Новини от Германия

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 30 Юни 2005, 10:34

куул искам и аз такъв деду
ТДС - Турбо Див Селянин

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 30 Юни 2005, 10:47

SlipKnoT написа:
F-14 написа:..

Айде малко да поспреме с говоренето на изуст... защото Е39 М5 вдига РЕАЛНИ 300км/ч.. :twisted: ;)

П.С. Да не говориме за Е60 М5 или Е63 М6... :twisted:

ще реши обаче че са реални?Гледал съм със собствените си очи как RS4 се движи по скоростомер със 310+ а отзаде вектрата на келеша го следва неотлъчно със 270-280 по нейния...ама и опелския си лъже маняшки.
Също така съм мерил с GPS отново на келеша 320 купето.Електронния мери сравнително точно а стрелковия си пълни пръстена,при реално 221км/h
Така че пак си помисли кой говори наизуст.
Kris
1. Май само се славят (когато се качим с тебе в ферари и ти караш в продължение на 1 час и изминеме 300км при скорост 300км/ч ще повярвам)
2. Ако не е направена да вози то к'во отава: да се търкаля или да я бутам?

1.Не е нужно точно така да се измерят реалните и 300.Може и както съм описал по горе.А от това по-точно от това досега човешкия ум не е измислил.
2.Кола която вози добре НИКОГА не може да бъде расов спортен автомобил.Двете са взаимоизключващи се.Смятам го знаеш ама ще го приема като заяждане ей така да си върви спора.
Белким се роди истината в него...
Нека да погледнем истината в очите.БМВ никога не може да се сравнява със Ламбо или Ферари.Въпреки че заклети фенове се опитват да ги равняват.Съгласен съм че ония струват маса пари и релно плащаш доста повече от колко получаваш.Както обаче смятам че е и при М6.
Ако искаме да ги равним във постижения- ето на Формула 1 доказва че БМВ са не по лоша фирма с доста напреднали технологии.
Да де ама по улиците е пълно с БМВ и няма НИТО 1 ферари дето да се повтаря.А баварките са като шоколадови яйца.
10 М6, 15-20 М5, за М3 няма изобщо да говоря.
Пък останалите...щом има Е39 такси няма кво да говоря повече.
БМВ е великолепна кола...но за масовия потребител.
Ей това се опитвам да убедя всеки един заклет фен на тая марка,който смята че с БМВ се изчерпват колите.
Има коли които вървят повече,които возят по добре.Има и по-красиви.
НО НИТО ЕДНА ОТ ТЯХ НЯМА СЪЧЕТАНИЕТО НА БМВ.
Това обаче не ги праща автоматично в А-групата

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 30 Юни 2005, 11:21

А кат' всичките карате Ферарари-та и М6-ци просто ми е кеф да чета мнения :mhihi: и да чакам да ме повозите :lol:

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 30 Юни 2005, 11:57

Cobra написа:А кат' всичките карате Ферарари-та и М6-ци просто ми е кеф да чета мнения :mhihi: и да чакам да ме повозите :lol:

:yes: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 30 Юни 2005, 12:55

alx написа:да вдига реално около 298 - 302 км... и със 5-10% грешка във скоростомера- точно към 320-330 ша покаже... така че- да ... изглежда ми автентично...

е39 м5 има перфектно избрани предавки... почти няма автомобили със 6 скорости които да напълват 6та- а м5цата е точно такъв автомобил... изобщо.. класика...
:mhihi: :mhihi:

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 30 Юни 2005, 13:36

BOLLORE, рулираш пич :yes: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 30 Юни 2005, 13:44

BOLLORE, готин, ти си бил истински блясък бе :!: .....F-14 е прав за някой неща,колкото и да не ни харесва Ферари се бори в друга категория,която се брой малко по-елитна даже....Е39 М5 си вдига 300км в час това е също факт.....някои постоянно повтарят Макларън Ф1 това Макларън Ф1 онова,истината е че от тази кола само двигателя е на БМВ....един двигател колкото и да е добър не прави цяла кола!По същата логика мога да кажа че Пагани Зонда е на Мерцедес щото 7.3 литровия двигател е от Бенц.....луд фен съм на БМВ ,но не мога да оплюя Ферари....колите просто си имат качества :звук ,хандлинг ,дизайн(това е вече си зависи от човека) и др.

пс:само Митьо Крика да не се обади пак да ме нахрани,че му развалям сектата :mhihi: :mhihi:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 30 Юни 2005, 13:50

///M Power написа:BOLLORE, готин, ти си бил истински блясък бе :!: .....F-14 е прав за някой неща,колкото и да не ни харесва Ферари се бори в друга категория,която се брой малко по-елитна даже....Е39 М5 си вдига 300км в час това е също факт.....някои постоянно повтарят Макларън Ф1 това Макларън Ф1 онова,истината е че от тази кола само двигателя е на БМВ....един двигател колкото и да е добър не прави цяла кола!По същата логика мога да кажа че Пагани Зонда е на Мерцедес щото 7.3 литровия двигател е от Бенц.....

Мисля, че е време да си смениш ник-а :mhihi:

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 30 Юни 2005, 15:24

..след тестаросата.. всичките са ми едни и същи (като изключим 612ката 2+2).. и за мен Порш (както е писал и дъртака) отдавна са класа над Ферари като са и по евтини в повече случай.. :twisted:

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 30 Юни 2005, 15:52

Брат и порш се ПОНААКАХА в последно време :!: Не остана марка НЕНААКАНА.Но в такова време живеем.......НААКАНО :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 30 Юни 2005, 16:05

Чочо според теб във какво Порша е класи повече от едно Ферари?Доста ми е интересно да видя твоето мнение :D .....612 ката е 2+2 както 550/575 Маранело....но според мен точно 612-ката е супер грозна.....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от niki fire » 30 Юни 2005, 17:11

Както каза TOD във една друга тема И СМЕ ПО КРАСИВИ И СМЕ ПО ДОБРИ :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от niki fire » 30 Юни 2005, 17:16

BOLLORE написа:
F-14 написа:
Ей това се опитвам да убедя всеки един заклет фен на тая марка,който смята че с БМВ се изчерпват колите.

по-добре не се и опитвай, че 6е удариш на камък :mhihi:

по-добре верно не се опитваи или ходи да поспориш със радиото :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 30 Юни 2005, 18:02

да де тва за радиото си е верно.Аз също съм БМВ фен и знам как ме избива на фанатизъм...
а колкото до оня ироничния...батка карал съм едно от ПЪРВИТЕ М5 Е39 в България ...мир на праха му- само BBS-ите му останаха.
И съм седял в едно две ферарита- не съм карал.
Предпочитам цял живот да си седя във ферари отколкото да карам онова БМВ.
Обаче това си е въпрос на лично мнение.
И що ли само преди 90та година да са добри БМВтата?
И шо ли трябва да съм ги карал че да ги сравнявам.Сигурно не мога да сравнявам Клаудия Шифър и Никол Кидман ако не съм ги смлял от секс.Или Ти като си купиш музика за кола си купуваж Алпайн и Кларион,сравняваш ги хвърляш едното и квтото остане кеф с него....Страшшшшшна логика имаш младежче.
И така като гледам дотук не съм написал някоя глупост/основно факти на повечето от които съм бил свидетел/ както ТИ твърдиш.За сметка на това май ти са напраи на няква батка ама и сам сигурно не знаеш що
Ако си мислиш че като си оригинално БГ катилче ще ме впечатлиш с това което си ЧУВАЛ за М5ците в Монте Карло грешиш.
Ако си напраиш труда да се замислиш може и да се сетиш защо...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата