С палатка на Море???
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: С палатка на Море???
vicho написа:палатки?!![]()
Никога не съм ходил, няма и да отида! Най-вече ме плаши липсата на собствена баня и чистичка тоалетна.![]()
Да не говорим за насекомите и т.н. или те са част от идилията? Въобще, ходенето на палатка ми се струва твърде неприятно. По-добре да си спя в колатаи то максимум за 1-на вечер.
Хотелче с басейн, ако може. ТВ + Клима и камериерката да ми оправи леглото, като изляза.![]()
Нови чаршафи, чисто нова баня с тоалетна. ТЕРАСА с маси и столове за карти и бира!
Друго си е

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Абе поразглезили сме се май
Идеята принципно звучи страхотно... Сливане с природата, на плажа, само по бански, почти не ти трябват дрехи, никакви гримове, контене и прочие суети... пълна освободеност... Зареян поглед в безкрайната морска шир...
Обачееее... миналата година бяхме при едни приятели, на каравана на Лозенец, доста прилична каравана, с две спални
, със всякакви там удобства и пр... и след първата нощ...
чувствах се толкова мръсна и ми беше едно такова ... че вдигнахме 200 към най-близкия хотел
Хипарията като че ли остана в миналото за мен... Не е за всеки къмпингуването...
А ако се паднат повечко дъждовни дни - не ми се мисли
Весело изкарване все пак... може би всичко е въпрос на нагласа

Обачееее... миналата година бяхме при едни приятели, на каравана на Лозенец, доста прилична каравана, с две спални

Хипарията като че ли остана в миналото за мен... Не е за всеки къмпингуването...
А ако се паднат повечко дъждовни дни - не ми се мисли

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
"А ако се паднат повечко дъждовни дни - не ми се мисли
[/quote]"
Питай ме за дъждовните дни
Световното през 94г бях на палатка на р. Вит ...... от 9 дни там 6 дни не спря да вали дъжд
Мачовете ги гледахме под един импровизиран навес от найлон, ТВ-то включено в запалката на Фиат-а.......
Оттогава съм само по хотели

Питай ме за дъждовните дни

Световното през 94г бях на палатка на р. Вит ...... от 9 дни там 6 дни не спря да вали дъжд

Мачовете ги гледахме под един импровизиран навес от найлон, ТВ-то включено в запалката на Фиат-а.......
Оттогава съм само по хотели

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Всичко си е до вкус и суета,намен ми харесва.Не съм мизерник,но обичам мизерията,да импровизираш с наличното,да си набавяш необходимото,да пиеш ракия,а да си фен на водка,да тичаш гол по пясъка и да се търкаляш в него,да се правиш на пясъчен човек,да изкъртиш всички градски комплекси и табута,да си покажеш цялата простутия,да бъдеш нечовек.И като свърши почивката,да идеш на работа с костюма,стегната вратовръзка,и доволна физиономия.Колегите да питат как мина,да те е срам да разкажеш,че е нещо неочаквано от средата в която работиш(суетата)а спомена да те кара да се усмихваш още повече.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2