13-годишни алкохолици берат душа в "Пирогов"
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: 13-годишни алкохолици берат душа в "Пирогов"
ми що да е странно като 90% от коментарите и тука са ,че е нормално да цокнат децата за края на трудната учебна година! що да е чудно!!?!? няма чудно! явно и за тук пишещите е съвсем приемливо 13 годишно пишлеме така да се налочи ,че да е в токсикологията!!!! не да пийне бира,въпреки че и тва е тъпо поне да 16 ,но да се отреже и да му преливат кръв или да го вържат на апарат за хемодиализа! ми ето ви отговора-за адски много хора,включително и за вас е нормално,за родителите им е нормално......! кво да се чудиме кво расте и кво бъдеще ни чака.....
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
LiTtLeRoCk написа:http://frognews.bg/news_24610/13-godishni_alkoholitsi_berat_dusha_v__Pirogov_/
Кво става с тия деца в днешно време бе алкохолици,убийци,крадци,няма ли родители няма ли някакъв контрол,ще ми се прибере пияно и аз ще му пляскам,ще има да обикаля около блока докато не отрезнее.
въпроса е не какво става с децата, а какво става с родителите и къде са те в цялата картинка.... за мен поколението родено от '70-та до '80-та са най-безотговорните родители евЪр. Майка ми в момента преподава на деца между 5-ти и 7-ми клас като тия лапета в Пирогов и мога да ви кажа че от това което съм чул и видял покрай нея...много яко са си изтървали децата тия хора

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Няма закони,като не може да санкционираш детето,обуй родителя и нещата ще се оправят.Всичко идва от занижения родителски контрол,от това че за някой това поведение е нормално.
Aбе били са с по 1.6-1.8 промила. Явно са се нацокали с българска водка, затова са се озовали в токсикологията. Ако беха пили нормален алкохол, щеха да се повъргалят малко по пейките и градинките и да се приберат, без ние въобще да разберем за тея случаи, които помежду другото явно са си характерни и се случват всека година, ама просто не се вдига шумотевица 

LiTtLeRoCk написа:Няма закони,като не може да санкционираш детето,обуй родителя и нещата ще се оправят.Всичко идва от занижения родителски контрол,от това че за някой това поведение е нормално.
Абе има закони , доколкото знам е забранено да се продава алкохол на лица под 18г .
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
айде пак да напиша ,че не е нормално деца на 13г да пият какъвто и да е алкохол! не 1,6 ,не 2 ,не 5 промила! по някаква тъпа случайност на лица под 18г е забранено да се продава алкохол. тва не е измислено случайно! най-големите гъзари примерно нека пийнат една бира на 15-16 ,ма да се отрежат на 13 яко и майките им да викам простотии -отговора е един: просто не трябва да се харчат пари за тия да се спасяват! да си се опраат в къщи -що ги водят в пирогов!?!?
На мен ми е интересно, кой аджеба им е продал алкохола?
Не мога да виня родителите..в крайна сметка, не могат да са до децата си нон стоп..това са тинейджъри все пак.
Виновно е обществото..ако трябва да търсим вина..
Не мога да виня родителите..в крайна сметка, не могат да са до децата си нон стоп..това са тинейджъри все пак.
SKISA написа:айде пак да напиша ,че не е нормално деца на 13г да пият какъвто и да е алкохол! не 1,6 ,не 2 ,не 5 промила! по някаква тъпа случайност на лица под 18г е забранено да се продава алкохол. тва не е измислено случайно! най-големите гъзари примерно нека пийнат една бира на 15-16 ,ма да се отрежат на 13 яко и майките им да викам простотии -отговора е един: просто не трябва да се харчат пари за тия да се спасяват! да си се опраат в къщи -що ги водят в пирогов!?!?
Е не е нормално ама се случва . Много познати имам, дето още от детски години си се наливахме, па са никой от нас не е станал нито алкохолик, нито нещо е пропаднал

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Между другото,темата с възпитанието на днешната младеж, е много сериозна но никой не и обръща внимание,защото ако това днес са деца,утре те ще имат такива,при такива родители не знам дали може да се очаква нещо по добро.да не говорим,че ценностната им система е много изкривена,ако въобще имат такава.
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
krystal написа:На мен ми е интересно, кой аджеба им е продал алкохола?
В Билла един 15-годишен беше пред мен с едно шише водка и едно шише уиски.. Минава през касата и касиерката го пита "Тоя алкохол?

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
krystal написа:На мен ми е интересно, кой аджеба им е продал алкохола?
А нормално ли е родителите да проявяват безхаберие.
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
LiTtLeRoCk написа:krystal написа:На мен ми е интересно, кой аджеба им е продал алкохола?
и аз това питам... абслоютна незаинтересованост

LiTtLeRoCk написа:krystal написа:На мен ми е интересно, кой аджеба им е продал алкохола?
Какво безхаберие? Това е станало през деня, доколкото разбрах!?! Е..., какво се очаква от родителите?
Точно над твоя пост, M3 E92 е дал много точен пример, как обществото позволява това безхаберие..
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Това какво е според теб?Дали това са само два отделни случая,или начина на мислене на повечето родители,с какво е виновно обществото, или съседа,колегата да не би обществото му го е наливало в гърлото,аз ако го видя на пътя да пие и му взема шишето да му опъна два шамара,защото някой друг не го е свършил това преди мен,да не би тези деца да се прибират в 10 вечерта,всичко тръгва от семейството начина на възпитание,комуникацията между родител дете и.т.н
Не такова е било поведението на едната майка, която е прибрала дъщеря си още през нощта.
С дежурния в отделението тя се е държала грубо, арогантно и е попитала: „И какво от това като е пила?"
И сигурно ей така изведнъж е станало,ами поведението им,държанието ,възпитанието ей така за един ден,от отлични и добри деца се превърнаха в алкохолици.
Не такова е било поведението на едната майка, която е прибрала дъщеря си още през нощта.
С дежурния в отделението тя се е държала грубо, арогантно и е попитала: „И какво от това като е пила?"
Dimo написа:Ония ден бях до 9-то районно до един познат и поседях да почакам, дойде един баща да прибере 14 годишната си измет която пияна и без книжка са я хванали през нощта по улицитe на София. Та беше дошъл да си го прибере и още на стълбите пред входа му каза "Ти малоумен ли си бе, как може да те хванат ченгетата" - Коментарите оставям на вас, нямам думи!
И сигурно ей така изведнъж е станало,ами поведението им,държанието ,възпитанието ей така за един ден,от отлични и добри деца се превърнаха в алкохолици.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Пред очите ми на спирка две кифли 12-14г се преобличат..дали родителите са знаели... в кафето до работа, влизат и молят всеки втори да им купи цигари от магазина...
Понеже имам само щерки и по - обръщам внимание на девойките,...направо ме боли главата....
57 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4