Какъв е филма тук...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 10 Юни 2005, 9:53

много пари бе брат
ще ме уръсят като сумалиец ;)
що иначе това си е готина
екстра пък и ще имам тази година
малко пътуване на вън и хич няма
да ми е зле с такава джаджа ;) :idea:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 10 Юни 2005, 10:10

Ми незнам батка както си решиш, но според мен по добрия вариянт е като даваш 1000 лева дет са вика поне да знаеш какво, защо-то делла не се знае какво е... ни джобен комютър, ни ГПС, ни нищо. Както е моя телефон... ама все пак ти плащаш ти казваш, аз само идейки давам :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 10 Юни 2005, 11:23

Има също и Btt gps приемници, които се свързват при необходимост със съответния телефон на който е инсталирана програма от рода на mini gps и вършат същата работа. А доста информация и карти за gps- ите има във форума за offroad, но не му помня адреса.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 10 Юни 2005, 15:18

моето мнение е,че е излишно да даваш толкова пари за нещо което ако не пътуваш в чужбина надали ще ти върши полезна работа.Имай в пред вид че нито информацията за улиците е истинска,нито информация за ремонтни работи или задръствания ще имаш...с една дума ще имаш телефон примерно 3G обаче ще живееш в 2001ва година когато централи за такова нещо нямаше.
По-добре си изхарчи парите за нещо по-полезно за колата :)
Поне аз така бих направил.
Но виж /alx смятам ще потвърди/ ако живееш в САЩ без навигация ще ти се усложни доста живота.Аз например докато се движех из ЛА с едни разпечатки от mapquest.com си ходех щото инак оправич нема.
Ама в БГ дето може да запомниш дупките по пътищата не виждам за кво ще го ползваш :)

Потребител
Аватар

Мнение от hf hpe » 10 Юни 2005, 21:02

naskoksan написа:ми аз много сериозно се замислям
за продукта на Dell който бях
посочил малко по-горе и мисля
другата седмица да проверя за какво
става въпрос и ако ме удовлетворява
да си го взема... ще проверя и ще пиша
повече инфо ;)

фирмата която ги предлага ще има щанд на автосалона
казва се транс логистик нещо си
така че там ще можеш да ги видиш

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 15 Юни 2005, 15:17

F-14 написа:за да не бъда голословен ето ви пример за тройката на гармин :
Изображение

ето малко инфо за това

StreetPilot III Deluxe гарантира сателитна навигация за широкия пазар на собствениците на автомобили. Този портативен автомобилен GPS е перфектен спътник за Вашето бизнес или туристическо пътуване. Цветната електронна карта показва Вашето положение на фона на заобикалящите улици, забележителности, хотели и т.н. Вие може да сваляте карти от City Navigator MapSourcetm CD-ROM за повече детайли, търсене на забележителности, адреси и др. Изберете посоката и StreetPilot ще Ви изчисли маршрут, ще изобрази маршрута и ще Ви дава гласови съобщения кога и накъде да завиете. Вие можете също да качвате подробни карти в допълнителната памет – 128 МВ от City Navigator MapSourcetм, който е в комплекта. StreetPilot динамично преизчислява маршрута, ако пропуснете пряка.
StreetPilot може да запаметява до 500 точки, до 50 маршрута, както и "следата" на движението Ви.

Комплекта идва с комуникационен кабел, захранващ кабел от запалка с външен говорител, USB програматор, стойка за монтиране на GPS на таблото, както и диск .
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 16 Юни 2005, 9:33

мда :) ето това е според мен добро
малко0 разлики има в софтуеъра на различните серии но си звучи добре като оферта.

Предишна

Назад към Извън Темата