шампионска лига
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
Re: шампионска лига
BT9028BA - Колега това си беше за чист картон - единствената грешка на съдята беше, че извади директно червен, вместо втори жълт и съответно червен.
Погледнете само как бяха застанали футболистите на Интер - наказателното поле го бяха 'минирали'' по очертанията със своето присъствие..... през 5 метра имаше играч да брани свойте 5 квадрата терен......
Най-много от 2та мача повлия 3-я гол на Интер в първия мач - ако мача беше завършил 2:1 сами можете да си представите как би играла Барса на Камп Ноу и дали Интер щеше да се брани така...
Явно от УЕФА имат скрит правилник, който гласи че се ЗАБРАНЯВА на който и да е било отбор да спечели 2 пъти подред лигата

Погледнете само как бяха застанали футболистите на Интер - наказателното поле го бяха 'минирали'' по очертанията със своето присъствие..... през 5 метра имаше играч да брани свойте 5 квадрата терен......
Най-много от 2та мача повлия 3-я гол на Интер в първия мач - ако мача беше завършил 2:1 сами можете да си представите как би играла Барса на Камп Ноу и дали Интер щеше да се брани така...
Явно от УЕФА имат скрит правилник, който гласи че се ЗАБРАНЯВА на който и да е било отбор да спечели 2 пъти подред лигата

- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
Не знам защо толкова плюете по Интер.Вярно е че играха много защитно,но как да играеш по друг начин като си с човек по-малко след 30мин игра;Те си вкараха 3гола първия мачи не трябваше да атакува хич;А и е ясно, че който отбор тръгне да напада Барса ще бъде змазан бързо на контра атаки.Като цяло Интернаправиха страхотен тактически мач- Лео Меси беше перфектно изолиран и дори да получеше пас ,топката му се отнемаше бързо. С подредбата си Интер перфектно неутрализираше по-техничните,младе и бързи играчи на Барса.Аз лично съм фен на Юнаитед, но правя евала на Жосе!

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
Интер завинаги!!!
Барса може да имаха 75% владение на топката но положенията им бяха 2 за цял мач и при 3:1 в първия мач не виждам кой отбор ще излезне да атакува на Камп ноу.
Барса може да имаха 75% владение на топката но положенията им бяха 2 за цял мач и при 3:1 в първия мач не виждам кой отбор ще излезне да атакува на Камп ноу.
ХААХАХАХАХАХ
точно колега за 1 час игра с 1 човек повече да имаш 3 положения за гол хахахаха страшно доминиране ахахха
1ят Удър на Интер беше миналата година като продадоха ИБРА хааххахаахха на Барса хахахаха
некадърници да умрат дано тая събота срещу виляреал!
точно колега за 1 час игра с 1 човек повече да имаш 3 положения за гол хахахаха страшно доминиране ахахха
1ят Удър на Интер беше миналата година като продадоха ИБРА хааххахаахха на Барса хахахаха
некадърници да умрат дано тая събота срещу виляреал!
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
Не знам защо всички плюят срещу Интер??? Били играли защитно, били играли не знам си какво... Ами играха си точно така, както трябваше да играят за да излязат победители от двете срещи. Всички помним, какво се случи на Арсенал, когато тръгнаха да се надиграват с Барса. Тръгнаха си само с 4 гола... Наистина Барса играят най-красивият и резултатен футбол винаги съм ги харесвал, но този път имаха насреща си отбор и най-вече треньор, които знаеха, как да ги отстранят. И го постигнаха с цената на всичко. Специални поздравления ето на този човек, който превърна Интер от отбор, който последните години отпада винаги на осминафинали в отбор, който сега има шанса да спечели ШЛ. 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
барса ги харесвах... до мачовете с челси миналата година... ма тогава уефа беше убава, прати норвежкия престъпник да ги добута до финала... дето дедо нещо се обърка, и подари купата
...
и видиш ли изведнъж барса стана неземна... толко неземна, че ореваха светилата за един гол от засада... естествено грам дума не обелиха за миналата година... снощи онзи палячо се хвърли, и гледа през пръсти каква ще е реакцията
... после и голче от засадка на волейболиста /пак от миналата година/... и с прочутото притежание на топката до къде я докараха... снощи мача показа, че не е достатъчно само да притежаваш топката, ми и да знаеш какво да правиш с нея...
така стигаме до това което снощи липсваше на барса... липсваше им треньор
... бетона се бори с мисъл, не с центрирания към меси и боян
... всъщност жозе снощи показа, че барса е обикновен отбор, с един необикновен футболист, с много притежание, и тотална липса на мисъл /тук се сещам за онзи малоумник дани алвеш
... е няма толко тъпо парче
... боже, какви падания в наказателното
/
та така... дано този мач ги отрезви малко, че както са я подкарали ще глътнат въздух и в първенството, и тогава язък им за хубавата победа над реал ...

и видиш ли изведнъж барса стана неземна... толко неземна, че ореваха светилата за един гол от засада... естествено грам дума не обелиха за миналата година... снощи онзи палячо се хвърли, и гледа през пръсти каква ще е реакцията

така стигаме до това което снощи липсваше на барса... липсваше им треньор

та така... дано този мач ги отрезви малко, че както са я подкарали ще глътнат въздух и в първенството, и тогава язък им за хубавата победа над реал ...
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
http://www.youtube.com/watch?v=bzw-T7pR ... r_embedded
Това ли е великото на барса - смешници
. Съдбата ги наказа за този жалък тарикатлък на дребно - тоя се превива все едно го е ударил Тайсън, де*ба и бастуна
. Миналата година ги добутаха до финала - тази не успяха. "Големият" отбор - играе над 60 минути с човек повече на собствения си стадион и има 3 удара във вратата на противника
. Да не говорим, че и голът им беше от засада...
Това ли е великото на барса - смешници

- devil_vas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Helix написа:Не знам защо толкова плюете по Интер.Вярно е че играха много защитно,но как да играеш по друг начин като си с човек по-малко след 30мин игра;Те си вкараха 3гола първия мачи не трябваше да атакува хич;А и е ясно, че който отбор тръгне да напада Барса ще бъде змазан бързо на контра атаки.Като цяло Интернаправиха страхотен тактически мач- Лео Меси беше перфектно изолиран и дори да получеше пас ,топката му се отнемаше бързо. С подредбата си Интер перфектно неутрализираше по-техничните,младе и бързи играчи на Барса.Аз лично съм фен на Юнаитед, но правя евала на Жосе!
Те вкараха 2 гола и УЕФА им даде бонус .. 3-ти
Айде, да не се връщам, че ми е болно.
Футболът загуби снощи .. тва е! Спечелиха циганийките на "Специалния"..
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
500 паса и накрая ... на на такъф важен мач Inter няма да тръгнат да бележат , по важно е да се класират , а в първия мач доказаха , че играят красив футбол 

Успех на Байерн на финала - отбор, който поне практикува атрактивен и нападателен футбол!
21/02/08...speechless
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
NStorm написа::1: е такъв за всички хейтъри и завистници на Барса!! И особено за "специалния" треньор, който измисли гениалната тактика с 10 човека наредени 2х5 пред наказателното(Това още преди червения картон). Сигурно и колегата ОО куул може да я измисли тая тактика
![]()
Успех на Байерн на финала - отбор, който поне практикува атрактивен и нападателен футбол!
Не се излагай.
- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
NStorm написа::1: е такъв за всички хейтъри и завистници на Барса!! И особено за "специалния" треньор, който измисли гениалната тактика с 10 човека наредени 2х5 пред наказателното(Това още преди червения картон). Сигурно и колегата ОО куул може да я измисли тая тактика
![]()

- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
White 1913 Power написа:NStorm написа::1: е такъв за всички хейтъри и завистници на Барса!! И особено за "специалния" треньор, който измисли гениалната тактика с 10 човека наредени 2х5 пред наказателното(Това още преди червения картон). Сигурно и колегата ОО куул може да я измисли тая тактика
![]()
Не се излагай.
не се излага

никаде не съм казал ,че ми хареса мача !ДА хареса ми победата им! Да харесваме ,че не са в шампионската лига !
Да ще ми хареса още повече и тая вечер срещу Виляреал да направят Х ! аа Да го д?хат ! ааа Да ще идат и в Мадрид !
Муринио го каза много точно ,всичкото това беше АНТИМАДРИДИЗЪМ !
още в първото си мнение го казах ,че пожелавам успех на Байерн!
Можете да кажете чао/адиос на Супербарса ,че повече може и да не повторят миналата година хахаахах
п.п.Фен съм на РеалМадрид от когато раул спечели 2та лига или малко от преди това нз. та ..
сещаш се ,че са ми много грозни барса
Да ще ми хареса още повече и тая вечер срещу Виляреал да направят Х ! аа Да го д?хат ! ааа Да ще идат и в Мадрид !

Муринио го каза много точно ,всичкото това беше АНТИМАДРИДИЗЪМ !
още в първото си мнение го казах ,че пожелавам успех на Байерн!
Можете да кажете чао/адиос на Супербарса ,че повече може и да не повторят миналата година хахаахах
п.п.Фен съм на РеалМадрид от когато раул спечели 2та лига или малко от преди това нз. та ..

“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3