............
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
BAYRON написа:otka4ena написа:Stu написа:...
Ще ни национализират БМВ-тата и ще ни раздадат москвичи
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ама аз ще искам да е от старите, че поне са двигател на БМВ![]()
![]()
![]()
Ако няма да е БМВ поне да има нещо общо с него- за начало и старичък двигател става, а на нас ни остава да се поизмъчим за вида и вървенето

BMW & RAMMSTEIN RULES

BMW8 написа:Нормално е да спечелят, има много ниска избирателна активност, а червените баби и дядовци са много организирани, трябва да взимаме пример от тях за в бъдеще![]()
Аре сега залагайте с кой ще се коалира БСП а?
Аз отивам към 18:30 да гласувам, влизам в секцията, и заставам пред комисията с едно "добър вечер", и една дърта овца:
- ще гласувате ли?
и аз се изцъклих като за световно, какво да правя там, кафе ли да пия?
и като си пусках бюлетината после, червения вуйчо, дето биеше печата, с такова нежелание и отвръщение ме изгледа, все едно им свалям процента ...
затова - гласувайте за Орлин Горанов - 1055 хехехеххе
Според мен лява коалиция е по-вероятна, БСП няма да се оставят да ги надвие евентуална десница от 4 партии. БСП и Доган ще се коалират, той сам си го каzва http://izbori2005.netinfo.bg/?tid=40&oid=722200, въпроса е че тогава пак няма да имат пълно мноzинство и zа това им трябва друг, кой ще е той ето това е интересното...
А БСП може да са всякакви, но ме е срам, че в парламента влиzа партия като АТАКА! Добре, че поне са аутсайдери, че да е по-малък тоzи срам!
Май сега след като иzборите свършиха, отърваха се от Новото време да не им пречи, от Костов почти zамалко, остава само сами да се раzберат кой всъщност къде ще е и какво ще върши... Не бих се учудил дори и НДСВ ако се коалират с БСП, ако предложат на Саймън добра поzиция...
Много ми е кофти и трябва да се приzнае, че във всички случаи се иzложихме пред света zа пореден път, спор няма. А това не е като да паднеме на футбол с 5 или 6:1, има повече неприятни ефекти.
А БСП може да са всякакви, но ме е срам, че в парламента влиzа партия като АТАКА! Добре, че поне са аутсайдери, че да е по-малък тоzи срам!
Май сега след като иzборите свършиха, отърваха се от Новото време да не им пречи, от Костов почти zамалко, остава само сами да се раzберат кой всъщност къде ще е и какво ще върши... Не бих се учудил дори и НДСВ ако се коалират с БСП, ако предложат на Саймън добра поzиция...
Много ми е кофти и трябва да се приzнае, че във всички случаи се иzложихме пред света zа пореден път, спор няма. А това не е като да паднеме на футбол с 5 или 6:1, има повече неприятни ефекти.
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
ivo написа:Според мен лява коалиция е по-вероятна,.
А според мен те от преди месец време знаят кой, къде защо... ще го крепи

- Новини
-
Какво се тюхкате - сами сме си виновни както винаги. По-специално по-младите, които както винаги смятаме за абсолютна загуба на време да се замъкнем да гласуваме. Всеки си вика - абе с моя и без моя глас - все тая. Все тая ама те ти булка спасов ден ся
То за кого ли да гласуваш като едните те коткат с лотарий, другите с обещания, изваяни като по маркетингов учебник, трети ти се мотат из квартала с цветя и балони и т.н. Ама поне можеше по-малкото зло да изберем...
Не се вълнувам от политика но определено ми се налага да следя позицийте на партийте спрямо аспектите от ежедневието, които пряко ме вълнуват.
Лично според мен НДСВ беше най-малкото зло. БСП не е болка за умиране. Няма да се повтори това, което стана по времето на Жан Виденов.. не и докато Първанов се мотае президент по обясними причини. ДПС са си все на същото място.... сто на сто ще се лепнат за някого и пак ще ги търпим из министерските постове
Оня фанатик от Атака със сигурност ще си мисли, че е хванал Господ за шлифера и сам ще си изцапа пайзажа. Евророма ..... мамата си трака... ромите се множат и са достатъчно кухи, че да си мислят, че Бай Мангау депутата ще им тича по задниците и след изборите... и гласуват ли гласуват за който ще ги отървава от полицията и от саморазправата на българите.
Тежко ни от тука насетне. Ако БСП не се коалира с ДПС или Атака или някоя от другите партий-гъбки то тогава надежда за следващите четири годинки може и да има .... БСП и НДСВ е нереален вариант но за момента лично според мен това е най-добрия сред възможните лоши. Не съм наясно с точните проценти на партийте, просто размишлявам логично и на базата на личните ми впечатления и наблюдения.
Остава да гледкаме откъде ще духне вятъра

Не се вълнувам от политика но определено ми се налага да следя позицийте на партийте спрямо аспектите от ежедневието, които пряко ме вълнуват.
Лично според мен НДСВ беше най-малкото зло. БСП не е болка за умиране. Няма да се повтори това, което стана по времето на Жан Виденов.. не и докато Първанов се мотае президент по обясними причини. ДПС са си все на същото място.... сто на сто ще се лепнат за някого и пак ще ги търпим из министерските постове

Тежко ни от тука насетне. Ако БСП не се коалира с ДПС или Атака или някоя от другите партий-гъбки то тогава надежда за следващите четири годинки може и да има .... БСП и НДСВ е нереален вариант но за момента лично според мен това е най-добрия сред възможните лоши. Не съм наясно с точните проценти на партийте, просто размишлявам логично и на базата на личните ми впечатления и наблюдения.
Остава да гледкаме откъде ще духне вятъра

- S-stail
- младши ентусиаст
-
- Кара: м42б20 турбо
- Детайли за колата: hx35/40 twin scroll
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
S-stail написа:Добре,че поне всички партий отказаха
коалиция със АТАКА.
е тия са нямам думи..... Това е Хитлер на 21 век

P.S защо ли се абонирах за "Държавен Вестник" по добре за "Стършел" то все тая

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
мен пък ме кефи влизането на "Атака" в парламента, нищо че не съм гласувала за тях. Поне ще има опозиция. Явно се позабравиха тъпите закони, които скроиха две поредни правителства за 8 годинки. Сега, ще им е по-трудно. А дали са нацисти или неонацисти, ще видим. По-би следвало да ни притеснява моща на Доган. За да гласува токова голяма маса за "Атака", значи много българи са стигнали до извода, че нещата наистина в парламента и законодателството са излезнали извън границите. Дори продажбата на чужденци на българската земя без ограничение е един невероятен абсурд!
Па в крайна сметка ние сме в България и сме си на собствена територия. Като не ни дадоха право на Референдум, ето... хората гласуваха и дадоха своя вот.
Колкото по-шарен и коалиран парламент, толкова по-трудно ще става прокарването на абсурдни закони.
Ще ви дам и един бегъл пример. Значи, хазната може да покрие задълженията на ромите за ток в Столипиново за милиони левове? А на бедния българин, останал без препитание и без социална помощ го спират и го дават под съд... дори и за 10 лева, че къде ги има тия и в кой свят?
А за масовата практика за социално осигуряване върху минималния праг за длъжността? Масово след години ще излизаме на улиците да ровим по кофите, заради мижавите суми за пенсия, които са давали работодателите ни. Но ще се борим да интегрираме циганите...
А разпродаването на печелившите предприятия заедно с печалбите за страната, (визирам БТК в момента - Монопол без конкуренция) уж за да се разширят "нашите" пазари, а в същност даваме право на други да си разширят своите.
Па в крайна сметка ние сме в България и сме си на собствена територия. Като не ни дадоха право на Референдум, ето... хората гласуваха и дадоха своя вот.

Ще ви дам и един бегъл пример. Значи, хазната може да покрие задълженията на ромите за ток в Столипиново за милиони левове? А на бедния българин, останал без препитание и без социална помощ го спират и го дават под съд... дори и за 10 лева, че къде ги има тия и в кой свят?
А за масовата практика за социално осигуряване върху минималния праг за длъжността? Масово след години ще излизаме на улиците да ровим по кофите, заради мижавите суми за пенсия, които са давали работодателите ни. Но ще се борим да интегрираме циганите...
А разпродаването на печелившите предприятия заедно с печалбите за страната, (визирам БТК в момента - Монопол без конкуренция) уж за да се разширят "нашите" пазари, а в същност даваме право на други да си разширят своите.
Да караш Peugeot е страст!
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Eva* написа:.......

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Eva* го каза!
Нацисти или не, не трябва да има никакви опити за интеграция(хуманност?!) за "жоревците" - мамичката им мръсна.
Всичко се стоварва на гърба на БЪЛГАРИНА!
При тях като доидат за пари и те се събират да бият - при нас идват и ми зимат пералнята(примерно) - кфи са тия работи. Кърлежи - паразити. Има ли такива гета в европа?! Тия трябва да ги прокудим като в израел - разликата че няма каде да ги пратим - така че до време ще ни дразнят и после ще драснем клечката и сички дим да ги няма
Нацисти или не, не трябва да има никакви опити за интеграция(хуманност?!) за "жоревците" - мамичката им мръсна.
Всичко се стоварва на гърба на БЪЛГАРИНА!
При тях като доидат за пари и те се събират да бият - при нас идват и ми зимат пералнята(примерно) - кфи са тия работи. Кърлежи - паразити. Има ли такива гета в европа?! Тия трябва да ги прокудим като в израел - разликата че няма каде да ги пратим - така че до време ще ни дразнят и после ще драснем клечката и сички дим да ги няма

47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4