Наказание за без книжка с превишена

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Re: Наказание за без книжка с превишена

Мнение от dimithur » 27 Апр 2010, 17:02

saleen написа:
Пецата написа:как мога да се защитя ако не съм карал аз а и другия участник казва че не е карал той ?

Колега пиши до съда възражения, че колата се е движила сама, доколкото им познавам манталитета на съдиите със сигурност ще ти вханат вяра и ще отменят акта :mhihi:

Мани верно ще пратат вещи лица, да правят опитни експерименти и да мерат наклона и дали това е възможно наистина да се случи :mhihi: Ма ако пуснат некоя бръкма и тя вземе, че не успее да се засили със 160 , колегата ще го отнесе и ще си плати като поп и за съдебните експерименти :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 compact 95' 1,6
Мечтае да кара: m3 e92

Мнение от Пецата » 27 Апр 2010, 17:05

да не говорим че снимката е от 20-ти февруари преди 2 месеца,реших да кажа че е моя приятел тъй като в тоя период я караше той а пък той ако каже че не е й той кво прайм ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 27 Апр 2010, 17:23

Пецата написа:да не говорим че снимката е от 20-ти февруари преди 2 месеца,реших да кажа че е моя приятел тъй като в тоя период я караше той а пък той ако каже че не е й той кво прайм ?

Ми повече нема да сте приятели :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 27 Апр 2010, 18:50

Мен като ме щракнаха на тракия, се виждах ясно, немаше как да лъжа, че е жената примерно :mhihi:[/quote]

Къде на тракия има камери ?
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 27 Апр 2010, 20:03

Е добре де, не се ли научихте вече...

Отиваш в КАТ- ако се виждаш ясно няма мърдане и го отнасяш...
Ако не си личи кой е карал набутваш някой... Уловката къде е- тоя дето го набутваш трябва да потвърди, че е карал той. Тоест- сложна работа... Най-добре намираш някой дето има книжка, но не я ползва- казва, че е карал и си отнася акта, който разбира се ти плащаш...

Начин има- само да не се вижда кой е зад волана... Добра ли е снимката ще ти го набият дебел, че и дълъг- с тая взета книжка и 70км превишение не ми се мисли колко ще е глобата...
Изображение
Изображение

Малката Базука
Аватар
Кара: e46 e30

Мнение от bozukov_a » 27 Апр 2010, 20:27

Преди около 2 месеца рано сутрента посока Стара Загора-Сливен в Подслон ме щракна една светкавица (цялата кола вътре светна, ;) добре че бях на задната седалка :mhihi: ) все още нищо не съм получил,защото имам разминаване с постоянни адрес и адреса по лична карта.
Това с пълномощията е тъпа работа защото човек като не знае какво прави в случая,както Пецата сега или аз по-нататък.
Единствено може да има глоба за която няма пълномощно на чевека на който е предостъпена колата,работата е там че трябва да се разбере (от шофьорите) кой ще го отнася :mhihi:

dimithur написа:
Пецата написа:Незнам дали съм аз понеже често давах друг да кара колата вместо мен понеже нали нямам книжка хах

Са вероятно скоро нема и да проимаш :evil: Аман вече от такива

Може да ти кажа как става магията да пишеш две съобщения в едно. ;)
Изображение

Аватар

Мнение от dimithur » 27 Апр 2010, 21:17

Пецата написа:да не говорим че снимката е от 20-ти февруари преди 2 месеца,реших да кажа че е моя приятел тъй като в тоя период я караше той а пък той ако каже че не е й той кво прайм ?

На него му дават декларация да подпише, че е бил той. Ако не я подпише ти го отнасяш ;)
Н.Хайтов

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Мнение от EcLipSeR » 27 Апр 2010, 21:54

dimithur написа:
Пецата написа:Незнам дали съм аз понеже често давах друг да кара колата вместо мен понеже нали нямам книжка хах

Книжката не те прави шофер
аман от такива като теб ...
Изображение
a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...

Аватар

Мнение от dimithur » 27 Апр 2010, 22:46

EcLipSeR написа:
dimithur написа:

Да бе хубаво съгласем съм, ама случая даже е още по-зле. Щото колегата е имал книжка и се е мислел за "шофрьор". Ама са му я зели, щото явно са го видели, че не става за такъв :evil: Те тея точки там в талона не са измислени за украса и за да могат шапкарите да припечелват допълнителни бонуси към заплатата. Като ти свършат ходиш пеша - а не си даваш колата на друг малоумник да лети със 160 :evil: Требва като в Гърция да го направят закона, за такива отворени по един месец в ареста при мангалите, да видим после кое прави шофьора и кое кара колата. Като те опнат отзад 30 дена поред, ще ви видим дали ще сте толкова отворени
Н.Хайтов

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 27 Апр 2010, 23:39

Гърците в такъв случай взимат и номерата на колата,като са ти взели книжката.
И така са си решили проблема с втория шофьор,скоро май и в БГ ще почнат така.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sabi1984 » 28 Апр 2010, 7:21

dimithur написа:
EcLipSeR написа:
dimithur написа:

Да бе хубаво съгласем съм, ама случая даже е още по-зле. Щото колегата е имал книжка и се е мислел за "шофрьор". Ама са му я зели, щото явно са го видели, че не става за такъв :evil: Те тея точки там в талона не са измислени за украса и за да могат шапкарите да припечелват допълнителни бонуси към заплатата. Като ти свършат ходиш пеша - а не си даваш колата на друг малоумник да лети със 160 :evil: Требва като в Гърция да го направят закона, за такива отворени по един месец в ареста при мангалите, да видим после кое прави шофьора и кое кара колата. Като те опнат отзад 30 дена поред, ще ви видим дали ще сте толкова отворени

нищо лично но като гледам какъв аватар си си сложил,пък и какви са тия работи с опъването отзат :shock: да не е да.... :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 28 Апр 2010, 9:17

klintan66 написа:
Мен като ме щракнаха на тракия, се виждах ясно, немаше как да лъжа, че е жената примерно :mhihi:

Къде на тракия има камери ?

Тва някъде преди Пазарджик.
Магистрална полиция, с радар + камера + 2 калашника на капака и 4 пълнителя :mhihi:

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 28 Апр 2010, 9:39

Чл. 5.
(1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да й противоречат.

Чл. 32.
...
(2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи.

:mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 28 Апр 2010, 9:51

...абе те хората компании за милиони прехвърлят на некви просяци и хора от азиатски държави, пък ти некво си пълновошно...пиши, че е карал бай Мангал, вадиш некво пълномощно и ги пускаш ушевите да пасат.
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner

Аватар

Мнение от dimithur » 28 Апр 2010, 9:54

alexsch написа:...абе те хората компании за милиони прехвърлят на некви просяци и хора от азиатски държави, пък ти некво си пълновошно...пиши, че е карал бай Мангал, вадиш некво пълномощно и ги пускаш ушевите да пасат.

:OT: Вчера видех мангал в учебна кола :mhihi: Беше към 40 годишен, дебел и мазен, просто го виждам, как щом вземе тапията на мига ще се конвертира в бакшиш :mhihi:
Н.Хайтов

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата