Интернет банкиране?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Re: Интернет банкиране?!

Мнение от XaMaB » 21 Май 2010, 11:46

Ползвам и epay и банкиранията на обб, пиб, пощенска.
На ОББ е най-дървен.
С пощенска имах проблеми в началото, но там и съпорта им по имейл и телефон беше много зле, докато отидох в един клон и един чичка на 50 години разбра проблема още по обяснението и се оказа, че не е свързан само с онлайн банкирането, а с блокирана сметка.
С пиб засега май са най-добре нещата.

Булбанк/уникредит ме отказаха с някакви такси да им ползвам банкирането.
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 21 Май 2010, 14:35

Използвам е-банкирането на ООБ и е супер лесно за боравене. Никакви проблеми нямам, използвам го с ел.подпис. :yes:
На ББР е отвратително банкирането. :bang:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 21 Май 2010, 16:38

+1 за УникредитБулбанк-ското e-банкиране
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 29 Юни 2010, 21:48

малко стара тема съживявам... има ли някой, които да позлва банкиране, в което може да се влиза само с парола без сертификат да се гледат сметките (не говоря за преводи)? интересно ми е как е секюритито на банките, защото за мен това е много важно.

на FIB знам, че може да се влезе само с сертификат и подпис примерно дори и само да си гледаш балансите...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Слави
Аватар

Мнение от © » 29 Юни 2010, 21:59

на Райфайзен е така - активирал съм само преглеждане на сметките, без да могат да се правят преводи
може да сваляш и извлеченията
потребителско име и парола, останалото - на хартия

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 29 Юни 2010, 22:29

На Уникредит и на ДСК може, тях ги ползвам и съм сигурен. Относно сигурността. Ами като нямаш заявен сертификат никой не може да източи сметките. Тоест има плащания на ДСК които стават без сертификат, но това са преводите по сметки на ДСК и заплащане на разни битови такси. И при двата случая получателят на парите е известен и винаги могат да ти ги възстановят. На Уникредит не сим си инсталирал сертификат и не го ползвам много та не зная. Ако обаче някой се страхува, че ще видят сметките му разни хакери, това е глупост. Никой няма да се занимава. Просто ако нещо ме интересува за едно кафе и един парфюм-марково менте все ще се намери някоя служителка на банката да ми направи разпечатка на която си искам сметка.

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 30 Юни 2010, 11:29

На пощенска, първа инвестиционна и обб успявам да си видя сметките само с юзърнейм/парола, въпреки че съм с регистриран сертификат. Като стигна вече до нареждане на някакви транзакции започва да ме реже.
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от S_GonzaLes » 30 Юни 2010, 11:56

+1 за Уникредит, много лесен за работа, хубав дизайн и голяма функционалност, трябва да си сложиш само сертификата. За мен минус е че не поддържа Опера...
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Evo 99 » 30 Юни 2010, 17:33

Прокредит, влиза се само с парола и потребителско име и си разглеждаш сметките. Ако искаш да превеждаш пари, има списък с ТАН кодове, няма електронни подписи или други усложнения. Аз не знам колегата, който е пуснал темата какво сложно е видял, но всеки си има критерии. Регистрацията става точно за 3 минути и е безплатно.

Предишна

Назад към Извън Темата