Застрахователни неволи
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Застрахователни неволи
Документи нужни за да заведете каквато и да е ЩЕТА било то на паркинг или ПТП няма значение , когато е ПТП ЛЕВ ИНС ИСКАТ ОРИГИНАЛНИ ДОКУМНЕТИ както и всеки друг Застраховател .
1.Ако стане нещо с автомобила ,било то на паркинг или ПТП , ВИНАГИ ВИНАГИ се вика мобилна група + обаждане в КАТ за леки ПТП-та не идват и ви дават номер който се попълва в Уведомлението.(една малка подробност извикваики мобилната група на място да ви снима колата това не значи че сте завели щетата си , а че просто сте уведомили застрахователя , което е в плюс иначе имате по принцип до 5 РАБОТНИ ДНИ да ги уведомите , закъснеете ли по добре или не я завеждаите или .........
2.Попълнено Уведомление-от двете страни , може да го намерите в Папката кадето ви е полицата на последната страница.
3.Талон за МПС,ГТП на МПС,Лична карта на лицето ползвало последно колата преди случилата се щета , Книжка , СИН ТАЛОН или АКТ ,Полицата КАСКО ако е еднократно сметката към него и ТАЛОН ЗА МАРКИРАНЕ , ако е на вноски всички вноски .
Дайте си номерата на щетите да ви кажа защо са ви отрязали и да млъкнете, а не само да пишете глупости :@ :@ :@: @
1.Ако стане нещо с автомобила ,било то на паркинг или ПТП , ВИНАГИ ВИНАГИ се вика мобилна група + обаждане в КАТ за леки ПТП-та не идват и ви дават номер който се попълва в Уведомлението.(една малка подробност извикваики мобилната група на място да ви снима колата това не значи че сте завели щетата си , а че просто сте уведомили застрахователя , което е в плюс иначе имате по принцип до 5 РАБОТНИ ДНИ да ги уведомите , закъснеете ли по добре или не я завеждаите или .........

2.Попълнено Уведомление-от двете страни , може да го намерите в Папката кадето ви е полицата на последната страница.
3.Талон за МПС,ГТП на МПС,Лична карта на лицето ползвало последно колата преди случилата се щета , Книжка , СИН ТАЛОН или АКТ ,Полицата КАСКО ако е еднократно сметката към него и ТАЛОН ЗА МАРКИРАНЕ , ако е на вноски всички вноски .
Дайте си номерата на щетите да ви кажа защо са ви отрязали и да млъкнете, а не само да пишете глупости :@ :@ :@: @
Уважаеми колеги,
бих желал любезно да помоля всеки от вас, които сте писали за проблем с ЛевИнс да ми оставите на лс или тук регистрационните номера на МПС-тата, за които не сте обезщетени с цел да проверя на какво се дължи това! За някой от вас това може да бъде помощ, за други полезна информация.
Благодаря!
Поздрави!
бих желал любезно да помоля всеки от вас, които сте писали за проблем с ЛевИнс да ми оставите на лс или тук регистрационните номера на МПС-тата, за които не сте обезщетени с цел да проверя на какво се дължи това! За някой от вас това може да бъде помощ, за други полезна информация.
Благодаря!
Поздрави!
- emil_shumanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
k1ss3r написа:Документи нужни за да заведете каквато и да е ЩЕТА било то на паркинг или ПТП няма значение , когато е ПТП ЛЕВ ИНС ИСКАТ ОРИГИНАЛНИ ДОКУМНЕТИ както и всеки друг Застраховател .
Колега не мисля, че пиша глупости става въпрос за неизплатена щета от Лев Инс и мотаене три месеца докато получа някакъв отговор какво се случва всъщност. Моята грешка беше, че бях платил кеш за цяла година.

Абе верно не мога да ви разбера
При толкова големи европейски застрахователни компании дето налвязоха на българския пазар, не знам защо си давате парите да спонсорирате разни трактори, комбайнери и редосеялки 

dimithur написа:Абе верно не мога да ви разбераПри толкова големи европейски застрахователни компании дето налвязоха на българския пазар, не знам защо си давате парите да спонсорирате разни трактори, комбайнери и редосеялки
'Шото бате на нЕкои фирми, разликата идва почти двойна за Гражданска и Каско... 'Те за тва...
Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Добре бе, ето 2-ма души искат да погледнат и да напишат защо не са платени щетите. Дайте си инфото и да се види кво се намирате на празни приказки или то така е най-лесно.
uCnaHeTcA написа:dimithur написа:Абе верно не мога да ви разбераПри толкова големи европейски застрахователни компании дето налвязоха на българския пазар, не знам защо си давате парите да спонсорирате разни трактори, комбайнери и редосеялки
'Шото бате на нЕкои фирми, разликата идва почти двойна за Гражданска и Каско... 'Те за тва...
тебе па кво те бърка ,ти си терикат караш скъпо е46

“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
+1 недоволен от въросната компания!Случката е следната:удрят ни на кръстовище по колата щететите са (фар,капак,калник,броня,маска)За което също мотаха сестра ми пак толкова време не съм сигурен колко беше но беше над 30 дни и накрая изплатиха някакви мисля 200 лева бяха като за ремонта на колата се платиха 700 лева от нейния джоб.Само за справка в една друга компания ДЗИ за калник и огледало изплатиха 130 лева
застрахователа който ни прати на оглед каза на 30-ят ден да се отиде в ДЗИ да се вземат парите и за мое и нейно голямо учудване беше прав,отиде сестра ми и парите и бяха дадени
Така че има разлика от компания до компания а може би от човека при когото застраховате 

00Cool написа:uCnaHeTcA написа:dimithur написа:Абе верно не мога да ви разбераПри толкова големи европейски застрахователни компании дето налвязоха на българския пазар, не знам защо си давате парите да спонсорирате разни трактори, комбайнери и редосеялки

- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
00Cool написа:uCnaHeTcA написа:dimithur написа:Абе верно не мога да ви разбераПри толкова големи европейски застрахователни компании дето налвязоха на българския пазар, не знам защо си давате парите да спонсорирате разни трактори, комбайнери и редосеялки
Правилно

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Язе не разбраУ аджеба, оти ме нападнаУте менИ
Ше ставам нинджа
Аз не говорех за мене, но иди-доИди

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
p0wEr написа:00Cool написа:uCnaHeTcA написа:dimithur написа:Абе верно не мога да ви разбераПри толкова големи европейски застрахователни компании дето налвязоха на българския пазар, не знам защо си давате парите да спонсорирате разни трактори, комбайнери и редосеялки
ПравилноСлед като имаш парите да караш скъпа кола от рода на Е46 Е39 и т.н. нетрябва да се оплакваш
След като имаш парите за тази кола имаш парите за Гражданска ,каско , разните му прегледи,части и т.н.
Така че като искате скъпа кола ще си плащате и така
По тази логика, аз мога на вас двамата да ви кажа "Щом за вас Е46 е скъпа кола - защо въобще се пънете да пишете в теми за застраховки, каквито въобще нямате явно?"
И въобще какво общо имаха тия малоумни коментари с темата?
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Николай Занчев написа:+1 недоволен от въросната компания!Случката е следната:удрят ни на кръстовище по колата щететите са (фар,капак,калник,броня,маска)За което също мотаха сестра ми пак толкова време не съм сигурен колко беше но беше над 30 дни и накрая изплатиха някакви мисля 200 лева бяха като за ремонта на колата се платиха 700 лева от нейния джоб.Само за справка в една друга компания ДЗИ за калник и огледало изплатиха 130 левазастрахователа който ни прати на оглед каза на 30-ят ден да се отиде в ДЗИ да се вземат парите и за мое и нейно голямо учудване беше прав,отиде сестра ми и парите и бяха дадени
![]()
Така че има разлика от компания до компания а може би от човека при когото застраховате
Еми ако колата е била на годинки и е застрахована на малко пари, имала е забележки по детайлите като подбито, ръжда, липса на боя и тн е нормално да платят малко пари. Миналата седмица ЛевИнс платиха 180 лв за боя на калник на Мареа, което за мен си е екстра. + това се гледа какви други щети са завени преди това.При птп се гледа вина на водача .
Не можеш да застраховаш колата на 3000 лв за 250 лв премия и да очакваш да ти дадат 1000лв за 4 детайла.
В моята практика НЯМА добре застрахована кола, при която щетата да не е платена добре освен ако няма Вина на водача или измама.
Повечето хора обче, гледат да пипнат евтинкото и после реват. Моята 320 по Шваке е 2500лв аз съм я застраховал на 5500. Прочел съм си общите условия, проучил съм си опциите при тази цена и това е. Що се отнася до Новите коли над 32 000 лв си отиват в оторизиран сервиз и там се плаща по фактура.
Burningparis написа:Николай Занчев написа:+1 недоволен от въросната компания!Случката е следната:удрят ни на кръстовище по колата щететите са (фар,капак,калник,броня,маска)За което също мотаха сестра ми пак толкова време не съм сигурен колко беше но беше над 30 дни и накрая изплатиха някакви мисля 200 лева бяха като за ремонта на колата се платиха 700 лева от нейния джоб.Само за справка в една друга компания ДЗИ за калник и огледало изплатиха 130 левазастрахователа който ни прати на оглед каза на 30-ят ден да се отиде в ДЗИ да се вземат парите и за мое и нейно голямо учудване беше прав,отиде сестра ми и парите и бяха дадени
![]()
Еми ако колата е била на годинки и е застрахована на малко пари, имала е забележки по детайлите като подбито, ръжда, липса на боя и тн е нормално да платят малко пари. Миналата седмица ЛевИнс платиха 180 лв за боя на калник на Мареа, което за мен си е екстра. + това се гледа какви други щети са завени преди това.При птп се гледа вина на водача .
Не можеш да застраховаш колата на 3000 лв за 250 лв премия и да очакваш да ти дадат 1000лв за 4 детайла.
В моята практика НЯМА добре застрахована кола, при която щетата да не е платена добре освен ако няма Вина на водача или измама.
Повечето хора обче, гледат да пипнат евтинкото и после реват. Моята 320 по Шваке е 2500лв аз съм я застраховал на 5500. Прочел съм си общите условия, проучил съм си опциите при тази цена и това е. Що се отнася до Новите коли над 32 000 лв си отиват в оторизиран сервиз и там се плаща по фактура.

uCnaHeTcA написа:Чакай сега.. За гражданска или каско говорим...
Какво общо трябва да има вината на водача, с каското
Нали за тва е каското... Като не е виновен водача, си има гражданска...
Инъче кел фЪйдЪ от т'ва каско, щом ще се гледа и вината ??
Не целя да се заяждам, просто питам, тъй като ми звучи някак... и аз незнам..
Еми явно щото после по някаква схема си взимат парите от гражданската на виновния водач, де да знам

51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4