Застрахователни неволи

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: Застрахователни неволи

Мнение от k1ss3r » 27 Май 2010, 15:13

Документи нужни за да заведете каквато и да е ЩЕТА било то на паркинг или ПТП няма значение , когато е ПТП ЛЕВ ИНС ИСКАТ ОРИГИНАЛНИ ДОКУМНЕТИ както и всеки друг Застраховател .

1.Ако стане нещо с автомобила ,било то на паркинг или ПТП , ВИНАГИ ВИНАГИ се вика мобилна група + обаждане в КАТ за леки ПТП-та не идват и ви дават номер който се попълва в Уведомлението.(една малка подробност извикваики мобилната група на място да ви снима колата това не значи че сте завели щетата си , а че просто сте уведомили застрахователя , което е в плюс иначе имате по принцип до 5 РАБОТНИ ДНИ да ги уведомите , закъснеете ли по добре или не я завеждаите или .........:)
2.Попълнено Уведомление-от двете страни , може да го намерите в Папката кадето ви е полицата на последната страница.
3.Талон за МПС,ГТП на МПС,Лична карта на лицето ползвало последно колата преди случилата се щета , Книжка , СИН ТАЛОН или АКТ ,Полицата КАСКО ако е еднократно сметката към него и ТАЛОН ЗА МАРКИРАНЕ , ако е на вноски всички вноски .

Дайте си номерата на щетите да ви кажа защо са ви отрязали и да млъкнете, а не само да пишете глупости :@ :@ :@: @

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TiGoNiSh » 27 Май 2010, 15:30

Уважаеми колеги,
бих желал любезно да помоля всеки от вас, които сте писали за проблем с ЛевИнс да ми оставите на лс или тук регистрационните номера на МПС-тата, за които не сте обезщетени с цел да проверя на какво се дължи това! За някой от вас това може да бъде помощ, за други полезна информация.

Благодаря!
Поздрави!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i

Мнение от emil_shumanov » 27 Май 2010, 21:11

k1ss3r написа:Документи нужни за да заведете каквато и да е ЩЕТА било то на паркинг или ПТП няма значение , когато е ПТП ЛЕВ ИНС ИСКАТ ОРИГИНАЛНИ ДОКУМНЕТИ както и всеки друг Застраховател .

1.Ако стане нещо с автомобила ,било то на паркинг или ПТП , ВИНАГИ ВИНАГИ се вика мобилна група + обаждане в КАТ за леки ПТП-та не идват и ви дават номер който се попълва в Уведомлението.(една малка подробност извикваики мобилната група на място да ви снима колата това не значи че сте завели щетата си , а че просто сте уведомили застрахователя , което е в плюс иначе имате по принцип до 5 РАБОТНИ ДНИ да ги уведомите , закъснеете ли по добре или не я завеждаите или .........:)
2.Попълнено Уведомление-от двете страни , може да го намерите в Папката кадето ви е полицата на последната страница.
3.Талон за МПС,ГТП на МПС,Лична карта на лицето ползвало последно колата преди случилата се щета , Книжка , СИН ТАЛОН или АКТ ,Полицата КАСКО ако е еднократно сметката към него и ТАЛОН ЗА МАРКИРАНЕ , ако е на вноски всички вноски .

Дайте си номерата на щетите да ви кажа защо са ви отрязали и да млъкнете, а не само да пишете глупости :@ :@ :@: @

Колега не мисля, че пиша глупости става въпрос за неизплатена щета от Лев Инс и мотаене три месеца докато получа някакъв отговор какво се случва всъщност. Моята грешка беше, че бях платил кеш за цяла година. :banghead: Ще потърся старата си полица да видя номера на щетата и ще я напиша тук да видим какво ще излезе. До миналата година сключвах и гражданска и каско в Лев Инс но вече никога това си е мое мнение и не ангажирам никого с него така, че колега не ми казвай, че пишем тук глупости. Както виждам доста са недоволните от тази компания. :ranting:

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 27 Май 2010, 23:49

Абе верно не мога да ви разбера :dunno: При толкова големи европейски застрахователни компании дето налвязоха на българския пазар, не знам защо си давате парите да спонсорирате разни трактори, комбайнери и редосеялки :dunno:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 28 Май 2010, 1:11

dimithur написа:Абе верно не мога да ви разбера :dunno: При толкова големи европейски застрахователни компании дето налвязоха на българския пазар, не знам защо си давате парите да спонсорирате разни трактори, комбайнери и редосеялки :dunno:

'Шото бате на нЕкои фирми, разликата идва почти двойна за Гражданска и Каско... 'Те за тва...
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 28 Май 2010, 1:25

Добре бе, ето 2-ма души искат да погледнат и да напишат защо не са платени щетите. Дайте си инфото и да се види кво се намирате на празни приказки или то така е най-лесно.

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 28 Май 2010, 15:26

uCnaHeTcA написа:
dimithur написа:Абе верно не мога да ви разбера :dunno: При толкова големи европейски застрахователни компании дето налвязоха на българския пазар, не знам защо си давате парите да спонсорирате разни трактори, комбайнери и редосеялки :dunno:

'Шото бате на нЕкои фирми, разликата идва почти двойна за Гражданска и Каско... 'Те за тва...

тебе па кво те бърка ,ти си терикат караш скъпо е46 :winky:
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 touring
Мечтае да кара: М5

Мнение от Николай Занчев » 28 Май 2010, 17:41

+1 недоволен от въросната компания!Случката е следната:удрят ни на кръстовище по колата щететите са (фар,капак,калник,броня,маска)За което също мотаха сестра ми пак толкова време не съм сигурен колко беше но беше над 30 дни и накрая изплатиха някакви мисля 200 лева бяха като за ремонта на колата се платиха 700 лева от нейния джоб.Само за справка в една друга компания ДЗИ за калник и огледало изплатиха 130 лева :winky: застрахователа който ни прати на оглед каза на 30-ят ден да се отиде в ДЗИ да се вземат парите и за мое и нейно голямо учудване беше прав,отиде сестра ми и парите и бяха дадени :winky: :winky: Така че има разлика от компания до компания а може би от човека при когото застраховате :)
Изображение
Американски форум:питаш нещо и ти отговарят.Руски форум:питаш нещо и теб те питат.Български форум:питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 28 Май 2010, 21:39

00Cool написа:
uCnaHeTcA написа:

:type: :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Мнение от p0wEr » 28 Май 2010, 21:47

00Cool написа:
uCnaHeTcA написа:

Правилно :yes: След като имаш парите да караш скъпа кола от рода на Е46 Е39 и т.н. нетрябва да се оплакваш ;) След като имаш парите за тази кола имаш парите за Гражданска ,каско , разните му прегледи,части и т.н. :winky: Така че като искате скъпа кола ще си плащате и така ;)
Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили... :mhihi:
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...

Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 29 Май 2010, 3:45

Язе не разбраУ аджеба, оти ме нападнаУте менИ :mhihi: Ше ставам нинджа :mhihi: :duel: :box: :bang: :mhihi: Аз не говорех за мене, но иди-доИди :mhihi: :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 29 Май 2010, 9:31

p0wEr написа:
00Cool написа:
uCnaHeTcA написа:

Правилно :yes: След като имаш парите да караш скъпа кола от рода на Е46 Е39 и т.н. нетрябва да се оплакваш ;) След като имаш парите за тази кола имаш парите за Гражданска ,каско , разните му прегледи,части и т.н. :winky: Така че като искате скъпа кола ще си плащате и така ;)

По тази логика, аз мога на вас двамата да ви кажа "Щом за вас Е46 е скъпа кола - защо въобще се пънете да пишете в теми за застраховки, каквито въобще нямате явно?"
И въобще какво общо имаха тия малоумни коментари с темата?
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 30 Май 2010, 1:52

Николай Занчев написа:+1 недоволен от въросната компания!Случката е следната:удрят ни на кръстовище по колата щететите са (фар,капак,калник,броня,маска)За което също мотаха сестра ми пак толкова време не съм сигурен колко беше но беше над 30 дни и накрая изплатиха някакви мисля 200 лева бяха като за ремонта на колата се платиха 700 лева от нейния джоб.Само за справка в една друга компания ДЗИ за калник и огледало изплатиха 130 лева :winky: застрахователа който ни прати на оглед каза на 30-ят ден да се отиде в ДЗИ да се вземат парите и за мое и нейно голямо учудване беше прав,отиде сестра ми и парите и бяха дадени :winky: :winky: Така че има разлика от компания до компания а може би от човека при когото застраховате :)

Еми ако колата е била на годинки и е застрахована на малко пари, имала е забележки по детайлите като подбито, ръжда, липса на боя и тн е нормално да платят малко пари. Миналата седмица ЛевИнс платиха 180 лв за боя на калник на Мареа, което за мен си е екстра. + това се гледа какви други щети са завени преди това.При птп се гледа вина на водача .
Не можеш да застраховаш колата на 3000 лв за 250 лв премия и да очакваш да ти дадат 1000лв за 4 детайла.

В моята практика НЯМА добре застрахована кола, при която щетата да не е платена добре освен ако няма Вина на водача или измама.
Повечето хора обче, гледат да пипнат евтинкото и после реват. Моята 320 по Шваке е 2500лв аз съм я застраховал на 5500. Прочел съм си общите условия, проучил съм си опциите при тази цена и това е. Що се отнася до Новите коли над 32 000 лв си отиват в оторизиран сервиз и там се плаща по фактура.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 30 Май 2010, 5:09

Burningparis написа:
Николай Занчев написа:+1 недоволен от въросната компания!Случката е следната:удрят ни на кръстовище по колата щететите са (фар,капак,калник,броня,маска)За което също мотаха сестра ми пак толкова време не съм сигурен колко беше но беше над 30 дни и накрая изплатиха някакви мисля 200 лева бяха като за ремонта на колата се платиха 700 лева от нейния джоб.Само за справка в една друга компания ДЗИ за калник и огледало изплатиха 130 лева :winky: застрахователа който ни прати на оглед каза на 30-ят ден да се отиде в ДЗИ да се вземат парите и за мое и нейно голямо учудване беше прав,отиде сестра ми и парите и бяха дадени :winky: :winky: Така че има разлика от компания до компания а може би от човека при когото застраховате :)

Еми ако колата е била на годинки и е застрахована на малко пари, имала е забележки по детайлите като подбито, ръжда, липса на боя и тн е нормално да платят малко пари. Миналата седмица ЛевИнс платиха 180 лв за боя на калник на Мареа, което за мен си е екстра. + това се гледа какви други щети са завени преди това.При птп се гледа вина на водача .
Не можеш да застраховаш колата на 3000 лв за 250 лв премия и да очакваш да ти дадат 1000лв за 4 детайла.

В моята практика НЯМА добре застрахована кола, при която щетата да не е платена добре освен ако няма Вина на водача или измама.
Повечето хора обче, гледат да пипнат евтинкото и после реват. Моята 320 по Шваке е 2500лв аз съм я застраховал на 5500. Прочел съм си общите условия, проучил съм си опциите при тази цена и това е. Що се отнася до Новите коли над 32 000 лв си отиват в оторизиран сервиз и там се плаща по фактура.

:dunno: Чакай сега.. За гражданска или каско говорим... :conf: Какво общо трябва да има вината на водача, с каското :dunno: Нали за тва е каското... Като не е виновен водача, си има гражданска... :dunno: Инъче кел фЪйдЪ от т'ва каско, щом ще се гледа и вината ?? :dunno: Не целя да се заяждам, просто питам, тъй като ми звучи някак... и аз незнам.. :dunno:

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 31 Май 2010, 23:34

uCnaHeTcA написа: :dunno: Чакай сега.. За гражданска или каско говорим... :conf: Какво общо трябва да има вината на водача, с каското :dunno: Нали за тва е каското... Като не е виновен водача, си има гражданска... :dunno: Инъче кел фЪйдЪ от т'ва каско, щом ще се гледа и вината ?? :dunno: Не целя да се заяждам, просто питам, тъй като ми звучи някак... и аз незнам.. :dunno:

Еми явно щото после по някаква схема си взимат парите от гражданската на виновния водач, де да знам :dunno: И верно, как очаквате да си застраховате кола за 3к лева като платите 250 и после да чакате да ви се плаща по хиляда лева за щета. Тоя проблем се разрешава много лесно - купувате си нови коли и там няма никакви застрахователни неволи, особенно па ако са лизингови колите ;)
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата