катастрофата на цариградско от снощи

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Re: катастрофата на цариградско от снощи

Мнение от dimithur » 03 Май 2010, 21:43

Zapa написа:
dimithur написа:Една мангуста по-малко, праз голем. Тъкмо нема да прави малки мангустички. Гоце требва да награди с орден стара планина рацера :wave:

Само че тази мангуста е била излезнала да бачка и да изкарва некви кинти честно и то през нощта, а не е излезнала да ти краде халогенките от пичеловката :kuku:

Колегата Моллов мисля, че вече спомена колко "съвестно" са си вършили работата ;)
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 03 Май 2010, 21:47

Айде стига толкова обиди на "мангусти" и т.н... злополуката е налице, в момента колкото и да се обвинява няма да върнем хората... факт е, че ако организацията е на по-добро ниво и се върши както трябва...

Между другото сега се сетих, че в моя случай човека дето трябваше да предупреждава колите, че напред има "пречка" беше седнал на мантинелата и се пазеше от колите (изкочих директно срещу камиона, на 50-60м пред мен беше)... имаше някакъв пред камиона, плюс двамата хубосници зад камиона...

Тва "на запад" ако видят как е било обезопасена ситуацията и ще ни се смеят.... ама малко, после ще почнат да ни съжаляват... нито лампи по пътя някакви, нито знаци някакви, нищо... предполагам хората с жипове са виждали лампите на камиона от по-далеч... ама толкоз.

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 03 Май 2010, 21:53

dimithur написа:
Zapa написа:
dimithur написа:Една мангуста по-малко, праз голем. Тъкмо нема да прави малки мангустички. Гоце требва да награди с орден стара планина рацера :wave:

Само че тази мангуста е била излезнала да бачка и да изкарва некви кинти честно и то през нощта, а не е излезнала да ти краде халогенките от пичеловката :kuku:

Колегата Моллов мисля, че вече спомена колко "съвестно" са си вършили работата ;)

Не бъди толкова циничен, човека който е загинал се е опитвал да предупреждава идващите коли за инцидента, обаче рацерите как да спрат летящите си курници а ?!
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 03 Май 2010, 22:08

Ти или си пълен идиот, или си олигофрен- няма средно положение... Мангал, турчин, арабин- не ми дреме к'ъв е човека, загинал е на пътя докато е работел... И работата му е била да опази другите, не да си чеше топките... Да питам- ти ако го беше прегазил нямаше да ти пука щото е гаден мангал ли :?: :?: :?:

ПС: Така ми се струва или си поддръжник на бай ти Болен :?:
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 03 Май 2010, 22:11

Хехе егати рацерите с Рено 5 :mhihi: Това сигурно и 120 не може да се затъркаля по нанадолнище . Пак си търсят от Титан оправдания . Много добре си спомням историята със отнесения снегорин зиманта тука при нас от влак . Бариерите не се виждали, семафорите не били работили :kuku: Просто са наели некакви мангусти от най-забатачените села и ги пуснали тука да чистат и да мият. Ми не става така ебати. Каква е тая фирма и от де се взе ? ББ само се биеше в гърдите, че немци щели да чистят София па изведнъж какво стана - пак на некой мутраген фирмичката намаза. Следващия път да внимават и да се пазат от рацери със запорожчи и трабанчета, щото те карат с 200 и мачкат наред :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 03 Май 2010, 22:19

:cop:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 03 Май 2010, 23:55

Що ли си мисля, че не е имало никаква "гонка" пак журналистическите художествени съчиниения ... Но нищо не ме учудва типично българска работа. Да вземат да претупат през ноща чистенето според мен вината е изцяло на почистващата фирма.

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R

Мнение от BULL3T » 04 Май 2010, 1:30

Това за тези камиони е абсолютно вярно! Оня ден(когато ме и снима тъпата им нова камера на орлов мост :bang: ) към 22:30 беше прибирам се с мацката ми и си карам 90/100 в бързата лента и точно след плиска нещо голямо напред ми хваща окото,в момента в който осъзнах че това е камион един идиот(колата беше с ML500) ми изкочи в лентата за да изпревари некъф и веднага се прибра обратно,съответно за около 4/5 секунди загубих видимост,когато въпросния колега се прибра пред мен изкача тъпия камион който мие улицата И СЕ ДВИЖИ НАЗАД БЕЗ НИКФИ СИГНАЛИЗАЦИИ! Аз успях да се прибера в другата лента без да се стряскам много,но достатъчно да се вбеся. След тва като видях за какво иде реч , прясно измитата ми колата беше окъпана от тъпия джип!!! НЕ стига че щях да се ударя, ако бях малко по разсеян ,ами и колата ми стана пръски цялата!!!

п.п. НЕ се заблуждавайте с лъжите на ТЪПИТЕ ЖУРНАЛИСТИ че това било гонка завършила със катастрофа! То им е навик на журналисти и полицай като видят млад шофьор да кажат че той е виновен и че е причинил катстрофа или е пил или е карал бясно!!!!Карам от 2 години кола на 20 съм и имам над 150 000 км навъртяни само в София да не говорим извън града,щото ходя и на командировки до Варна и Пловдив!!!Карам нон-стоп всеки ден, нямам нито един акт и не съм участвал в нито едно ПТП ,освен едно чукване на 2 калника за тва кой да влезе в един паркинг пръв!!! Не карам като баба нито карам като идиот,напротив мушкам се където мога,правя малки нарушения от време на време,ама няма как като караш всеки ден в София!Мога да се пракирам където си пойскам стига габаритите да ми позволяват,карам много добре на задна и винаги съм на 120% концентриран,няма смисъл да споменавам че колата ми е напълно изрядна нищо че е на 20 години! И тук следва голямото НО аз се водя млад шофьор за нищо не ставам,предпоставка съм за птп-та, невнимателен съм,не знам как се кара в града ,не мога да се съобразявам с участниците в движението,нон стоп участвам в гонки,псувам всички ,абе НЕ съм такъв шофьор които трябва да кара!!!! РАЗИБРАШ ЛИ !!! Е да де ама един дедо или един чичка на сериозна възраст със снайперки с диоптер над 3 и кола която е с изпечени зимни гуми DIAMAND на 10 сезона и кола която едва е минала технически преглед щото едва спира пали и тн. , е по добър шофьор от мен,защо??? еми защото той има стаж,нищо че изкарва колата само събота и неделя за 5 км,той е по-вчас от мен с пътната обстановка и по разбира как седят нещата на пътя!!!

ПО СЪЩИЯ НАЧИН СЕДЯТ НЕЩАТА И С ЖЕНИТЕ ШОФЬОРИ ВСИЧКИ НЕ СТАВАТ!!! да съгласен съм че 70% от тях са гола вода със купени книжки или без чувството за ориентация, обаче не всички са така!!Всички познаваме жени по-добри шофьори от някой мъже даже. Да не говорим че има една мацка дето участва и в KING OF EURPOPE по дрифт и е АДСКИ ДОБРА!!!

Какво повече да си говорим,има ли смисъл?
Изображение
"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 04 Май 2010, 10:10

Вечерта, когато е станала катастрофата, минах от там към 22:15-20, камионите бяха паркирани в най-лявата лента, без АБСОЛЮТНО НИКАКВО обозначение за наличието им - нито включени фарове, нито сигнални светлини, нито знаци, НИЩО! Там уличното осветление е без коментар .. На моста, където миеха имаше поне 2-3см вода и продължаваха да наливат, ипръскаха ми колата - абсолютно никакво внимание към трафика! Естествено, по-лесно е да се оправдаем с някой друг! В момента това им е голям проблем на хорицата от управлението, че стават мизерии от некадърни изпълнения и веднага можем да си измием ръцете с безмозъчните улични състезателчета :banghead:
Друг е въпроса обаче, бил избягал "убиецът" .. еми едно максимум 50 метра по-нагоре има камера, благодарение на която аз оставам без книжка, а какво, тия не могат да си вземат записите от нея ли, щото едва ли е бягал с 60 тоз момък?!?

СМЕШНИЦИ! Снощи гледах интервю по Нова ТВ .. АБСОЛЮТНИ СМЕШНИЦИ! 'Ма най-лесно е да се оправдаеш с другите .. пък и сега нали акции за висока скорост ще правят .. нормално е да има промоции и реклама .. жалко за човека! Но жалки са и как се възползват от смъртта му, да се представят в идеалната си светлина .. боклуци!
Всички го правят, а всеки се крие ..
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 04 Май 2010, 10:18

bigmurzi написа:най-лесно е да се оправдаеш с другите

:yes: :yes: :yes:
Това трябва да си го припомня всеки от нас преди да тръгне да обвинява :idea:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 04 Май 2010, 19:02

шофъорите не са избягали от местопроизшествието-просто са хвърчали с линейките защото е имало и други ранени!!!!Разпитани са и са освободени от районното вчера.19 год.момиче е в кома :idea:

Предишна

Назад към Извън Темата