До кога питам аз?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Re: До кога питам аз?!

Мнение от N.Mihaylovski » 25 Апр 2010, 19:36

Stoqnov_1979 написа:
///M Rider написа:И аз това се питам до кога :ranting:

ама ако се организираме всички от форума та и от др. форуми може да променим нещо :dunno:

ех мечтии :angel: шш ало сакат орел вика кулата събуди се :twisted: още си във БГ :conf:

А дали някога ще се вдигнем като през 1997 да си искаме нашето???

Аз се уда що сега решихте да се дигате а не преди докато беше върхушката на 3-ната коалиция ??
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 25 Апр 2010, 21:01

И да се дигаме и да се не дигаме все тая според мен. Оправия няма на нищо в тази държава. До преди месеци все бях борец за правдата, но се изморих да се занимавам. И нищо не постигнах. Нямам нерви навсякъде да си търся правата, да беше едно да протестираме. Напускайте страната докато можете(дреме ми за патриотите дето ще ме нахранят) и ще карате по хубави пътища, ще вземате добри заплати и ще ви обслужва свястна администрация. А за тези като мен дето са се закопали тука да се оправят както могат. Аз проблема с дупките го реших с едно Паджеро. Проблема с Дянковата администрация мисля да го реша като мина в сивата икономика.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 25 Апр 2010, 22:05

BULL3T написа:Ще ви кажа само едно,караите си нископрофилните гуми на минимум 2.5 бара!!! Мойта беше на 2.7 и благодарение на това налягане джанта не е мръднала!!! Довечера ще ви постна и снимка!

Внимавайте много на тоя път много е зле работата там!!!

хм... карай 5-10к км на 2.7 и после вместо една гума ще сменяш 4- износени по средата от свръхнадуване...

да не говориме че ще вози като лагерница и после ще се гледате напрегнато с тампони, горни/долни ябълковидни шарнири и тн...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 25 Апр 2010, 23:28

Stoqnov_1979 написа:
///M Rider написа:И аз това се питам до кога :ranting:

ама ако се организираме всички от форума та и от др. форуми може да променим нещо :dunno:

ех мечтии :angel: шш ало сакат орел вика кулата събуди се :twisted: още си във БГ :conf:

А дали някога ще се вдигнем като през 1997 да си искаме нашето???

Ми нека се организираме не сме малко хора,дори и от другите форуми ще има хора които ще се присъединят,аз и още 10 човека с ме с две ръце,и нищо че СФ ни е на 300 км ще доидем

(Нищо че съм малък,не ме бърка да доида редом с вас големите да протестирам щото след 1 година и аз ще карам по тези пътища,нали)
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R

Мнение от BULL3T » 26 Апр 2010, 0:46

alx написа:
BULL3T написа:Ще ви кажа само едно,караите си нископрофилните гуми на минимум 2.5 бара!!! Мойта беше на 2.7 и благодарение на това налягане джанта не е мръднала!!! Довечера ще ви постна и снимка!

Внимавайте много на тоя път много е зле работата там!!!

хм... карай 5-10к км на 2.7 и после вместо една гума ще сменяш 4- износени по средата от свръхнадуване...

да не говориме че ще вози като лагерница и после ще се гледате напрегнато с тампони, горни/долни ябълковидни шарнири и тн...

това че вози като каруца си е така,ама то тва идва от 18ката не от 2.7-те бара! Плюс тва нали знаеш че предпочитам да износвам гума от колото да да си купувам джанти през 2 месеца?

това за тампонити и шарнирите си е със всяка гума под 50 и всяка джанта над 15-ка с нископрофилна гума!
Изображение
"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: вече мечтата си !
Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina

Мнение от ///M Rider » 26 Апр 2010, 13:00

ukelichko написа:И да се дигаме и да се не дигаме все тая според мен. Оправия няма на нищо в тази държава. До преди месеци все бях борец за правдата, но се изморих да се занимавам. И нищо не постигнах. Нямам нерви навсякъде да си търся правата, да беше едно да протестираме. Напускайте страната докато можете(дреме ми за патриотите дето ще ме нахранят) и ще карате по хубави пътища, ще вземате добри заплати и ще ви обслужва свястна администрация. А за тези като мен дето са се закопали тука да се оправят както могат. Аз проблема с дупките го реших с едно Паджеро. Проблема с Дянковата администрация мисля да го реша като мина в сивата икономика.

напълно те подкрепям щото наистина ми се струва нищо неможе да постигнем като народ и държава само затъваме повече по добре който воже да се маха от тука и да търси перспектива другаде(ако може) а който се е закопал тука тряя мисле някакъв начин за оцеляване :arrow:

а до колкото протести някакви и на мен София-та ми е на 200 км ама ще дойда при положение че като идем ще променим нещо ама силно се съмнявам :kuku:
Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
Изображение Изображение "Drat! And Double Drat!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 26 Апр 2010, 19:17

То и аз съм на 300 км,но ще дойда ако има протест! Но не мисля че вече нещо ще се промени-трябва бой,че мирните протести много бързо ги пръскат тъпите полицаи!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 26 Апр 2010, 20:46

Е не мога да се сдържа, ще дойда и аз. Стар съм, но още има хляб в мен(и салам). Давайте да се организира нещо. Като казвам това не искам някой друг да го организира, просто модераторите да сложат една важна тема и да обсъдим протеста. От там нататък кой с каквото може да помогне. И който има връзки по другите форуми да ги запали и тях. И всички с колите пред народното събрание с клаксоните. Една преводачка ми е задължена и сега е момента да изкупи дълга си като уведоми всички водещи европейски медии. Може пък някой да дойде да снима и имиджа на Бойчето да се срине пред големите батковци. Не че съм му противник, но ми се струва че си пита дедовия за пътната инфраструктура. Забравих да спомена, че пари няма. Вместо Дянката. Ами Цветелина да отпусне заем на мъжо си от нейната банка, та да се не излага пред чужденците.....Па ще и ги връща когато излезем от кризата, според правителството- началото на следващата година :lalala: Ама тоя път трябва поне две три хиляди коли да се съберем. Макар че като си знам стадото много ме съмнява, ама все още имам надежда в тоя народ.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)

Мнение от ecko_becko » 26 Апр 2010, 22:00

ukelichko написа:Е не мога да се сдържа, ще дойда и аз. Стар съм, но още има хляб в мен(и салам). Давайте да се организира нещо. Като казвам това не искам някой друг да го организира, просто модераторите да сложат една важна тема и да обсъдим протеста. От там нататък кой с каквото може да помогне. И който има връзки по другите форуми да ги запали и тях. И всички с колите пред народното събрание с клаксоните. Една преводачка ми е задължена и сега е момента да изкупи дълга си като уведоми всички водещи европейски медии. Може пък някой да дойде да снима и имиджа на Бойчето да се срине пред големите батковци. Не че съм му противник, но ми се струва че си пита дедовия за пътната инфраструктура. Забравих да спомена, че пари няма. Вместо Дянката. Ами Цветелина да отпусне заем на мъжо си от нейната банка, та да се не излага пред чужденците.....Па ще и ги връща когато излезем от кризата, според правителството- началото на следващата година :lalala: Ама тоя път трябва поне две три хиляди коли да се съберем. Макар че като си знам стадото много ме съмнява, ама все още имам надежда в тоя народ.

Ми да се пиша и аз четник за доброто на всички гуми и джанти и към 10-на човека с мен, че миналата година ма колата две гуми и на мотора джанта ми дойде направо супер. Само да се организираме не като миналия път 20 човека нямаше.... направо за смях. То е лесно да се пише ма като дойде време за протест и всичките мишки бягат ;) ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Bareck » 26 Апр 2010, 22:39

Българина не е обеденен,не мисля,че ще се постигне нещо с тези простести...Тези пътища ще заприличат на нещо може би единствено ако се направят от Европейски фирми,а не от нашенските.Но това едва ли има начин да стане при положение,че всеки в управлнието на тази държава гледа да си напълни джоба докато е на власт и естествено ще сложат фирма изпълнител техни хора,но това е друга тема.То в скоро време надали нещо ще се оправи в тази държава.Иначе за манталитета на хората ,мисля че този виц (ще се опитам да го разкажа,надявам се да го схванете) най-точно показва какъв :...
Отива един човек в ада и вече вижда казаните с хората в тях.Минава покрай германците казана ври капак отгоре и 3 дяволчета пазят.Минава покрай англичаните същата история -пак капак и отново 3 дяволчета.Покрай американците отново същото.Стига до казана с българите и при тях нито капак нито пазачи.Пита защо така,а в отговор получава "Няма нужда от пазачи и капак.Когато 1 се опита да избяга другите го хващат и го връщат обратно."

Извинявам се за :OT: .

ентусиаст
Аватар

Мнение от BULL3T » 27 Апр 2010, 0:53

ама аз съм съгласен,то има много начини,въпроса е че няма кой да се реши и да го организира тука от форума.

Иначе докато ние се чудим кво да напрайм е тва ще са резултатите :
Изображение
By stefoto101, shot with 6700c-1 at 2010-04-26
Изображение
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 27 Апр 2010, 1:29

Трудно е да се оправи Държавата,като няма приходи.
Как да си оправи колата човек,който няма пари за части?
Как да се оправи България,като няма хора вече в нея?
И навън да идеш,вече сме писнали на всички,няма кой да те посрешне
с питка и сол.Късно е вече и за навън!
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от BULL3T » 27 Апр 2010, 1:39

pistata9889 написа:Трудно е да се оправи Държавата,като няма приходи.

Ама това е проблема аз не искам в друга държава искам тука!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 27 Апр 2010, 1:57

BULL3T написа:
pistata9889 написа:Трудно е да се оправи Държавата,като няма приходи.

Ама това е проблема аз не искам в друга държава искам тука!

То и аз искам тук,защо някой да ме кара насила да ходя в чужбина!? Но наистина е краино време държавата да почне да дава нещо,писна ми само да взема! И не ме интересува че така се е случило,че сега управлява Бойко-да дава той! Още чакам да видя осъден политик,както обеща,но не става работата-научиха го и него от къде,колко се взема!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)

Мнение от ecko_becko » 27 Апр 2010, 7:49

BULL3T написа:ама аз съм съгласен,то има много начини,въпроса е че няма кой да се реши и да го организира тука от форума.

То какво толкова да му се чудим, ако има подкрепа от модераторския екип да сложат темата за 2 седмици важна, да изберем дата и място(като учебните например, от караулката на магистралата-през Цариградско Шосе до "Народното" събрание...... и може да завърши с протестно шествие до Люлин по бул.Тодор Александров.) И остава да се разбере как трябва да процедираме с официалната част, разрешение от МВР и общината за протеста. А колкото до събирането на хора от форумите мисля, че всеки може да постне по един апел към колегите от други марки и не вярвам да ни оставят сами.

П.П. Ама като гледам тука колко сме активни (за сега), все едно, че 50/60% от колегите не карат на големи цолажи и нископрофилни гуми :dunno: :driving: То и името на темата не подсказва де, ма все пак...........

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата