Гунди и Котков !!!
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Поклон!
Стига с тези изтъркани фрази на себеотрицание!Какво искаш да правиме,всеки ден да ходим да палиме свещи за всички велики личности на България ли?Не че не го заслужават,но и ние сме хора и ние имаме живот,а мисля че сме направили и правим необходимото те да останат запечатани в съзнанието ни и да останат безмъртни в нас!Стига с тези изрази от рода "българска работа" и така нататък!Вдигнете това самочувсвие!Спирам дотук да не опорочавам темата...

Поклон, но защо ли се сещаме за такива велики българи само когато или има годишнина от гибелта им или умрат.
Стига с тези изтъркани фрази на себеотрицание!Какво искаш да правиме,всеки ден да ходим да палиме свещи за всички велики личности на България ли?Не че не го заслужават,но и ние сме хора и ние имаме живот,а мисля че сме направили и правим необходимото те да останат запечатани в съзнанието ни и да останат безмъртни в нас!Стига с тези изрази от рода "българска работа" и така нататък!Вдигнете това самочувсвие!Спирам дотук да не опорочавам темата...
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2