Гръцки полицаи-тенекеджии...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Re: Гръцки полицаи-тенекеджии...

Мнение от Yanko Petrov » 23 Юни 2010, 12:14

grnka написа:ай бегай да викаш на твоя кръг (семеен, приятелски и т.н.) или на жена ти.там подобни изказвания минават при мене не минава, панимаваш ли красавец мамин?? :)
като те бърка това сваляне на номерата да си бил прочел законите. като минаваш границата един вид се съгласяваш с техните закони. един приятел грък разказвал как бил занитвал номерата и му ги свалиха с флекса..той какво да каже? знам за един друг който му направиха обискиране на колата на улицата и го оставиха сам да си събере парцалите. защото полицая така е решил.
начина по който се свалят не е най елегантния, признавам си, трябваше с флекс или трион.
друго?
умствения капацитет не е от най-силните страни имайки предвид че изобщо подмина факта как ония селянин бил с фалшива книжка и кара ей така а се захвана за боята на ламарината. ай признай си

Споко бе,кво си я захапал тая книжка като удавник сламка?! Вече написах,че няма нищо общо с глобата.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 23 Юни 2010, 12:16

grnka написа:ай бегай да викаш на твоя кръг (семеен, приятелски и т.н.) или на жена ти.там подобни изказвания минават при мене не минава, панимаваш ли красавец мамин?? :)

Виж сега... ще ти го кажа в прав текст - при следващото изказване в моя посока ще почиваш дълго време от форума. Дано да панимаваш... 8)

За другото не смятам да споря... особено пък с теб, дето си пристрастен... иначе само ще им пожелая на тия полицай, дето така ръгаха по колата и после мачкаха с крак номерата да дойдат в BG и някой от "нашите" да ги посрещне... подобаващо... дето се вика - да им върне жеста. Щото има начини, има и начини...

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 23 Юни 2010, 12:17

янко se pia perioxi eisai re magga?ego meno stou Renti sti laxanagora konta. ante na dosoume rantevou na mou peis poios tha allaksei ton tono
ясно е че на границата няма да те попитат даже не гледат дали идваш с кола или с магаре но ти си длъжен след като живееш там да вземеш една декларация от Телонио и да обявиш колата ти. попитай някой запознат с закона., досега са се правили на разсеяни но вече нещата се променят и то в лоша насока.
аз се опитвам да ви предупредя да ви отворя очите но явно тарикатлъка наделява

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 23 Юни 2010, 12:18

аз съм спокоен
спора приключва тук

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Yanko Petrov » 23 Юни 2010, 12:19

grnka написа:аз съм спокоен
спора приключва тук

:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 23 Юни 2010, 12:31

Mollov написа:... иначе само ще им пожелая на тия полицай, дето така ръгаха по колата и после мачкаха с крак номерата да дойдат в BG и някой от "нашите" да ги посрещне... подобаващо... дето се вика - да им върне жеста. Щото има начини, има и начини...

Предпоследния път като ходихме в Гърция ни прибраха големия и малкия талон на камиона с който бяхме и ни написаха глоба 200 Евро, тъй като се движим по път по който нямат право да се движат тежкотоварни камиони. Освен това ни накараха да се върнем 200 км за да заобиколим :kuku: , както и да е, направихме го, не искахме повече проблеми, въпреки, че можеше да минем напряко с риск. После се върнахме да си приберем талона и си платихме глобата, а и това, че се плаща 1/2 от нея не е БАШ вярно - зависи от вида на акта, т.е. при някой може, при други - не, за нашия акт платихме пълната глоба.

Във връзка с мнението на Молов, един от нашите полицаи ни разказа, че Гърците са ни набрали много, защото БГ ДАИ-яджиите , като видят гръцки камион и му трЕскат ебати глобите - до 5000 Евро. Та така, каквото повикало, такова се обадило. ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 23 Юни 2010, 13:19

Тоя полицай какъв е, че леко не разбрах??? Сваля номерата с нещо, много приличащо ми на кози крак, което най-вероятно дере като за световно боята... Заради колани. Колани!!! Не народ, а гадове. Гадни. Винаги са се отнасяли към другите надменно, 'се едно са нещо повече от тях, въпреки че са народ мързеливи узаки-сиртак дебели 'ора, нямащи по-високо IQ от един наш общ работник... На тоя гъзар кой ще му плати боята бе, тъпаци?!? Дали тоз' полицай нема да се дръпне на безопасно разстояние, ако му спре един Мерцедес и вътре говедце към 150 кила с ланец и джапанки??? 'Щото ей т'ва заслужават. Ши ми сваля номерата - кой си ти бе, нали си в Евросъюза, бъди европеец, не лайно, част от умираща държава, правеща последните си агонизиращи предфалитни гърчове!!! Според мен е равностойно на това, полицаят да мине на червено, да го спра и като истински европейски гражданин да му скъсам пагоните. Щото него по това го познават колко е нависоко в иерархията, мен по номерата ме познават от къде съм. Към тия миризливци, след протестите на дебелите им селчуци особено, ник'ва прошка - кат' е грък, та к'во?!? Да нема два чифта ташаци бе???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 23 Юни 2010, 13:35

Ryapoff написа:... Дали тоз' полицай нема да се дръпне на безопасно разстояние, ако му спре един Мерцедес и вътре говедце към 150 кила с ланец и джапанки???

от сега ще ти кажа - отговора е НЕ, няма да се дръпне ;)
гръцкия полицай за разлика от българския представлява закона :idea:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Yanko Petrov » 23 Юни 2010, 13:39

vicho написа:
Ryapoff написа:... Дали тоз' полицай нема да се дръпне на безопасно разстояние, ако му спре един Мерцедес и вътре говедце към 150 кила с ланец и джапанки???

от сега ще ти кажа - отговора е НЕ, няма да се дръпне ;)
гръцкия полицай за разлика от българския представлява закона :idea:

Дам,така е. И да предупредя ако на някой му се случи подобна среща със закона у грЪция,да не си и помисля да ги подкупва..... Че става страшно.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 23 Юни 2010, 14:01

Ryapoff написа:...На тоя гъзар кой ще му плати боята бе, тъпаци?!? Дали тоз' полицай нема да се дръпне на безопасно разстояние, ако му спре един Мерцедес и вътре говедце към 150 кила с ланец и джапанки??? ...

Такова животно, говедо с неограничени права има само у България, в белия свят тия същите свършват като обикновенни чистачи в кенефа на някоя крайпътна бензиностанция ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 23 Юни 2010, 14:07

sobiss написа:
Ryapoff написа:...На тоя гъзар кой ще му плати боята бе, тъпаци?!? Дали тоз' полицай нема да се дръпне на безопасно разстояние, ако му спре един Мерцедес и вътре говедце към 150 кила с ланец и джапанки??? ...

Такова животно, говедо с неограничени права има само у България, в белия свят тия същите свършват като обикновенни чистачи в кенефа на някоя крайпътна бензиностанция ;)

И най-много на грух-грух със синджира да му пишат акт - що кара с джапанки, като е забранено. Ма в б-я са мн вървежни.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 23 Юни 2010, 14:09

добре де, а не можеш ли да си платиш глобата и да се избегне това сваляне на номерата ?

В смисъл имам пари в мен, съгласен съм с нарушението и акта, съгласен съм да го платя. Пак ли ще се стигне до това сваляне на номера ?

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 23 Юни 2010, 14:12

И в крайна сметка гърците ги виждяхме докъде стигнаха с "мъдростта" си като цяло.Защото всичко знаят и всичко мога затова са на такова дередже :idea:
Законът си е закон спор няма ама да вземат малко да се образоват как се сваля тоя нит с едно прерязване отзад.Ебахти и блъскането,ебахти и чудото... :censored:
Малко им е по 5000е глоби.Те се насраха с това затваряне на границите и изтормозиха сумати други шофьори.Ебахти и простия народ като не става на тяхното и пълна анархия и абсолютен инат като вредят и на другите при това.Абсолютни женички :!:
Изображение
8.32

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от slav4o1 » 23 Юни 2010, 14:12

И в Румъния съм чул за свалени номера, принципно знам че закона е такъв при нарушение в чужда държава те водят в най-близкото районно и там плащаш глобата, това е за целия ЕС.
Иначе за постояния адрес да конфискуват може би са прави , тук в УК ако си английски гражданин (паспорт) или имаш постоянна виза нямаш право да караш чужда кола на твое име - ако е на друг на името който не е гражданин МОЖЕ. Иначе и тук има конфискувани коли (с паяка ги вдигат направо :mhihi: ) . На съд и като се оправят тогава я връщат евентуално.

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 23 Юни 2010, 14:22

Ryapoff написа:Тоя полицай какъв е, че леко не разбрах??? Сваля номерата с нещо, много приличащо ми на кози крак, което най-вероятно дере като за световно боята... Заради колани. Колани!!! Не народ, а гадове. Гадни. Винаги са се отнасяли към другите надменно, 'се едно са нещо повече от тях, въпреки че са народ мързеливи узаки-сиртак дебели 'ора, нямащи по-високо IQ от един наш общ работник... На тоя гъзар кой ще му плати боята бе, тъпаци?!? Дали тоз' полицай нема да се дръпне на безопасно разстояние, ако му спре един Мерцедес и вътре говедце към 150 кила с ланец и джапанки??? 'Щото ей т'ва заслужават. Ши ми сваля номерата - кой си ти бе, нали си в Евросъюза, бъди европеец, не лайно, част от умираща държава, правеща последните си агонизиращи предфалитни гърчове!!! Според мен е равностойно на това, полицаят да мине на червено, да го спра и като истински европейски гражданин да му скъсам пагоните. Щото него по това го познават колко е нависоко в иерархията, мен по номерата ме познават от къде съм. Към тия миризливци, след протестите на дебелите им селчуци особено, ник'ва прошка - кат' е грък, та к'во?!? Да нема два чифта ташаци бе???

"Тоя полицай какъв е, че леко не разбрах???" полицейски служител представляващ закона
"Сваля номерата с нещо, много приличащо ми на кози крак, което най-вероятно дере като за световно боята..." слава богу, понякога носят флексове малки прочети по-горе
"'се едно са нещо повече от тях, въпреки че са народ мързеливи узаки-сиртак дебели 'ора, нямащи по-високо IQ от един наш общ работник..." избивай комплекси..като този общ работник е такъв да си ходи у тях или да си направи нещо свое а не да работи за хората..и аз съм работил за други хора прости дебели и т.н.
на който не му харесва изхода си е ей там на север...4 са на брой..както и аз хванах парцалите и заминах защото просто тук в България не ми харесваше беззаконието, 21 годишната криза за която все някой от предишните правителства е виновен, полицай да ми се прави на интересен за 10 лв, да гледам хора как умират без лекарства в болниците защото здравната каса знае само да прибира а не да дава, да гледам един премиер как от своя ред води държавата към глад и още повече такива 150 килограмови с ланци и джапанки (твои идоли са нали?) да газят и да утрепват обикновените хора и да са безнаказани защото познават еди кой си и еди що си. да продължавам ли ?

"Дали тоз' полицай нема да се дръпне на безопасно разстояние, ако му спре един Мерцедес и вътре говедце към 150 кила с ланец и джапанки???" ще ти кажа понеже си от село и едва ли си излязъл по-навън, тоз дебелия няма право да слиза от автомобила без изрично да му се нареди. при условие че почне да се прави на интересен, едно дуло ще му се налепи на главата и ще целува прахоляка. оттам нататък ще бъде закаран за 24 часа на полицейското управление и в същото време колата му ще стане на части за проверка на наркотици и т.н. тук не е България в това отношение (и слава богу)

до владо: говорим за един шибан закон който те наказва демек да не мръднеш колата. сега брат ми се прибра вкъщи и му махнаха номерата че паркирал на забранено място там на неговата работа..
2004 година бях паркирал пред някоя институция и докато се върна гледам как се опитват с кози крак да ми махнат номерата. правех се на българин и се измъкнах че не знам да чета гръцки :mhihi: :lol:
ходих 500 метра по надолу и сложих предния номер и задния го изчуках с крак да го изправям

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата