Кофти катастрофа във Враца

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Re: Кофти катастрофа във Враца

Мнение от dimithur » 11 Май 2010, 11:47

Mи какво да си говорим, само събота и неделя по празниците се пребиха поне 15-20 човека :dunno: Беше ми тъжно в началото, ама вече започва да ми става смешно - колко прост народ има.
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 11 Май 2010, 11:52

dimithur написа:Mи какво да си говорим, само събота и неделя по празниците се пребиха поне 15-20 човека :dunno: Беше ми тъжно в началото, ама вече започва да ми става смешно - колко прост народ има.

Аве ти си страшен туземец ве! :ranting:
Изображение

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 11 Май 2010, 11:53

Лошо, лошо .. да се правиш на шофьорче пред мацките не е нещо, което ще те направи по-велик. Жалко, че малко хора го осъзнават.
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
Мечтае да кара: 850
Детайли за колата: петица- хубавица

Мнение от akula » 11 Май 2010, 13:32

айде да не се правим много на милозливи- пияни хулиганчета крадат кола (марката няма значение) и беснеят като за последно (доказано не за първи път), жалко за момчето, а както много често става шофера е оцелял нередим. всички правим грешки и се учим от тях, ама някой явно не. следващия път тоя сашо ще отнесе майка с количка, или някой старец -тогава какво, да заплача от радост че сега се отъървал невредим?
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34

Dicky Wolf
Аватар
Кара: Z4M Roadster

Мнение от TsvetanVR » 11 Май 2010, 14:52

bmw520i5063 написа:
///vlado написа:
dimithur написа:Един крадльо по-малко, а най вероятно е бил и от боята - 2 в 1 бонус :mhihi: Жалко за колата :cry:

шофьора е бил в пробация заради книжката,значи сметни къв малоумник е бил ..
а на пасажерската седалка е било невинно 17 годишно момче което в случая с
нищо не е виновно.
Много е кофти това .. лека му пръст.

А това 17 годишно момче,като знае че щофьорът е бил пиян защо се е качил при него.Просто там са си Диви селяни и си мислят че като се е качил на БМВ и край вече е Господ.Да ама не.Това е доста често срещано явление в по-малките градове и селца.А доколкото разбрах те всичките били с някакви провинения,искам да попитам защо са на свобода?????

'Айде да не се обиждаме на местожителство, става ли?
Изображение

I wanna leave you far behind....

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 11 Май 2010, 15:43

:conf:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw325tds » 11 Май 2010, 15:57

dimithur написа:Mи какво да си говорим, само събота и неделя по празниците се пребиха поне 15-20 човека :dunno: Беше ми тъжно в началото, ама вече започва да ми става смешно - колко прост народ има.

Ще се пребият. Всеки бърза и си казва: "На мен нищо няма да ми се случи." и дава газ.
Истината е че повечето хора не могат да карат. Правят греши и то фатални за нечий живот.

Карайте в трезво състояние.
Не позволявайте на човек който е пил и малки количества аклохол да сяда зад волана.
Изпробването на автомобила и дръпките да се правят само на безопасни места.
Спазвайте всички задължителни знаци.

В неделя като се прибирах ме изпревариха на учстък от пътя със знак 60км/ч, "Опасен участък" и двойно непрекъсната линия. :dummy:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
Мечтае да кара: 850
Детайли за колата: петица- хубавица

Мнение от akula » 11 Май 2010, 16:41

TsvetanVR написа:
bmw520i5063 написа:
///vlado написа:
dimithur написа:Един крадльо по-малко, а най вероятно е бил и от боята - 2 в 1 бонус :mhihi: Жалко за колата :cry:

нищо не е виновно.

А това 17 годишно момче,като знае че щофьорът е бил пиян защо се е качил при него.Просто там са си Диви селяни и си мислят че като се е качил на БМВ и край вече е Господ.Да ама не.Това е доста често срещано явление в по-малките градове и селца.А доколкото разбрах те всичките били с някакви провинения,искам да попитам защо са на свобода?????

:OT:

прав е до някъде колегата, има софиянчета, дето по манталитет не отстъъпват на въпросния сашо и компания.
факт е обаче , че в студентски град са най бесните и диви селяни- и по манталитет и по местожителство, което не означава че всички са такива разбира се, но болшинството си е такова- припомнете си случая със Стоян Балтов, мир на праха му
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 11 Май 2010, 18:23

TsvetanVR написа:
bmw520i5063 написа:
///vlado написа:

нищо не е виновно.

Не искам да обия никой тъй като и аз съм израснал в малко градче (Берковица),но сега като си отида там и видя кой хора са останали само....всички са си накупували Е36 Компоти и имат по един пистов мотор,и всичките МПС се карат като за последно.Извинявам се ако съм обидил някой. :bchug:
Изображение

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 12 Май 2010, 0:27

bmw325tds написа:

Ще се пребият. Всеки бърза и си казва: "На мен нищо няма да ми се случи." и дава газ.
Истината е че повечето хора не могат да карат. Правят греши и то фатални за нечий живот.

Карайте в трезво състояние.
Не позволявайте на човек който е пил и малки количества аклохол да сяда зад волана.
Изпробването на автомобила и дръпките да се правят само на безопасни места.
Спазвайте всички задължителни знаци.

В неделя като се прибирах ме изпревариха на учстък от пътя със знак 60км/ч, "Опасен участък" и двойно непрекъсната линия. :dummy:

Е преди малко се връщам от един ресторант на панчарево , имаше една компания от 30тина човека, не знам какво празнуваха, ама яко обръщаха бутилките с водка. И всички беха с коли и познайте с какво ще се прибират после :banghead: Баси писна ми верно, не искам да обиждам на произход и местожителство нито на расова основа, просто искам веднъж за винаги всичките тея индивиди да се претрепат, ако ще и 1 милион да останеме тука нормални, сметам ще сме 1000 пъти по добре
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 12 Май 2010, 1:02

бате, ти си знаеш най-добре, но цялата тая злоба в един момент един момент в теб ще рекушира. не се вживявай толкова...

за загиналите или добро или нищо..
virtue and tranquillity

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 12 Май 2010, 1:24

Много жалко за младото момче :( Въпреки, че е бил с такъв характер и прочие... Не всички са идеални и перфектни... Все пак това е един млад живот... :|
А... и колата не е била крадена, а на някакъв приятел на шофьора... Така пише в цитата...
:OT: И аз вилнея с моето БМВ, и какво от т'ва ?! И аз не съм от Софията , и какво от т'ва ?! Айде да си имаме уважението :!:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: малко
Мечтае да кара: Е23 с много екстри

Мнение от gh0sts » 12 Май 2010, 1:50

колеги, обърнахте темата на "кой от къде е! и къде са най лудите глави!" няма значение какъв е тъпото е че млади хора си заминават от този свят по така нелеп начин!
мир на прахта на загиналите момчета и си вземете и вие поука, че всеки от нас прави глупости, но поне да не излагаме и чужди хора на риск!
сега да не се засегне някой!
Изображение
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Мнение от Benedetto » 12 Май 2010, 11:00

Mollov написа:

При следващото подобно изказване (в която и да е тема, по какъвто и да е въпрос) ще излезнеш в почивка.

Много го захапахте колегата. Но от начина по който е написана статията и аз първоначално останах с впечатление, че шофьора е загинал.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 12 Май 2010, 11:50

Benedetto написа:
Mollov написа:

При следващото подобно изказване (в която и да е тема, по какъвто и да е въпрос) ще излезнеш в почивка.

Много го захапахте колегата. Но от начина по който е написана статията и аз първоначално останах с впечатление, че шофьора е загинал.

Колкото и пресилено и грубо да е написано, има известна доза истина в това- "Един крадльо по-малко". Ще коментирам сходен случай също с БМВ е30 преди години. В него са се возили 4-5 човека, всички криминално проявени до такава степен, че в два квартала хората бяха пропищели от набезите им. Нямаше семейство, дом и кола необрани от тях, включително и колата на баща ми. Никой нищо не можеше да им направи, защото бяха от групировките и съсвем нагло крадяха. БМВ-то е било крадено. Колата се е движила с над 150 км/час по тесен път. На лек завой занася и с пълна скорост се удря в дърво, мисля че беше топола. Всички в колата умират на място. Уважавам близките и най-вече родителите в тяхната скръб, но всички останали потърпевши от крадците си отдъхнахме от този инцидент, на такива хора не мога да кажа лека им пръст.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата