какво да си купя от Щатите?
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Re: какво да си купя от Щатите?
Брат,ама колко ти завиждам ако знаеш!
Аз бий си накупил страшни буклуци.Първо ще си угодя на сетивата.Ще ям в Бъргър Кинг,Макдонълдс,ще пия истинска Кока кола и ще ям картофки до пръсване.После ще си накупя дрехи на new york yankees,задължително готин адидас или найк за краката
И ако ми останат пари ще си взема готин лаптоп и някоя готина плазма да си гледам световното

Аз бий си накупил страшни буклуци.Първо ще си угодя на сетивата.Ще ям в Бъргър Кинг,Макдонълдс,ще пия истинска Кока кола и ще ям картофки до пръсване.После ще си накупя дрехи на new york yankees,задължително готин адидас или найк за краката

И ако ми останат пари ще си взема готин лаптоп и някоя готина плазма да си гледам световното

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
колега много зависи какви хобита имаш....може да си купиш нещо готино за хобитата си 

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
Купи си дрехи/обувки, значително по-ефтини са от тукашните цени. Компютърните части, хранителните добавки и лаптопите също са много по-ефтини от тук. Къде ще заминаваш в кой град?
- Нено Б.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Омега А '86; E53 3.0d '06
И аз подкрепям за дрехи.
Другото-някъв извънземен Alpine. Аз моя 9855 като го домъкнах преди бая години от Щатите, всички бяха така
Той тук още си е илядо лъва де.
Та миналата година го продадох тук, с 50лв печалба дори.
Имат едни магазини-Best Buy, май в тях техниката е най-евтина.
Другото-някъв извънземен Alpine. Аз моя 9855 като го домъкнах преди бая години от Щатите, всички бяха така

Та миналата година го продадох тук, с 50лв печалба дори.
Имат едни магазини-Best Buy, май в тях техниката е най-евтина.
rwd фен
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
GPS, car audio, digital frames, blu-ray player (PAL), laptop
За GSM-ите без договор не са на оферта, освен в ebay ако не намериш нещо. За дрехи търси outlet магазини, но доста зависи къде ще отседнеш. В НЙ си е по-скъпо. Иначе съм слушал за някакви крайпътни молове със страшни промоции.
www.tigerdirect.com погледни тук ориентировъчно. Най-много си заслужава да вземеш електроника.
Учебниците им са доста добри както каза алх, но първо бих потърсил пдф-и из нета. Аз следя телевизорите в момента, ама при тебе тва не е вариант.
Джантите са евтини също
За GSM-ите без договор не са на оферта, освен в ebay ако не намериш нещо. За дрехи търси outlet магазини, но доста зависи къде ще отседнеш. В НЙ си е по-скъпо. Иначе съм слушал за някакви крайпътни молове със страшни промоции.
www.tigerdirect.com погледни тук ориентировъчно. Най-много си заслужава да вземеш електроника.
Учебниците им са доста добри както каза алх, но първо бих потърсил пдф-и из нета. Аз следя телевизорите в момента, ама при тебе тва не е вариант.
Джантите са евтини също

- kotak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525DA
- Мечтае да кара: E60 530XD
- Детайли за колата: Edition Lifestyle
Бих си взел телевизор,ама нали е на 110вт.Може би наистина Iphone4,хубав протеин,McBook Air,стек читаво Малборо,а и си харесах едно Seiko Orange Monster...
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Както вече казаха много хора - дрехи. Всичко останало няма смисъл. Колко протеин и хапове на юнивърсъл смяташ, че ще можеш да донесеш ?
А ако все пак решиш да взимаш някаква електроника, Frys е правилната верига. Best Buy не струва - нищо против колегата, който го препоръча, такива са моите наблюдения върху магазините от двете вериги във Лас Вегас. Но освен някакви дреболии, не бих те съветвал да взимаш електроника. Аз преди 2 години си взех nvidia gtx280 - картата беше излязла 2-3 седмици по-рано, в България още я нямаше, а след това се появи по-скъпа. Казах си - маса компютри съм си събрал досега и нищо не се е прецакало, няма да я чакам повече тази карта, взимам я, да върви по дяволите гаранцията. След 6 месеца картата умря - оказа се, че е имало калпава партида на evga и аз съм я нацелил. Тогава си донесох и блурей записвачка, която за щастие още е жива.
А ако все пак решиш да взимаш някаква електроника, Frys е правилната верига. Best Buy не струва - нищо против колегата, който го препоръча, такива са моите наблюдения върху магазините от двете вериги във Лас Вегас. Но освен някакви дреболии, не бих те съветвал да взимаш електроника. Аз преди 2 години си взех nvidia gtx280 - картата беше излязла 2-3 седмици по-рано, в България още я нямаше, а след това се появи по-скъпа. Казах си - маса компютри съм си събрал досега и нищо не се е прецакало, няма да я чакам повече тази карта, взимам я, да върви по дяволите гаранцията. След 6 месеца картата умря - оказа се, че е имало калпава партида на evga и аз съм я нацелил. Тогава си донесох и блурей записвачка, която за щастие още е жива.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
kotak написа:Бих си взел телевизор,ама нали е на 110вт.Може би наистина Iphone4,хубав протеин,McBook Air,стек читаво Малборо,а и си харесах едно Seiko Orange Monster...
С телевизора волтажа ще ти е най-малкия проблем, а тва за цигарите не го казвай на никой

Пък другия пич дето вика, че Best Buy не струват....

- skoklev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E46 330xi, сега Туарег 3.2 vr6

- Luki Junior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 N46B20
www.slickdeals.net
Понаглеждай тук от време на време. Излизат много готини неща на много готини цени.
пс Не е реклама.
Понаглеждай тук от време на време. Излизат много готини неща на много готини цени.
пс Не е реклама.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз имам CD и усилвател от Best Buy, които все още тук са на по-висока цена, отколкото ми излязоха преди 3 години. С тоя скъп долар обаче се позасра далаверата с купуването от щатите. Аз лично бих си взел някакви музики и дрешки Гес и Армани Иксчейндж, поне тяхните цени сравнени с тукашните пак ще са смешни, коще долара 3лв да стане.
- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Телевизор , джапанки ,чорапи ,боклуци от аутлети....
Я не се излагай с тези кокушарски покупки ами си избухни две седмици супер яко ,как ли пък не няма да помъкна дрехи и джапанки от Америка.... щото тука малко боклуци имаме по моловете....

Я не се излагай с тези кокушарски покупки ами си избухни две седмици супер яко ,как ли пък не няма да помъкна дрехи и джапанки от Америка.... щото тука малко боклуци имаме по моловете....

deyan-enchev написа:Whopper на Бъргър Кинг - тука не са същите
майтап да няма

а за спама:
кар аудио не, радиото хваща 1/2

лаптопите са без гаранция
а за дрехи няма да имаш място с новите ограничения на превозвачите.
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
най-добре си купи долари 

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3