ха-ха-ха

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 07 Юни 2005, 18:54

Лотус Омега (задно).. някоя бесна Манта (задно).. някой Сенатор 3,0 24В (задно).. не са лоши автомобили.. ;)

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 07 Юни 2005, 18:58

BOLLORE написа:
SlipKnoT написа:Лотус Омега (задно).. някоя бесна Манта (задно).. някой Сенатор 3,0 24В (задно).. не са лоши автомобили.. ;)

ИЗГНИЛИ СА, ВЕРВАЙ МИ :mhihi: :lol:

Ти някои от тях не си ги и виждал.. ама дрънкаш ли, дрънкаш.. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 07 Юни 2005, 18:58

Главата ти е изгнила, земи се поинтересувай малко що за автомобили са тия, които написа колегата и спри да се излагаш. Ти кво караш Е90 ли, че си толкова отворен?
Изображение

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 07 Юни 2005, 19:11

xterminat0r, F-14, по още едно такова мнение и ще се радвате на едноседмичния :!:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 07 Юни 2005, 19:29

какъвто искаш ми слагай бе ... боли ме ...

Само, че ми е интересно аз къде наруших и с какво наруших правилата на форума... ?!

И от кога от от 2 мнения се слагат БАН?...

аре сега може да триеш и да слагаш !

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 07 Юни 2005, 19:39

Пуснато на: 09 Дек 2004, 20:02 Заглавие: Да се прочете !!!

--------------------------------------------------------------------------------

1.Мненията във форума трябва да са задължително на Кирилица
2.Мненията трябва да се придържат към темата, ако няма какво смислено и съдържателно да кажете, не пишете
3.Избягвайне мнения "Ох", "Ах" и "хахаха", по този начин излагате и себе си и умствения си потенциал на публично достояние

Мненията които не отговарят на критериите се трият безмилостно

Ще помогнете на форума да стане по-красив и пригледен, като се замислите дали поста ви отговаря на критериите преди да го пуснете

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 07 Юни 2005, 19:40

xterminat0r написа:какъвто искаш ми слагай бе ... боли ме ...

Само, че ми е интересно аз къде наруших и с какво наруших правилата на форума... ?!

И от кога от от 2 мнения се слагат БАН?...

аре сега може да триеш и да слагаш !

Айде само да ми викаш Бе ,а :?:
Никой тук не е длъжен да ви чете простотиите и точно там е проблема :!:
Ти си защитаваш твоята гледна точка, а той неговата, както виждаш никой друг не ви се меси, така ,че си се разбирайте на ЛС.
И само ако обичаш недей да ми отговоряш по тоя начин :!:
Така може да отидеш в Булвария да им говориш!
И аз карам ш**** Опел, и що хората се бунтуват на тоя Тунинг проект ли? Ми щото и 300000 коня да е тоя мотор пак не си е за тая кола!

П.С- Земи пиши ЛС до някой от Админите да те направят помощник модератор, че гледам ги разбираш правилата!
П.С 2 - Погледни другите най-отгоре дето са ;)
Последна промяна BMW///M-ma6inata на 07 Юни 2005, 19:49, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 07 Юни 2005, 19:43

F-14 написа:маса мания опелджии скокнаха хахахахах :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
е как не баща ми няма 5000марки и не карам ауди А4 само опел и си мечтая за бмв ,ей много някои се палят тука ,опел изгнивали лесно и тем подобни глупости ,сега ме карате да дойда утре на екото и ако намерите нещо изгнило по моята кола сервитиорката ще я здухам да ви носи бира на моя сметка

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 07 Юни 2005, 19:56

мога да говоря както си искам, и точно ти ще си последния, който ще ми каже къде да говоря и къде да се обаждам! така, че без излишни нерви и коментари!

Нямам желание да ставам модератор, защото ще трия 90% от мненията.
А тази тема ти можеше да я приключиш много отдавна като такъв!

Айде обясни ми защо не е за тази кола ... Никой от вас привържиниците против този проект не обяснява защо !!! Да ви имам обясненията, защото БМВ-то струва повече...
Хах факт е, и ? Не върви ли ? Не може да завива ли ? какво ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530iA Touring
Мечтае да кара: e3-е39
Детайли за колата: 2001

Мнение от dankata » 07 Юни 2005, 20:34

:OT:
BOLLORE написа:батки, нищо против опелджиите нямям, само ми е жал за горките хорица как са се минали да си вземат такъж боклук за кола :( . Защо не харесвам опел ?
1. Няма читав опел със задно, няма и да има (ръждата ги напдна)
2. поради причина 1. стигам до заключението че Опел, Форд (и др.) са марки от чиято цяла моделна гама НЯМА ДОРИ ЕДНО ВИНТЧЕ, ЗАВИНТЕНО ТАКА ЧЕ ДА НЕ БУДИ ОТВРАЩЕНИЕ ОТ САМАТА КОСТРУКЦИЯ, КОЕТО МЕ ВОДИ ДО УБЕЖДЕНИЕТО ЧЕ ТЕЗИ КОЛИ СТАВАТ САМО ЗА СКРАП :!:
:puke: ОПЕЛ :puke: ОПЕЛ :puke:

ЖЕЛЕЗНИТЕ BMW FOREVER, БРАТЯ :!: :!: :!:

Ай сега виж това http://free.data.bg/steelman/Multimedia/Cars/Getaway%20-%20Opel%20Lotus%20Omega.avi да отпадне 1ва точка (макар че тука колата не е чист Опел). Потърси тука, а и по други авто форуми да видиш някоя и друга Манта какво прави.
ЗА втора точка бях написъл разни неща, ама ги изтрих, щото щяха да почнат едни мноо смислени спорове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 07 Юни 2005, 21:00

Изказвания като на колегата BOLLORE ни правят "сектанти" в очите на другите авто ентусиасти, а както се видя БМВ фенове по неволя каращи други марки също влизат тук.. Така, че нека да не ги обиждаме защото и те навярно обичат колите си не по малко отколкото ние нашите.

Идеята на първият ми постинг по тази тема беше, че тъпо е човек, който кара нещо средно между фадрома и юмз комби да се смее на кола, която го превъзхожда и в техническо и естетично отношение и още един, който се смее на "всички опели", а кара трабант 601с...
Изображение

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 07 Юни 2005, 22:39

dankata написа: . . .

Мдааа, Lotus Carlton 3.2 Twin Turbo. :twisted: :twisted: :twisted:

Но както 316ката не е М5, не трябва да забравяме че 1.6 Астра не е Lotus Carlton.

Сега малко философски изказваня:

Имал съм Тойота, Нисан и Лада. За съжаление, БМВ още не.

1. Нормално е всеки да защитава това което има. И аз съм го правил! Въпреки че осъзнавам истината, не ми е приятно някой с БМВ да ми повтаря колко зле ми е Нисана или Ладата. Знам го, и не искам да ми го набиват. Ако и моя тати имаше 3 фирми и аз щях да карам БМВ, но той няма, и съответно карам каквото мога, докато сам не си изкарам парите за БМВ. За сега, се концентрирам върху това което ми харесва в Ладата и му се радвам.

2. Всяка марка има проблеми модели. И БМВ не са безгрешни. Това че една кола гние бързо, не означава че всеки Опел гние. Това е все едно да кажа че всички Нокиа телефони са боклуци, защото съм имал 2 и 2та изгърмяха и то грубо.

3. За много хора, Опел Астра (примерно) е много по добър избор от колкото БМВ 3та серия (пак примерно) Като цяло, опела е по евтин да се купи, по евтин да се поддържа, харчи по малко, не привлича ченгета. А и въпреки че много се кефя на задно предаване, тези коли не са за всеки.

Сега това да се слага Опел двигател в БМВ не го удобрявам, но колата не е моя. Всеки има право на избор. Някои хора тука бяха казали че не удборяват турбинирани БМВта. Пак въпрос на избор.

Карайте си колите, радвайте им се, но имайте малко уважение към чуждите коли. Ако ще се изказвате негативно, без псувни и рязки изказваня, типични за 15 годишни момченца.

И ако някой толкова е насъбрал на Опела си, дайте да ги сменим с Ладата, нямам нищо против.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 08 Юни 2005, 1:08

сега пък аз ще ви кажа аз какво мисля :)
извинявам се на BMW///M-ma6inata ако съм нарушил някое от правилата не е било нарочно.
Искам да ви кажа че Е30 има не едно а стотици с доста бързи БМВ турбинирани мотори.
За чии са го сложили тоя опелски мотор вътре не разбирам,както и не разбирам както толкова се радват опелджии.Все едно на Марта Вачкова да и сложат на Памела Андерсън циците и всички да дриснем от кеф ква яка комбинация се е получила.
Това БМВ си е добро и без опелски намеси.Нека си държим двигателите на опелите в опелите и на БМВетата съответно.
Смешното във горепосочените изказвания на младежите от съседните форуми е единодушието с което се приемат странни сами по себе си факти,и небивалото одобрение и адмирация.
Карал съм опел повече от всяка друга кола.И съм го карал когато все още беше сравнително нов автомобил.Здраво окачване,малко гори.Нищо повече.Кошница.Кола за бедния потребител.Ако имахме пари нямаше да ходим по гонките с астри и вектри а със супри и скайлайни.Ама нейсе.И понеже истината е тежка /а и циганката дето хвалеше светкавичката умре/ дай са да използваме всеки удобен случай да докажем що за невероятно постижение е опела.
Ми не съм съгласен с това и използвам правото си на мнение във форума.
Личните нападки ще ги оставя без коментар.Хората казват:Кучетата си лаят,кервана си върви...
:driving:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата