Мислите ли че американците са тъпи?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Re: Мислите ли че американците са тъпи?

Мнение от georgymk » 03 Май 2010, 13:14

Doberman_vas написа:Ние нека сме най-умните, и най-работливите, и най-красивите, и най-разбиращите във всичко, и дано да ги стигнем поне до 100на години.

И пак няма да успеем...

пред мен съм виждал как баща кара детето си да му напише името на баща си вместо него,и лапито вика "....ма,то и аз не моаъ пишъ...." и аз :conf: :conf:
Знам и хора които не знаят коя година е създадена България,не знаят кой е В.Левски и т.н. така,че не може да е каже,американците са тъпи (като цяло) навсякъде има изключения....има и много умни Българи,но има и тъпи :|
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 03 Май 2010, 13:14

Париж в Лондон и Вениция във Венецуела.... пирамидите са построени 20 години след Христа..... :mhihi: :mhihi:
Ами доста са си ограничени, много от тях не са стъпвали дори в голям американски град, не са излизали от щата си. Винаги съм се чудил как тази 'нация' е постигнала толкова, но все пак там има елит, който управлява, вероятно заради това..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 03 Май 2010, 13:41

MatriX_Fucked написа:О-о-о негрото ми хареса! :) Даде много готин отговор - мисля, че първо са били фараоните! Евалата! :)

Иначе преди и аз обичах да злобея много на подобни клипове, но сега се замислих - САЩ са третата по големина държава...Нормално е да не ги интересува нищо друго, освен самите тях си, защото те са една голяма част от света... 8)

Пък в България има такива индивиди, че направо ме е срам - за химна казват, че е "песничка" и т.н...За околния свят знаят всичко, за България - нищо.. :bowdown: :bowdown:

Много точно казано :yes:
Ние си мислим , че сме много умни , защото сме тъпкани с абсолютно излишна информация . Хората живеят в най-силната , най-богата страна , която е с размерите на цяла Европа . На север от тях са Канадците , който са им брачеди ,на долу са курортните им държави и циганията (Мехико) . Как искате да мислят за света ?
Ние се мислим за най-умните , щото знаем , коя е столицата на Бурунди или Мозамбик , но като дойде време за действия (работа,гласуване,бизнес) сме ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ :censored:
но все пак там има елит, който управлява, вероятно заради това..

... именно . Малко акъл ама на време и място , тва е .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS;E30 325i
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Helix » 03 Май 2010, 13:46

Мисълта на темата ми беше , не че ние сме по-умни от тях.Просто се чудя как може средностатистическия американец да е толкова "неусведомен" за това което се намира извън рамките на страната си.Все пак Америка е една от най-развитите страни и хората очакват там да има много по умни хора.....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 03 Май 2010, 13:57

Тъпи-не тъпи,ама тука в прайм тайма на телевизията се гледа масово биг брадър,турски сериали,излизаш по улицата и гледаш селянията,пълна мизерия,мръсни улици,осеяни с дупки,дебели милиционери гледащи некой лев да изкарат,панелни блокове с гадни сиви цветове...всъщност повечето блокове тука са като в харлем барабар с негрите...и понеже американците са много тъпи,улиците са им чисти-нали са тъпи,викат да не се минат и нищо не хвърлят на улицата завалиите,асвалта хубав и горивото евтино,пък и сега здравната им реформа ще обхване всички американски граждани,а ние понеже сме супер умни и природно надарени си имаме огромно разнообразие от гадни мръсни улици с много дупки и ей така докато чакаш на некоя опашка пред доктора в гадната поликлиника,някакси се чустваш супер щастлив че имаш един познат,който е чул един негов познат дето бил ходил в париж и това било в Франция,където айфел спретнал една кула за некакво изложение...а вечер сънуваш кентъка пържени пилета...

Това се нарича "кух национализъм",нещо като дебелата ти съученичка от класа ти дето се мисли за супер красива,щото така и казала майка и

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 03 Май 2010, 14:06

Helix написа:Мисълта на темата ми беше , не че ние сме по-умни от тях.Просто се чудя как може средностатистическия американец да е толкова "неусведомен" за това което се намира извън рамките на страната си.Все пак Америка е една от най-развитите страни и хората очакват там да има много по умни хора.....

Ами колега , Американец е условно понятие - това са около 50% бели + огромен брой мексикански утайки , гарнирани с африкански гъзари и китайски селяни . Какво очакваш ? И какво представлява средностатистическия американец ?
Я питай някой българин за африканските републики , да видиш какво ще ти отговори !
Системата ни на образование е смотана - пълнят ни се главите с хиляди ненужни неща , които след това грам , не ни помагат да си подобрим живота . Аз например съм любознателен и искам да знам много неща , но това е мой личен избор и не виждам причина на висчки да се натяква да зубрят по география и химия , да речем . . .
Имат си израз хората ТМИ - ту мъч информейшън - това казват като започнеш да им обясняваш , как действа автоматичната скоростна кутия , например - за какво му е нужна тази информация на обикновения човек - като има кинти оставя колата в сервиза и си отива на работа . . .
А ние как сме - живях трудно и така се научих да оцелявам и да прая от нищо нещо - честно казано , не ми харесва , особено този вариант . Искам на 16 като бях , да си бях карал ламерския кабриолет , да бях направил няколко обиколки на ЕС , пък да нека да не знам всичко за ядреното разпадане :confused:
ПС:колегата Димитров е прав за съжаление .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 03 Май 2010, 14:21

Е.Димитров написа:Мисля че ние сме по-тъпи

Напълно подкрепям :bgflag:
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 03 Май 2010, 14:28

Според мен не са тъпи,по-скоро ограничени...А и политическата им система е една от най-добрите в света.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d 05
Мечтае да кара: F10 M550D

Мнение от dmxl » 03 Май 2010, 17:42

много са си добре хората ами ние да се видим, като знам че за средно статистически българин минава и циганина от махалата направо лошо ми става
DIESEL POWER
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 03 Май 2010, 17:49

Има бая прости американци, но има и доста умни, но са твърде малко. :roll:
Последна промяна Toneloker на 03 Май 2010, 17:51, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 03 Май 2010, 17:51

dmxl написа:много са си добре хората ами ние да се видим, като знам че за средно статистически българин минава и циганина от махалата направо лошо ми става

Жив пример :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар
Кара: X5+M2

Мнение от msi200 » 03 Май 2010, 18:11

Българите, като сме много по-умни, що сме на това дередже?
Риторичен въпрос :)
I love the sound of V8 in the morning...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 03 Май 2010, 20:20

Да не говорим, че подобни клипчета изобщо не са показателни. Тука не показват всички интервюирани а само тъпанарите. 100% съм сигурен че е имало много хора които са отговорили правилно, ама не е интересно да ги показват.

А това че не знаят за Айфеловата кула критерий ли е? Ако питат средностатистическия българин на улицата въпроси от рода на:
1. в кой щат се намира Гранд Каньон
2. къде се намира парка Евърглейд (Everglades)
3. кога са издълбани лицата на президентите в планината Ръшмор.

Та колко по различни отговори мислите че ще чуете?
Това че ние сме в европа и Айфеловата кула и Венеция са на 2ч със самолет и всеки ги знае изоообщо не е критерии. Ама нека си стоим в мизерията и да си мислим че сме най-великите и интелигентни на света. А през това време хамериканците ще си ходят в университетите и ще се ограмотяват. И да... техните университети са сериозни и хората наистина получават образование там....

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 03 Май 2010, 21:02

Е.Димитров написа:Мисля че ние сме по-тъпи

Меко казано :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 03 Май 2010, 21:20

Тъпи сме ние, нищо че знаем цялата история и география. Американците обаче са безумно практични. На това се дължи и техния успех. Спомням си на един семинар лекторката два часа ни чете лекция, като каза че е взаимствана от руския вариант. След това ни каза: вижте сега какво правят американците. И извади една единствена графика, която обяснваше всико. Или два часа приказки тъпите американци бяха успели да ги обяснят с една картинка. И понеже съм работил с американци, мога да ви кажа че са богове в областта в която си изкарват парите. И могат да видят възможност за изкарване на пари навсякъде. Също така са много иновативни. Всичко което дойде в Европа, в Щатите се е случило преди две години. Иначе общата култура не им е силата. Но пък ние сме си само на обща култура, затова сме стигнали до тук.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата