До къде я докараха нашите КАТ...история от преди минути
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: До къде я докараха нашите КАТ...история от преди минути
За кво да им дават като знаят,че те така и така си припечелват допълнително.....Ако не прибираха рушвети,а всичко отиваше в държавата, хем ще има пари за масло,хем по-малко убийци по пътищата,защото ще знаят,че няма да им се размине с някой лев...Ама квото и да си говорим няма смисъл.... 

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Ко да правиш бе колега!?
Искат хората,все едно те е помилил някой колега шофер!
Аз бих дал ... Ебем ти и парите дето е маслото,нали ти е останало,пък и честно те ако не вземаха под масата,не 10 лева ами мин. 50 ще одрусат в КАТ!Пък има нарушения,за които не си заслужава да ти вземат талона!
Все пак и те са хора ...
Положението обаче наистина е трагично ... Дето казва колегата по-нагоре,те сами си сипват бензина (говоря за тез по малките градове и селца)!
Аз бих дал ... Ебем ти и парите дето е маслото,нали ти е останало,пък и честно те ако не вземаха под масата,не 10 лева ами мин. 50 ще одрусат в КАТ!Пък има нарушения,за които не си заслужава да ти вземат талона!
Все пак и те са хора ...
Положението обаче наистина е трагично ... Дето казва колегата по-нагоре,те сами си сипват бензина (говоря за тез по малките градове и селца)!
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори

а на цветанов само колана му е колкото една астра

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
ивчо написа:Ко да правиш бе колега!?
Все пак и те са хора ...
Не става въпрос за това, колега, винаги бих помогнал и на всеки ако има как. Много пъти съм спирал при закъсали автомобили, дори без да са ми махали. Темата е за друго, полицаят трябва сам да си плаща консумативите на колата, ако не ги плаща - тя се чупи, ако се счупи става сериозно: административни наказания, глоби и пр. Ами ако трябва наистина да подгони някой и няма масло

и малко хумористична гледна точка:
Маслената "корупция" започна, добре че не им бяха изгнили веждите на астрата, щях да се чудя какво да правя

Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
То така и така полза от милиционерите няма,така че-къде са тръгнали,да стоят на некое кръстовище и много-много да не мърдат-така астрата им няма да им харчи масло и поне ще плашат там гаргите...
Освен това,тея неща са пълни глупустевини-ако им се счупила астричката щели тех да ги таковат-ми ако са виновни-да ги дерат,има си норми за обслужване ,еле пък държавни норми има всекакви,пишат се протоколи,молби и писма,ама ако им спрът астричката за ремонт-няма да могат да имат основание да излезнат от районното,нема кафенца на сам на там и некой лев евентуално...И какви са тея пут*кови оправдания-ние горките милиционери немаме масло,утре и жена му ше иска да опъна,щото горкия е стресиран и не му става-всички немаме-боли ме оная работа...Горките цървули
Освен това,тея неща са пълни глупустевини-ако им се счупила астричката щели тех да ги таковат-ми ако са виновни-да ги дерат,има си норми за обслужване ,еле пък държавни норми има всекакви,пишат се протоколи,молби и писма,ама ако им спрът астричката за ремонт-няма да могат да имат основание да излезнат от районното,нема кафенца на сам на там и некой лев евентуално...И какви са тея пут*кови оправдания-ние горките милиционери немаме масло,утре и жена му ше иска да опъна,щото горкия е стресиран и не му става-всички немаме-боли ме оная работа...Горките цървули
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
....айде-айде да не ми се оплакват! има редица хора дето бачкат на по 600 кинта и нямат и 1/5 от полицейските привилегии. аз бих им дал масло, само ако го изпият пред мен, но не и за сипване в астрата....ако пък много искат- ще го изпусна най-демонстративно пред тях, гледайги да ги олея порядъчно! и после- опа! разтреперих се от страшния ви вид, ко да праиш?!
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Не,нееее ... Аз не казвам,че все едно насила си го направил! Нали това ти казвам "Браво"! Нека малко им се вдигнем в очите,защото като съм с Б4-ката,не ме гледат,ама Е30-то само го стрелкат!
Ами ко да се прави,можем Ние като народ да го променим,ама всеки като мине под надписа "Съединението прави силата",и се овълчва и гледа да скубе колкото може повече!
В Опел маслото не е евтино!
Те се сетиха за ix,ама къснооо!
Ами ко да се прави,можем Ние като народ да го променим,ама всеки като мине под надписа "Съединението прави силата",и се овълчва и гледа да скубе колкото може повече!
В Опел маслото не е евтино!
Те се сетиха за ix,ама къснооо!
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Страшна мизерия... Както някой каза в много фирми и държавни институции е така. Аз например като работих в един сервиз и правихме колите на Софийска вода. Не можете да си представите за какви циции става въпрос. Главно наблюденията са ми върху гумите. Слагам зимни гуми, които са били някога зимни, целите в балони и т.н. Ти му казваш на човека, че от това нищо не става, но за нови гуми и дума да не става... Така че поне аз не се учудвам... 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
Като им неизнаса на палатка пред парламента или чужбина,не най-лесния начин да мрънкат и просят.Масло ли да им дам никога.Прост пример едно приятелче отвари сервиз и куки през седмица са им там астрите я за масалце я за шарнирче,тръгва той да им вземе от близкия магазин някъква част,същите го спират и акт за каска,съвсем демонстративно ги паркира на пътя после без да ги пипа.Така толкова им е акъла на човещината неотвръщат,че аз ли да съм почовечен,каквото повикало такова се обадило 

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Toneloker написа:Демирев написа:Ryapoff написа:Toneloker написа:Yanko Petrov написа:Нямам думи.... Ако не вземат от някой като теб,трябва да се бръкнат. Верно "до къде стигнаха..."
От своя джоб да брънат, че да купят масло на умрялата астра?Евала на правителството.
Кой нормален млад човек би станал полицай при тези условия? Скоро не само лекарите, но и полицаите ще са пенсии.
Много млади хора ще станат и в момента и стават!
Заплатите им от 750 лева месечно на редовия обикновен полицай са чисти - всички осигуровки им ги плаща държавата!
Чиста месечна заплата от 750 лева с пълни осигуровки върху 750 лева в частна фирма във Варна ще вземеш само ако въртиш свирки на шефа!
Отделно след 1 г. ако се задържиш получаваш и дългогодишен договор на пълно осигуряване! На всеки полицай с такъв договор като отиде в банката му дават за 15 минути 10 000 лева без поръчители и с преференциални супер ниски лихви.
Защо говориш без да знаеш? Всички частни фирми във Варна ли ги обиколи, че да не можеш да си намериш работа за 750 лева чисти без да въртиш свирки?
Темата е за друго.
Много добре съм запознат със нивото на заплащане и осигуряване във Варна.
Няма частна фирма в момента във Варна, която дава на редовия си персонал 750 лева чисто на месец с пълно осгуряване върху 750 лева!
Масовото заплащане е 520 - 550 лева с осигуряване върху 300 лв.
И в тоя ред полицейското работно място е златно! Хич да не ми се оплакват.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Демирев написа:Няма частна фирма в момента във Варна, която дава на редовия си персонал 750 лева чисто на месец с пълно осгуряване върху 750 лева!
750 лв може да взема някой с 10-тина години служба, ентусиастите, които тепърва започват вземат малко над 400 лв като стажанти, а след като ги назначат- около 550, тази информация си я има публикувана в сайта на министерството впрочем. Айде да не викаме всеки път на чуждата кокошка- патка....
Колкото до астрите......

Никой не мое ма връне на селу!
Ама инак имат пари, батмана колчо яворов да се катери по покривите, че да затваря виртуални библиотеки. Целата структура е прогнила отвсякъде, самите полицайчета не са виновни. Айде оставете маслото, ама като стане напечено, те си рискуват живота и са на топа на устата. Да вярно, никой не ги е карал на сила да стават милиционери, ама в крайна сметка ако повече хора сме съпричастни към тея проблеми, може пък да вземе, та да се оправиме ?
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
dimithur написа:Ама инак имат пари, батмана колчо яворов да се катери по покривите, че да затваря виртуални библиотеки. Целата структура е прогнила отвсякъде, самите полицайчета не са виновни. Айде оставете маслото, ама като стане напечено, те си рискуват живота и са на топа на устата. Да вярно, никой не ги е карал на сила да стават милиционери, ама в крайна сметка ако повече хора сме съпричастни към тея проблеми, може пък да вземе, та да се оправиме ?
Даа,рискуват си живота,ама от висок холестерол
- Ivo Georgiev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 5er-Reihe
И аз имах подобна случка...прибирам се една вечер и след мен патрулка. Спряха ме, провериха ми докуентите и докато си говорехме им казах, че не свети единя фар на астрата + габарита в него. Полицаите естествено знаеха това, но казаха, че не има давали пари за крушки. Стана ми хем жалко, хем криво. Прахосват се милиони за какви ли не глупости (днес чета, че двама били командировка в ЮАР по време на световното за една торба пари), а няма пари за необходими консумативи. От друга страна ако на мен не ми светеше някоя крушка щеше да има санкция или най-малко разправя
A мен ме спря един пич да ме пита къде съм наврял на CLK-то пожарогасителя.
И аз се пулих малко и му го показах.
И пича вика... "неее аз щото имам такова същото ама кабрио" и не знаех къде да го сложа, че само се въргаля в багажника..." после вика че и неговото било фейслифтово, така се разбра... щото била с мигачите в огледалата, иначе не го вълнуваше кое е фейлифт и кое не особено!
И накрая ми изцепи, че преди това карал SL, ама го бартеросал за кабриото, че бил много ретро SL-a вътре и не не се кефил много на дървото...
И някъде там щях да припадна вече... тоя ако не е братчед на Майк Лаури, не знам с тази заплата как може да си купи такива коли. Акъла ми не го побира. Беше най-много на 26-27 години пича.
И аз се пулих малко и му го показах.
И пича вика... "неее аз щото имам такова същото ама кабрио" и не знаех къде да го сложа, че само се въргаля в багажника..." после вика че и неговото било фейслифтово, така се разбра... щото била с мигачите в огледалата, иначе не го вълнуваше кое е фейлифт и кое не особено!
И накрая ми изцепи, че преди това карал SL, ама го бартеросал за кабриото, че бил много ретро SL-a вътре и не не се кефил много на дървото...
И някъде там щях да припадна вече... тоя ако не е братчед на Майк Лаури, не знам с тази заплата как може да си купи такива коли. Акъла ми не го побира. Беше най-много на 26-27 години пича.
63 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5