Изтекъл международен паспорт
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- zxsport
-
Re: Изтекъл международен паспорт
Миналата седмица ходих до РПУ-то да си връщам моя задграничен (изтекъл Декември 2009 г) - минах без глоба!
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
аз все си мисля, че сега покрай лудниците може и да не го глобят...
спортния ситроен, при тебе може да важи и удължаването на срока, дето влезе със закон, и поради тарапаната, да си минал леко...
но наистина факта с глобата е уникален
... не го знаех тва 
спортния ситроен, при тебе може да важи и удължаването на срока, дето влезе със закон, и поради тарапаната, да си минал леко...
но наистина факта с глобата е уникален

- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Така,
понеже миналия месец ми се наложи да вадя спешно паспорт за формулата в Турция, положението е следното:
Старият ми паспорт беше изтекъл м. Септември 2009г. и не го бях върнал. Когато отидох да взема новия, дамата на гишето каза, че трябва да върна стария задължително. Иначе нов няма да даде. След като не успях да намеря къде съм го затрил, се върнах и казах, че съм го изгубил. Написаха ми акт на стойност 30лв. (32.50лв с включената такса за превод) и след това си взех новия. Нямам идея колко е глобата за не върнат на време, но надали е под 30лв. Така, че мисля това е по-добрият вариант.
понеже миналия месец ми се наложи да вадя спешно паспорт за формулата в Турция, положението е следното:
Старият ми паспорт беше изтекъл м. Септември 2009г. и не го бях върнал. Когато отидох да взема новия, дамата на гишето каза, че трябва да върна стария задължително. Иначе нов няма да даде. След като не успях да намеря къде съм го затрил, се върнах и казах, че съм го изгубил. Написаха ми акт на стойност 30лв. (32.50лв с включената такса за превод) и след това си взех новия. Нямам идея колко е глобата за не върнат на време, но надали е под 30лв. Така, че мисля това е по-добрият вариант.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
аз пък още с подаването за новите документи казах че съм го загубил,написах една декларация и нямаше никакви глоби и грижи
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Влезе ли окончателно в сила решението на Скупщината всички граждани на ЕС да минават транзитно само с лични карти през територията на Сърбия?
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- zxsport
-
Владо написа:аз все си мисля, че сега покрай лудниците може и да не го глобят...
но наистина факта с глобата е уникален... не го знаех тва
За бавно каращия към надин - от края на миналата седмица (четвъртък или петък беше когато го върнах), са минали 3-4 работни дни ... за това време колко да са се променили нещата? Връща си го човека без глоба и това е!
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
Изтекъл международен паспорт
Следващата седмица отивам да подавам документи. Ще пиша, ако ми треснат глоба . 

- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
а аз си изгубих личната карта ... валидна е до септември 2010 не искам глоби 

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Prekysvach написа:а аз си изгубих личната карта ... валидна е до септември 2010 не искам глоби
Ако я пишеш изгубена или открадната глобата е 20лв. Ако не я презавериш 1 месец след като и е изтекъл срока пак 20лв. Поне тука е така... да не казвам откъде знам

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Малко информация за колегите, които са в чужбина.
Днес ходих до заветното консулство и въпреки, че паспорта ми е изтекъл март месец, нищо не казаха за глоба. Подадох, преснеха паспорта и личната, снимаха ме, отпечатъци и това е. Най-странното е, че исках да върна паспорта на жена ми. Тогава ми обявиха, че не можело!!!! Викат където е изкаран там, тука не може! Значи трябва да отиде до Варна, за да го предаде. Това е, ако не иска да си вади нов. Ако иска, явно след като го издадат, ще вземат стария! Как така един път се взима, а друг път не. Странно, но факт.
Днес ходих до заветното консулство и въпреки, че паспорта ми е изтекъл март месец, нищо не казаха за глоба. Подадох, преснеха паспорта и личната, снимаха ме, отпечатъци и това е. Най-странното е, че исках да върна паспорта на жена ми. Тогава ми обявиха, че не можело!!!! Викат където е изкаран там, тука не може! Значи трябва да отиде до Варна, за да го предаде. Това е, ако не иска да си вади нов. Ако иска, явно след като го издадат, ще вземат стария! Как така един път се взима, а друг път не. Странно, но факт.
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2