Има ли смисъл...
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Cobra написа:сега по темата-то добре си протестираме хора,и всеки си говори,ама я помислете малко като възрастни-ДА скъп е бензина,ама я се сетете колко беше барела миналата или преди 3 години и решете дали е неоправдано-има тенденций за който не са виновни дори и наще управници
Някой да помисли и реално... Управниците, та управниците... Абе вие станахте като старите баби, бе, момчета

- Azrail
- UFO Pilot
-
Хахахах някой макроикономика да е учил? Има един известен лозунг от един известен икономист, който гласи : "Нашите данни показват, че не харчите достатъчно. Отворете портфейлите си! Започенте да харчите повече и тогава евентуално бихме могли да увеличим заплатата ви!"
Мисълта ми е, че нещата стоят малко по-другояче, това не е просто безцелно увеличаване на цените само и само да ви е гадно, юзъри такива
А аз лично да си призная съм ЗА увеличаването на цените на бензина (
), защото в момента куцо и съкато се е качило на кола и в София улиците не могат да понесат този огромен поток. Наистина, когато е била проектирана, не е било мислено за тези работи, но не може да се срине и проектира на ново, за това нещо друго явно трябва да се направи. Забелязали ли сте по задръстванията по колко души има в една кола?
1
Дори и някой ден (не дай си Боже) и аз да не мога да си позволя да се возя сам в кола, все ще намеря някой, с който да се придвижим от точка А до точка Б и ще си поделим бензина. 1. пести се място (няма да има такива задръствания) и 2. ще е по-хубаво за околната среда, вредните газове ще намалеят драстично.
Ма така като се замисля... Де да ги знам дали нашите гениални политици са имали точно това впредвид...
И все пак е една гледна точка, от която си струва също да се погледне.

Ма така като се замисля... Де да ги знам дали нашите гениални политици са имали точно това впредвид...

MORE BEER!
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Абе ще помоля всички който зареждат на това тък прекрасно място където 98 е за без пари да не го споделят във форума защото шефа на бензиностанцията е казал че на БМВ та няма да зарежда.... поради ред причини който не са точно за тука. Така че ще Ви помоля просто да си спестявате информацията.
Защо няма да зарежда се обръщайте към HUNTER да ви обясни по подробно
Защо няма да зарежда се обръщайте към HUNTER да ви обясни по подробно

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
опааааа и аз искам да се здобия с ценната информация за местоположението на тази бензиностанция Василене с бирите немаш проблеми в четвътъка така ще те почерпим,че сичко ще си кажешVasilen написа:Lion и Mr.White и Cobra на Екото бири мири и издавам тайната![]()
![]()

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2