За или против ПЪЛНАТА забрана за пушение НА ЗАКРИТО?
Модератор: Общи модератори
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Re: За или против ПЪЛНАТА забрана за пушение НА ЗАКРИТО?
flame написа:Пак взеха да шумят по този прословут закон и ми е интересно какви са нагласите![]()
Интересно дали ще има непушачи, които да са против забраната
Пушач съм и гласувах за 2рото. Иначе си мисля, че много непушачи са против забраната.. и всички са собственици на заведения

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Какви забрани бе колеги в работата административна сграда под управлвнието на държавата с табелки по коридорите "Пушенето забранено" си се пуши и няма никакъв контрол отделно, че вчера гледам директора ни с пура в ръка покрай табелката заедно с един от министрите ни .... за какви забрани говорим просто всичко е формално и с цел да взимат рушвети от собствениците на заведения... В неделя в арена младост във Викторията местата за пушачи и не пушачи са просто различни колони от маси кел файда от такова разделение за пред Европа да сме изрядни ...
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- samuil_m3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
- Мечтае да кара: sl 63 amg black series
аз съм за
писна ми след дискотека дрехите ми да смърдят и очите ми да са като на тасманийски дявол
писна ми след дискотека дрехите ми да смърдят и очите ми да са като на тасманийски дявол
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Stanchev написа:ще си пуша където си искам

Тея заведения в, които не се пуши набързо ще фалират.

- em1l
- младши ентусиаст
-
- Кара: Го на Ракйя
- Мечтае да кара: на ракия и да си разреждам с вода или бърза HONDA
krystal написа:Гласувах. 4-та опция...От гадните бивши пушачи..

И аз така.
А заведенията толкова ли е трудно да го направят една зала за пушачи друга за непушачи.Това не мога да си го обесня иначе колкото повече пият българите толкова повече почват да пушат и накрая става лисичарник.

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Днес доказахме, че сме банановата република в ЕС. Новия здравен министър (тема й посветих), да го духа и както и всичките й приказки за реформи и т.н. А също ми се струва, че всички дружно ще го духаме уважаеми колеги, в идващите седмици и месеци напред. Такива непоследователни дейстивия в политически и законодателен план, нямам думи. Благодаря на всички, които вкараха ГЕРБ във властта.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
Мен закончето ме устройва , що па да не ги подкрепям 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Сондьора написа:Против, щом на шибаната платформа има къде да пуша, то тук в БГ да няма къде
![]()
да не си пушил на онази дето потъна скоро в мексиканския залив

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Непушач съм и съм против ПЪЛНАТА забрана, но съм твърдо ЗА забрана (разделение) в заведенията на зони пушачи и непушачи, като вторите да имат вентилация, а не само табелка че са за нешушачи!

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
До преди 5 години като пуших по 3 кутии си мислех, че е доста мъжко, но сега съм на друго мнение. Доволен съм, че оставих една кадъна без работа.
Гадно е да работиш с няколко пушача в една стая, които ударени от кризата пушат все по-отвратителни цигари, налага ми се да влизам за по 5-10минути в такива стаи и честно, гадно си е, аромата си го носиш с часове (благодаря на мама, че като малък ма би да уча за началник да си работя сам в канцеларията
)
Ще дойде време, пушачите да са преследвани като наркоманите, та нека си павкат сега на определени места. Нека проявим малко съжаление към тях и без това господ ги е наказал с отнемането на волята, а Дянков с новите цени.
Като стане въпрос обаче за пушене около малки деца и бременни жени съм категоричен, рязане на показалеца и средния пръст на двете ръце.
Гадно е да работиш с няколко пушача в една стая, които ударени от кризата пушат все по-отвратителни цигари, налага ми се да влизам за по 5-10минути в такива стаи и честно, гадно си е, аромата си го носиш с часове (благодаря на мама, че като малък ма би да уча за началник да си работя сам в канцеларията

Ще дойде време, пушачите да са преследвани като наркоманите, та нека си павкат сега на определени места. Нека проявим малко съжаление към тях и без това господ ги е наказал с отнемането на волята, а Дянков с новите цени.
Като стане въпрос обаче за пушене около малки деца и бременни жени съм категоричен, рязане на показалеца и средния пръст на двете ръце.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Като си пафкат в затворено помещение, активните пушачи правят околните пасивни пушачи без да са ги питали, което дори е по- лошо.
Никой не мое ма връне на селу!
Да пушиш на работа в затворено помещение и химер мега гига селско (както знаете съм пушач)
Работя си сам в стая имам възможност да пуша вътре ама не го правя - първо щото така моментално ще увелича дозата на поне 2 кутии на ден и второ защото е крайно неуважително към някой колега, който поради някакви причини има работа при мен и влиза в стаята
Нищо не ми пречи да сляза и да си изпуша една цигара тъкмо се разтъпквам малко
Относно заведенията - еми и аз съм ЗА спазването на закона и да бъдат разделени помещенията и всеки да си избира къде да сяда. Макар че в малкото такива заведения, които съм виждал, местата за непушачи обикновено са полупразни, а в мачкарника винаги е пренаселено
Ма това да се налагат некакви такива Сталинистки забрани е доста малоумно, язък и за Американците и за Европейците, дето се пишат за големи демократи
Ма те там са издействани точно от лобитата на съдържателите на заведения, щото като се пуши в тех требва да правят постоянно освежителни ремонти и това им бърка в джоба. Никой не мисли за здравете ви, не се заблуждавайте 

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Добре бе, няма забрана. Обаче. Какво са цигарите, алкохола? Акцизни стоки. Акциза е данък върху потреблението на луксозни и вредни стоки. Очевидно и цигарите и алкохола са в тази категория, ама да говорим за цигарите. Собственик на заведение. Искаш в твоето заведение да се пуши, ок, ще плащаш по-висок данък (примерно патент), за удовлствието да имаш контингент пушачи. Щом като ще предлагаш вредна за здравето услуга, ще плащаш повече. Много ми е интересно, какво ще е тогава съотношението на заведенията за пушачи и непушачи. Няма забрана, има само по-високи ставки, за предлагането на вредни за здравето продукти. От една страна, тази забрана е пълна тъпотия, защото, защо се толерира производството на тютюневи изделия и се субсидира от данъците на всички този отрасъл, а се въвеждат подобни забрани? Спираме субсидиите, ликвидираме отрасъла и готово.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- bojanski
- Потребител
-
- Кара: Гаджето си да готви...
- Мечтае да кара: ///М3
Това никога не може да се случи в България 

Speed?

- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
Имам дежа вю с тая тема
Флейме ти работа нямаш ли бе ,че пак пусна тая тема
Все пак за да не съм офф - Против пълната забрана съм .ЗА да има отделни заведения и всеки да си прави каквото душа му иска ,без да пречи на другите

Флейме ти работа нямаш ли бе ,че пак пусна тая тема

Все пак за да не съм офф - Против пълната забрана съм .ЗА да има отделни заведения и всеки да си прави каквото душа му иска ,без да пречи на другите

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват