Спийд шоу 2010 - Трагичен инцидент

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Re: Спийд шоу 2010 - Трагичен инцидент

Мнение от Mollov » 05 Юни 2010, 22:18

Zagy написа:Не мисля, че точно тук е мястото, където да си водите споровете...

:cop:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e31 850i ,f10 520d
Мечтае да кара: Детско багерче

Мнение от BMWgiunter » 05 Юни 2010, 22:39

Много жалко... лека му пръст на момчето и дано повече да не стават такива неща.... :bcry:
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 05 Юни 2010, 22:51

ужасно

просто човешкия живот е много крехък...
No bling at the Ring

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 05 Юни 2010, 23:04

Mollov написа:
Zagy написа:Не мисля, че точно тук е мястото, където да си водите споровете...

:cop:

ми не си много прав,моллов,щото спор и обсъждане трябва да има! да-трябва да се почете паметта на загиналият, но не се ли говори защо е станало,как е станало и какво е станало и прочие - ще стане пак. така че дори и поради такъв ужасен инцидент трябва да има дискусия ,за да не се случи пак.....!!!
щото само "рип" и "мир на праха му" няма да помогнат да се предотврати нов случай!!!
п.с. жалко за колегата!!
Последна промяна SKISA на 06 Юни 2010, 8:21, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: тук там

Мнение от азззз » 05 Юни 2010, 23:40

Мир на праха му и съболезнования към близките му!

пп.не мисля че сега е момента за караници и обвинения...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 05 Юни 2010, 23:43

ква писта е тва --- палячовска работа.
дано го чукат собственика нА пистата.
момчето можеше да оцелее ако ,БЕШЕ ЛИНЕИКАТА НА ПИСТАТА.
НО БАИ ГАНЬО,ПАК ДА СПЕТИ.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Любо Мегов » 06 Юни 2010, 0:08

Zagy написа:Това за линейката днес го разбрах. Откъм организационна гледна точка нямам думи....

Мир на праха му.

да почива в мир...

относно организацията - не знам как някой е разрешил такова мероприятие без линейка на пистата...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 06 Юни 2010, 0:34

Последна версия:
"Повреда в кормилната уредба" и според мен-глупоста да има заграждения от автобусни и тирови гуми (за да поемат евентуално удари от летящите автомобили, но не и от прекалено откритите картове.! ) :
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=503913
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 06 Юни 2010, 0:41

SKISA написа:ми не си много прав,моллов,щото спор и обсъждане трябва да има! да-трябва да се почете паметта на загиналият, но не се ли говори защо е станало,как е станало и кой е виновен и прочие - ще стане пак. така че дори и поради такъв ужасен инцидент трябва да има дискусия ,за да не се случи пак.....!!!
щото само "рип" и "мир на праха му" няма да помогнат да се предотврати нов случай!!!
п.с. жалко за колегата!!

Съгласна съм със Скиса. Този случай не трябва да се потули току така.., а трябва да се търси отговорност от организаторите и да се даде гласност..
Лесно е всички ние да изкажем съболезнования и да затворим очи.., но..докога..?

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R

Мнение от BULL3T » 06 Юни 2010, 0:43

fedoracore написа:ква писта е тва --- палячовска работа.
дано го чукат собственика нА пистата.
момчето можеше да оцелее ако ,БЕШЕ ЛИНЕИКАТА НА ПИСТАТА.
НО БАИ ГАНЬО,ПАК ДА СПЕТИ.

Колко пъти да кажа,че пистата нищо и няма просто не е за картове и мотори.НА бмв събора така ли викаше бе колега???

Като си толко богат направи ти писта бе. ГОТОВАНКОВЦИ ТАКИВА,ВСЕ ИСКАТЕ И ВСЕ НЯМА,ЕХХ НАЧИИИИ.
Изображение
"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 06 Юни 2010, 1:06

krystal написа:
SKISA написа:ми не си много прав,моллов,щото спор и обсъждане трябва да има! да-трябва да се почете паметта на загиналият, но не се ли говори защо е станало,как е станало и кой е виновен и прочие - ще стане пак. така че дори и поради такъв ужасен инцидент трябва да има дискусия ,за да не се случи пак.....!!!
п.с. жалко за колегата!!

Съгласна съм със Скиса. Този случай не трябва да се потули току така.., а трябва да се търси отговорност от организаторите и да се даде гласност..
Лесно е всички ние да изкажем съболезнования и да затворим очи.., но..докога..?

защо търсиш отговорност от огранизаторите?

както всички знаем, тези хора карат там за чест и слава, никой не е длъжен да им осигурява нищо
No bling at the Ring

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 06 Юни 2010, 1:15

Абе целата работа ни е такава - българска. Аз кога я пейстнах тая снимка в една друга тема, щех да отнеса бан

Изображение
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 06 Юни 2010, 3:00

Някой чел ли е наредбата и правилника на писта Дракон :?: http://www.dracon.bg/new/index.php?opti ... iew&id=123
Аз преброих 17 "куфара" - директори,организатори,комисари,отговорници,2 бр коли за сигурност и други разни длъжности,но срещу графата
ЛЕКАР..................... :?: :arrow: Това ли е най-маловажната длъжност на пистата или от толкова много кибици няма пари за такъв :?:

Скиса е прав,че в спора се ражда консенсуса-т.е. Нека догодина,ако господата организатори решат пак да правят БМВ събора там-да изискват срещу таксата линейка,пожарна,хигиена.......защото вчера не беше деня на Ечо,но утре може и да не е нашия :!:

Защо си мислете,че това е единственото място за провеждане на мероприятия с такъв мащаб
http://www.serrescircuit.gr/index_int.asp?code=home

Серес е близко - няма вече висене по опашки пред консулството за визи,зелени карти и задгранични листове......просто си отиваш,като бял човек и повечето от нас,които са ходили там знаят каква е разликата - е верно,че ще ни е по-скъпичко,но все пак е два дни в годината
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R

Мнение от BULL3T » 06 Юни 2010, 3:38

Думите на очевидец на пистата:

За огромно съжаление резултата щеше да е със същия трагичен край с или без линейка на място, липсата на линейка и пожарна е престъпно нехайство от страна на организаторите. Това което излезна по преста, че е починал по пътя е невярно, състезателя е починал още на пистата, малко след самия удар при който е супил шиен прешлен и получава тежка фрактура на черепа от къдет и многото кръв на пистата. Хеликоптер да имаше ситуацията бе неспасяема, това което трябва да се случи сега е, да се размърдат и от федерацията и от любителите и да се приемат строги правила за подобни мероприятия. Да се търси отговорност на организатора, в лицео на Манчев е безмислено, не е човек който нарочно и за пари ще пожертва сигурност, а и са били лични приятели и то много добри с Ечо. Истината е, че се опитаха да направят нещо за любителите, да зарадват хората в тежките времена, но за съжаление резултата бе трагичен. Нека да не забравяме бързо за този инцидент и да омним, че "човека-картинг"оставя семейство след себе си, което има нужда от подкрепата ни и я заслужава, защото Ечо даде много за картинга в България и накрая даде и живота си за любимия спорт. Нека такива трагедии да не ни разединяват и настървяват а точно обратното, нека се сплотяваме и да работим за едно по-добро бъдеще в България, нещо за което Ечо работеше неуморно.
Изображение
"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Лалов » 06 Юни 2010, 3:56

Лека му пръст :confused: :( :( :(

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата