сега е ред на Софиянски

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м42б20 турбо
Детайли за колата: hx35/40 twin scroll

Мнение от S-stail » 23 Юни 2005, 14:42

Който и да дойде се ще се краде :!:
Пича поне ви преобрази града,а и си
нямате режим на водата :mhihi:
Дали има разлика от София 95-96г. и сега :?:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 23 Юни 2005, 15:23

Колеги, страшно съжалявам, че въобще не знаете какви вреди е нанесъл на София (тези вреди ще ги усещаме впоследствие) "усмихнатият Стефчо", и ще продължи да вреди систематично на държавата докато не бъде премахнат от политиката. Лично познавам преводачката на австрийската фирма, която доставя новите светофари в София и знам каква мръсна гад е Софиянски и колко възмутени са били австрийците, защото са били принудени да минат през посредник - подставена фирма. :twisted: :help:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90

Мнение от Toledo » 23 Юни 2005, 16:39

Фидел Кастро написа:...

:clap:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 23 Юни 2005, 16:44

Фидел Кастро написа:Колеги, страшно съжалявам, че въобще не знаете какви вреди е нанесъл на София (тези вреди ще ги усещаме впоследствие) "усмихнатият Стефчо", и ще продължи да вреди систематично на държавата докато не бъде премахнат от политиката. Лично познавам преводачката на австрийската фирма, която доставя новите светофари в София и знам каква мръсна гад е Софиянски и колко възмутени са били австрийците, защото са били принудени да минат през посредник - подставена фирма. :twisted: :help:

Примери знам много, но фирмите не са негови 8)

Лесно е да се плюе anyway :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 23 Юни 2005, 18:41

Diablo написа: но фирмите не са негови 8)
Писал съм подставена. 8) Естествено няма да е на негови близки или свързани лица. Що касае плюенето - не плюя, а дори знам фактите.
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

дере дънки сред голи мадами
Аватар

:)

Мнение от Mamouk » 24 Юни 2005, 4:46

аааааа, бла бла бла, аз пак нацелих дупките :evil:
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 24 Юни 2005, 10:00

Фидел Кастро написа:
Diablo написа: но фирмите не са негови 8)
Писал съм подставена. 8) Естествено няма да е на негови близки или свързани лица. Що касае плюенето - не плюя, а дори знам фактите.

Ей... има още много други, много силни хора в София. Не знам, що толкова ограничено се плюе само върха. Но това не е тема, точно за БМВ форум.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от marti the pi4 » 24 Юни 2005, 14:55

еми да пич преобрази я софия с тия данъци как нема да я преобрази .. еми нали в това преобразяване се краде най-сладко или за жърлуващите строежи на всеки ъгъл а или за мизерията по улиците аре стига бе тоя жалък крадец не може с един град да се оправи камо ли с цяла държава а ако бяхме нормална такава ( държава) такива хора като него щяха да са задлго на топло заклевам се и като е толкова весел що не потърси сметка на предшественика си за зулумите които ни докара а???? дупки строежи и мизерия това ни очаква при смейкото :censored: :censored: :censored:
gambling with the devil on the road

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м42б20 турбо
Детайли за колата: hx35/40 twin scroll

Мнение от S-stail » 24 Юни 2005, 15:40

marti the pi4 написа:еми да пич преобрази я софия с тия данъци как нема да я преобрази .. еми нали в това преобразяване се краде най-сладко или за жърлуващите строежи на всеки ъгъл а или за мизерията по улиците аре стига бе тоя жалък крадец не може с един град да се оправи камо ли с цяла държава а ако бяхме нормална такава ( държава) такива хора като него щяха да са задлго на топло заклевам се и като е толкова весел що не потърси сметка на предшественика си за зулумите които ни докара а???? дупки строежи и мизерия това ни очаква при смейкото :censored: :censored: :censored:

Кой да търси сметка бе,че той да не е прокурор :mhihi:
Не го защитавам,но е много присъщо на българина да
негодува и плЮе на всичко с което не е компетентен грам :winky:

Предишна

Назад към Извън Темата