Спийд шоу 2010 - Трагичен инцидент
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Спийд шоу 2010 - Трагичен инцидент
Zagy написа:Не мисля, че точно тук е мястото, където да си водите споровете...

- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Много жалко... лека му пръст на момчето и дано повече да не стават такива неща.... 

ужасно
просто човешкия живот е много крехък...
просто човешкия живот е много крехък...
No bling at the Ring
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Mollov написа:Zagy написа:Не мисля, че точно тук е мястото, където да си водите споровете...
ми не си много прав,моллов,щото спор и обсъждане трябва да има! да-трябва да се почете паметта на загиналият, но не се ли говори защо е станало,как е станало и какво е станало и прочие - ще стане пак. така че дори и поради такъв ужасен инцидент трябва да има дискусия ,за да не се случи пак.....!!!
щото само "рип" и "мир на праха му" няма да помогнат да се предотврати нов случай!!!
п.с. жалко за колегата!!
Последна промяна SKISA на 06 Юни 2010, 8:21, променена общо 1 път
- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
Мир на праха му и съболезнования към близките му!
пп.не мисля че сега е момента за караници и обвинения...
пп.не мисля че сега е момента за караници и обвинения...
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
ква писта е тва --- палячовска работа.
дано го чукат собственика нА пистата.
момчето можеше да оцелее ако ,БЕШЕ ЛИНЕИКАТА НА ПИСТАТА.
НО БАИ ГАНЬО,ПАК ДА СПЕТИ.

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
Zagy написа:Това за линейката днес го разбрах. Откъм организационна гледна точка нямам думи....
Мир на праха му.
да почива в мир...
относно организацията - не знам как някой е разрешил такова мероприятие без линейка на пистата...
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Последна версия:
"Повреда в кормилната уредба" и според мен-глупоста да има заграждения от автобусни и тирови гуми (за да поемат евентуално удари от летящите автомобили, но не и от прекалено откритите картове.! ) :
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=503913
"Повреда в кормилната уредба" и според мен-глупоста да има заграждения от автобусни и тирови гуми (за да поемат евентуално удари от летящите автомобили, но не и от прекалено откритите картове.! ) :
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=503913

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
SKISA написа:ми не си много прав,моллов,щото спор и обсъждане трябва да има! да-трябва да се почете паметта на загиналият, но не се ли говори защо е станало,как е станало и кой е виновен и прочие - ще стане пак. така че дори и поради такъв ужасен инцидент трябва да има дискусия ,за да не се случи пак.....!!!
щото само "рип" и "мир на праха му" няма да помогнат да се предотврати нов случай!!!
п.с. жалко за колегата!!
Съгласна съм със Скиса. Този случай не трябва да се потули току така.., а трябва да се търси отговорност от организаторите и да се даде гласност..
Лесно е всички ние да изкажем съболезнования и да затворим очи.., но..докога..?
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
fedoracore написа:ква писта е тва --- палячовска работа.
Колко пъти да кажа,че пистата нищо и няма просто не е за картове и мотори.НА бмв събора така ли викаше бе колега???
Като си толко богат направи ти писта бе. ГОТОВАНКОВЦИ ТАКИВА,ВСЕ ИСКАТЕ И ВСЕ НЯМА,ЕХХ НАЧИИИИ.

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
krystal написа:SKISA написа:ми не си много прав,моллов,щото спор и обсъждане трябва да има! да-трябва да се почете паметта на загиналият, но не се ли говори защо е станало,как е станало и кой е виновен и прочие - ще стане пак. така че дори и поради такъв ужасен инцидент трябва да има дискусия ,за да не се случи пак.....!!!
п.с. жалко за колегата!!
Съгласна съм със Скиса. Този случай не трябва да се потули току така.., а трябва да се търси отговорност от организаторите и да се даде гласност..
Лесно е всички ние да изкажем съболезнования и да затворим очи.., но..докога..?
защо търсиш отговорност от огранизаторите?
както всички знаем, тези хора карат там за чест и слава, никой не е длъжен да им осигурява нищо
No bling at the Ring
Абе целата работа ни е такава - българска. Аз кога я пейстнах тая снимка в една друга тема, щех да отнеса бан

- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
Някой чел ли е наредбата и правилника на писта Дракон
http://www.dracon.bg/new/index.php?opti ... iew&id=123
Аз преброих 17 "куфара" - директори,организатори,комисари,отговорници,2 бр коли за сигурност и други разни длъжности,но срещу графата
ЛЕКАР.....................
Това ли е най-маловажната длъжност на пистата или от толкова много кибици няма пари за такъв
Скиса е прав,че в спора се ражда консенсуса-т.е. Нека догодина,ако господата организатори решат пак да правят БМВ събора там-да изискват срещу таксата линейка,пожарна,хигиена.......защото вчера не беше деня на Ечо,но утре може и да не е нашия
Защо си мислете,че това е единственото място за провеждане на мероприятия с такъв мащаб
http://www.serrescircuit.gr/index_int.asp?code=home
Серес е близко - няма вече висене по опашки пред консулството за визи,зелени карти и задгранични листове......просто си отиваш,като бял човек и повечето от нас,които са ходили там знаят каква е разликата - е верно,че ще ни е по-скъпичко,но все пак е два дни в годината

Аз преброих 17 "куфара" - директори,организатори,комисари,отговорници,2 бр коли за сигурност и други разни длъжности,но срещу графата
ЛЕКАР.....................

Скиса е прав,че в спора се ражда консенсуса-т.е. Нека догодина,ако господата организатори решат пак да правят БМВ събора там-да изискват срещу таксата линейка,пожарна,хигиена.......защото вчера не беше деня на Ечо,но утре може и да не е нашия

Защо си мислете,че това е единственото място за провеждане на мероприятия с такъв мащаб
http://www.serrescircuit.gr/index_int.asp?code=home
Серес е близко - няма вече висене по опашки пред консулството за визи,зелени карти и задгранични листове......просто си отиваш,като бял човек и повечето от нас,които са ходили там знаят каква е разликата - е верно,че ще ни е по-скъпичко,но все пак е два дни в годината

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Думите на очевидец на пистата:
За огромно съжаление резултата щеше да е със същия трагичен край с или без линейка на място, липсата на линейка и пожарна е престъпно нехайство от страна на организаторите. Това което излезна по преста, че е починал по пътя е невярно, състезателя е починал още на пистата, малко след самия удар при който е супил шиен прешлен и получава тежка фрактура на черепа от къдет и многото кръв на пистата. Хеликоптер да имаше ситуацията бе неспасяема, това което трябва да се случи сега е, да се размърдат и от федерацията и от любителите и да се приемат строги правила за подобни мероприятия. Да се търси отговорност на организатора, в лицео на Манчев е безмислено, не е човек който нарочно и за пари ще пожертва сигурност, а и са били лични приятели и то много добри с Ечо. Истината е, че се опитаха да направят нещо за любителите, да зарадват хората в тежките времена, но за съжаление резултата бе трагичен. Нека да не забравяме бързо за този инцидент и да омним, че "човека-картинг"оставя семейство след себе си, което има нужда от подкрепата ни и я заслужава, защото Ечо даде много за картинга в България и накрая даде и живота си за любимия спорт. Нека такива трагедии да не ни разединяват и настървяват а точно обратното, нека се сплотяваме и да работим за едно по-добро бъдеще в България, нещо за което Ечо работеше неуморно.
За огромно съжаление резултата щеше да е със същия трагичен край с или без линейка на място, липсата на линейка и пожарна е престъпно нехайство от страна на организаторите. Това което излезна по преста, че е починал по пътя е невярно, състезателя е починал още на пистата, малко след самия удар при който е супил шиен прешлен и получава тежка фрактура на черепа от къдет и многото кръв на пистата. Хеликоптер да имаше ситуацията бе неспасяема, това което трябва да се случи сега е, да се размърдат и от федерацията и от любителите и да се приемат строги правила за подобни мероприятия. Да се търси отговорност на организатора, в лицео на Манчев е безмислено, не е човек който нарочно и за пари ще пожертва сигурност, а и са били лични приятели и то много добри с Ечо. Истината е, че се опитаха да направят нещо за любителите, да зарадват хората в тежките времена, но за съжаление резултата бе трагичен. Нека да не забравяме бързо за този инцидент и да омним, че "човека-картинг"оставя семейство след себе си, което има нужда от подкрепата ни и я заслужава, защото Ечо даде много за картинга в България и накрая даде и живота си за любимия спорт. Нека такива трагедии да не ни разединяват и настървяват а точно обратното, нека се сплотяваме и да работим за едно по-добро бъдеще в България, нещо за което Ечо работеше неуморно.

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4