще се прави тука, дизеловия двигател е 2.8 на Исузу, а бензиновия е май на Мицубиши , което звучи доста примамливо. А и със сигурност ще е по евтин от Дъстър-а на Дачия. Усещам как от догодина всички ще караме нови "джипове" 
Ето и ревю http://www.youtube.com/watch?v=jD-tF79Z ... re=related , ма руския не ми е от най силните страни . 23к $ разбрах , че му е цената в русия, което не е никак малко
Ма тук вероятно ще е по-евтин, щото сигурно руснаците имат някакви мита 
P.S още интересна информация. Дизеловия двигател на Исузу май е 2.8 чист дизел
(Грешка, има си турбо, някаква китайска доработка е на Исузувския двигател, даже и комън рейл има с евро 3) Което е добре, може да се кара и с олио и няма трошене
Ма динамичните му характеристики са като на трактор беларус
Кубици 2771
Коне: 95@3600
Ускорение 0-100 - 28 сек
Vmax - 140км/ч
Комбиниран разход - 9.1
Еми не мога да го разбера, ни е да го караш по магистралата (за градско въобще и не си помислям, какъвто е топуз
), ни па е за офроуд 

Ето и ревю http://www.youtube.com/watch?v=jD-tF79Z ... re=related , ма руския не ми е от най силните страни . 23к $ разбрах , че му е цената в русия, което не е никак малко

P.S още интересна информация. Дизеловия двигател на Исузу май е 2.8 чист дизел

Кубици 2771
Коне: 95@3600

Ускорение 0-100 - 28 сек

Vmax - 140км/ч

Комбиниран разход - 9.1

Еми не мога да го разбера, ни е да го караш по магистралата (за градско въобще и не си помислям, какъвто е топуз

Последна промяна dimithur на 25 Апр 2010, 14:23, променена общо 2 пъти
M/у другото около офиса се върти едно такова със много интересен цвят... или беше оранжев или яркозелен, но много готино седи колата. Аз доста време се чудех каква кола е точно. Въобще не ми мина през ума, че е китайска. Железариите по окачването изглеждаха много масивни.
Карах SSangYong Kyron доста време и като се изключи противното му поведение в завои, беше доста приятен дизелов градски кенеф. Предполагам и това ще е поне на нивото на Kyron-а. Всъщност като се изключи че един път щях да обърна гадния кирон на Витошка с Патриарха, нямах никакви оплаквания от него. Може в мен да се крие проблема, аз и едно Saxo щях да обърна...
Карах SSangYong Kyron доста време и като се изключи противното му поведение в завои, беше доста приятен дизелов градски кенеф. Предполагам и това ще е поне на нивото на Kyron-а. Всъщност като се изключи че един път щях да обърна гадния кирон на Витошка с Патриарха, нямах никакви оплаквания от него. Може в мен да се крие проблема, аз и едно Saxo щях да обърна...
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4