доволни ли сте от управлението на НДСВ
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Ужасен съм от гласуването
Stjoker, krika, alx и други сме със сходно (не задължително еднакво!) мислене. Еднаквостта поражда безкритичност и елементарен комунизъм

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
То ако става въпрос то в тази държава се краде от 1989г , като падна кумонизма всички бивши партийци изнесоха сумати мангизи и ги вкараха в швейцарски банки .krika написа:Тва за маратонките на В.Левски се казва: Пума диск уе нищо не знаешА за НДСВ нищо ново поредните окрали квото могат за 800дни. Всеки 4г. народа на България храни различни ПАЛЯЦИ и докато не я ликвидират няма да спрът да краднат деба и мангалите мръсни потни да умрат у кофите дано
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
evans написа:То ако става въпрос то в тази държава се краде от 1989г , като падна кумонизма всички бивши партийци изнесоха сумати мангизи и ги вкараха в швейцарски банки .krika написа:Тва за маратонките на В.Левски се казва: Пума диск уе нищо не знаешА за НДСВ нищо ново поредните окрали квото могат за 800дни. Всеки 4г. народа на България храни различни ПАЛЯЦИ и докато не я ликвидират няма да спрът да краднат деба и мангалите мръсни потни да умрат у кофите дано
Ако трябва да говорим в тази държава се краде от 45-а година, за това през 89-а бяхме на тоя хал и за това сега още сме на този хал!
От НДСВ съм доволен че разкара онзи циганин през 2001г.
Кто цяло правителството им има много добри професионалисти, е има и паплач както е на всякъде. Но от всичко което видях от 90-та до сега и трябва да избирам, нека бъде то!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
Nasti написа:evans написа:То ако става въпрос то в тази държава се краде от 1989г , като падна кумонизма всички бивши партийци изнесоха сумати мангизи и ги вкараха в швейцарски банки .krika написа:Тва за маратонките на В.Левски се казва: Пума диск уе нищо не знаешА за НДСВ нищо ново поредните окрали квото могат за 800дни. Всеки 4г. народа на България храни различни ПАЛЯЦИ и докато не я ликвидират няма да спрът да краднат деба и мангалите мръсни потни да умрат у кофите дано
Ако трябва да говорим в тази държава се краде от 45-а година, за това през 89-а бяхме на тоя хал и за това сега още сме на този хал!
От НДСВ съм доволен че разкара онзи циганин през 2001г.
Кто цяло правителството им има много добри професионалисти, е има и паплач както е на всякъде. Но от всичко което видях от 90-та до сега и трябва да избирам, нека бъде то!

напълно съм съгласен ,тоя мангал Костов направо еба майката на държавата
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
sikar написа:Tod
--------------------------------------------------------------------------------
Иван Костов само да не върнем пак!!!...
Никой не те пита какво е мнението ти за Костов,щото ако го намаше,май Виденовата зима на 97 още намаше да е свършила и щеше да сънуваш ЕО!
Пич заповядай на сбирките да си премерим политическите възгледи!
Относно мнението ми за Костов-не бих чакал да ме питаш, за да го изразя

Ако ти имаш нужда от Командир, Класна и т.н. ходи си ги избирай аз мога да се оправям без наставници и предводители!

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
НДСВ показаха една ясна посока и известна стабилност в управлението си ,така че ще спечелят гласа ми .. естествено никой не е идеален ,и те търпят критика .. а Костов наистина трябваше да е отдавна в затвора ,и то задълго .. там да си харчи крадените от народа пари.
- sikar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 530 xd MT
Tod написа:sikar написа:Tod
--------------------------------------------------------------------------------
Иван Костов само да не върнем пак!!!...
Никой не те пита какво е мнението ти за Костов,щото ако го намаше,май Виденовата зима на 97 още намаше да е свършила и щеше да сънуваш ЕО!
Пич заповядай на сбирките да си премерим политическите възгледи!
Относно мнението ми за Костов-не бих чакал да ме питаш, за да го изразя![]()
![]()
Костов е публична личнос, която подлежи на обсъждане!
Ако ти имаш нужда от Командир, Класна и т.н. ходи си ги избирай аз мога да се оправям без наставници и предводители!
Май забравяш бързо къде беше тогава,не искам с никой да си меря политическите възгледи..е може други неща.

- F-14
- младши ентусиаст
-
не желая да изпадам в подробности просто ще споделя някой факти които може би не са ви известни:
Свинаров забави умишлено зделката на МиГ-29 с което нанесе трайни вреди на и без това окаяната ни военна авиация.За гражданската няма да говоря.
Церовски прецака допълнително пътищата.Пуснаха винетки ама що ги пуснаха и те не знаят.Нито има инфраструктура нито пък системата е изпипана.Излезе със становището че това се правело за първи път и било нормално да не се получи.Той вероятно е заченат по този начин-уш от първия път не става ама той случайно се получил.Недопустимо е министър със изключително високо самочувствие и отвратителна дикция да има такова селташко поведение пред телевизионните камери.
Брата на Велчев построи хотели колкото да оправи живота на внуците си.
Отваряха глави затваряха глави за енергетиката ни.Отдаваха летища пътища и какво ли не на концесия без да се замислят какво става с държавата.
И най-важното!Не забравяйте че резултатите от работата на едно правителство се усещат на следващия мандат.Това го има в повечето учебници по политология ,а и ако погледнем историята ще ни стане бързо ясно колко истина има в това изказване.
Та накратко: това което се случи през мандата на последното правителство е резултат от работата на предходното, и то ако не напълно то до голяма степен.
Мога да ви затрупам с примери,но предпочитам да заема позицията на абсолютен антипатриот.Аз съм си такъв.Неведнъж ме е било срам да кажа че съм българин като съм ходил по света.
Няма и да гласувам,защото липсата на глас-мълчанието също е знак да изразиш себе си и усещанията си.На това му викат наказателен вот ако е по-масов сред народа.
Нищо лично към никого...просто кратък размисъл
Свинаров забави умишлено зделката на МиГ-29 с което нанесе трайни вреди на и без това окаяната ни военна авиация.За гражданската няма да говоря.
Церовски прецака допълнително пътищата.Пуснаха винетки ама що ги пуснаха и те не знаят.Нито има инфраструктура нито пък системата е изпипана.Излезе със становището че това се правело за първи път и било нормално да не се получи.Той вероятно е заченат по този начин-уш от първия път не става ама той случайно се получил.Недопустимо е министър със изключително високо самочувствие и отвратителна дикция да има такова селташко поведение пред телевизионните камери.
Брата на Велчев построи хотели колкото да оправи живота на внуците си.
Отваряха глави затваряха глави за енергетиката ни.Отдаваха летища пътища и какво ли не на концесия без да се замислят какво става с държавата.
И най-важното!Не забравяйте че резултатите от работата на едно правителство се усещат на следващия мандат.Това го има в повечето учебници по политология ,а и ако погледнем историята ще ни стане бързо ясно колко истина има в това изказване.
Та накратко: това което се случи през мандата на последното правителство е резултат от работата на предходното, и то ако не напълно то до голяма степен.
Мога да ви затрупам с примери,но предпочитам да заема позицията на абсолютен антипатриот.Аз съм си такъв.Неведнъж ме е било срам да кажа че съм българин като съм ходил по света.
Няма и да гласувам,защото липсата на глас-мълчанието също е знак да изразиш себе си и усещанията си.На това му викат наказателен вот ако е по-масов сред народа.
Нищо лично към никого...просто кратък размисъл
Какво ???????????????би ли ми казал , хайде моля те недей да говориш глупости .Diablo написа:@F14 - Много истина има в казаното от теб, но както спомена след това ще се ближат раните. Аз в момента стискам палци да се разпадне евросъюза преди да сме влезли, че хората представа си нямат тогава какво патило ще ги пати в тая Европа:roll: .
evans написа:Какво ???????????????би ли ми казал , хайде моля те недей да говориш глупости ,хората се опитват да ни цивилизоват ти ги оплюваш .Това че са ни дали зор да си оправиме всички бъркотии не дава повод да правиш някакви анализи , какво ще стане и т.нDiablo написа:@F14 - Много истина има в казаното от теб, но както спомена след това ще се ближат раните. Аз в момента стискам палци да се разпадне евросъюза преди да сме влезли, че хората представа си нямат тогава какво патило ще ги пати в тая Европа:roll: .
Оправи препинателните знаци и внимавай да не правиш такива грешки на изпитите, че и в НБУ няма да влезеш!
Успех, все пак!

Да не го раздаваш като даскал по български и литература та чак ми гледаш грешките ,какво общо има това с темата .Diablo написа:evans написа:Какво ???????????????би ли ми казал , хайде моля те недей да говориш глупости ,хората се опитват да ни цивилизоват ти ги оплюваш .Това че са ни дали зор да си оправиме всички бъркотии не дава повод да правиш някакви анализи , какво ще стане и т.нDiablo написа:@F14 - Много истина има в казаното от теб, но както спомена след това ще се ближат раните. Аз в момента стискам палци да се разпадне евросъюза преди да сме влезли, че хората представа си нямат тогава какво патило ще ги пати в тая Европа:roll: .
Оправи препинателните знаци и внимавай да не правиш такива грешки на изпитите, че и в НБУ няма да влезеш!
Успех, все пак!
Последна промяна evans на 20 Юни 2005, 10:19, променена общо 1 път
F-14 написа: [/quote]Не забравяйте че резултатите от работата на едно правителство се усещат на следващия мандат[/quote]
С Жан Виденов май не беше точно така
,няма да забравя сутрин докато има хляб,че аз бях на училище и следобеда нямаше от каде да си купя
.
При Костов поне хляб имаше друг въпрос,че комисионните за строителните обекти беха 7%,а при НДСВ са 12-15%.
Е много ясно,че ще има бюджетен излишък и дупките ще си стоят.Най простия пример за да се оправи пътя трябва правителството или съответната институция да даде пари,само че в строителството 10 % е чистата печалба, ами като ти поискат 12-15 % комисионна,какво се получава или го правиш на 2 на 3 за да имаш някава сметка и догодина качеството си казва думата
или не го правиш,защото нямаш сметка и тези пари остават в бюджета и си има излишък.
С Жан Виденов май не беше точно така

При Костов поне хляб имаше друг въпрос,че комисионните за строителните обекти беха 7%,а при НДСВ са 12-15%.

Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166
- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
абе и ваньо циганина и царчетат толко мно откраднаха , че просто се чудя от къде
http://www.novini.com/ а това едно прекрасно място където са описани по- големите зделки на костов а диабло напълно съм съгласен с теб за евро съюза дано го затворят преди ние да влезнем ,че ни се еба майката от мизерия
И ПИТАМ АЗ ЩО ТРЯА ДА СИ ЗАТВАРЯМЕ АЕЦА А ?????????

И ПИТАМ АЗ ЩО ТРЯА ДА СИ ЗАТВАРЯМЕ АЕЦА А ?????????
gambling with the devil on the road
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
F-14 написа:И най-важното!Не забравяйте че резултатите от работата на едно правителство се усещат на следващия мандат.Това го има в повечето учебници по политология ,а и ако погледнем историята ще ни стане бързо ясно колко истина има в това изказване.
По логиката защитавана от теб и учебниците по политология "успешното" управление по времето на Иван Костов е в резултат на силните гимнастики на Жан Виденов. Разумна преценка, ще си я драсна някъде

По твойта логика също така деспотовщината и изповядването на политика "който не е с мен е против мен" е много успешна посока за ДЕМОКРАЦИЯТА ЗА КОЯТО ВСИЧКИ НИЕ МРЪЗНАХМЕ ПРЕЗ 1997г., след което ни бе обяснено, пичове имам много важна работа да оправям държавата не ме занимавайте с вашите глупости. За десерт се оказа че г-н Иван Костов е натрупал състоянието си от четене на лекции в американски университети, ако изключим, че това е абсурдно защото едва ли в америка имат нужда точно Иван Костов да обучава студентите им на икономика (б.а. най-силната икономика в света е точно американската, която е създадена, управлявана и поддържана без помощта на изявени икономисти като Муравей Радев и Иван Костов) математиката показва че според средствата, които е обявил като лично състояние Иван Костов ТРЯБВА ДА ПРЕПОДАВА ЛЕКЦИИ В ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА 309 ГОДИНИ ПО 12 ЧАСА НА ДЕН!
За капак, държавата ни изяде поредния срамен шамар, който и заби лично Майкъл Чорни осъждайки бившия премиер на България за кражба на 6 000 000 американски долара от самия него...
Освен това въвеждането на винетки с цел с нашите средства да се поправят пътищата, по които си трошим колите, издаването на разрешителни за строеж на хотели и забавянето на ремонт на самолети, които и без това едва ли биха помогнали на България да спре една (не дай боже) инвазия на вражеска армия, не са престъпление, което може да се мери с това умишлено да фалираш авиокомпания оценявана на над 1млрд. долара, притежаваща едни от най-скъпите и ползвани дестинации, ДА НАПРАВИШ НЕЩО КОЕТО СВЕТА ДО СЕГА НЕ Е ВИЖДАЛ, А ИМЕННО ДА ФАЛИРАШ РАФИНЕРИЯ

АЛОООО ФИФИИИИ И ЗА КАПАК ДА СЕ ОБИДИШ НА ТЕЗИ КОИТО НЕ ПОЖЕЛАХА ДА ТИ ПОВЯРВАТ ЗА ВТОРИ ПЪТ... А СЕГА ДА ИМ СЕ МАЗНИШ ЗА ДА СЕ НАПЪХАШ ПАК В ПАРЛАМЕНТА!
Пийс брадърс

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4