уникална тема
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Fking написа:BOBSI написа:Това го четох преди време... тоя е направо болно комплексаче...нямам думи.... ма да е само той те всички в тази тема са![]()
![]()
уникални
![]()
Той е пич с яко чувство за хумор
глупав човек неможе да измисли такава простотия
Ама познаваш ли го

BOBSI написа:Fking написа:BOBSI написа:Това го четох преди време... тоя е направо болно комплексаче...нямам думи.... ма да е само той те всички в тази тема са![]()
![]()
уникални
![]()
Ама познаваш ли гото никой не е казал, че е глупав просто малко комплекси има ///М 198х г. и какви ли не още екстри се едно кара
![]()
![]()
![]()
не го познавам, но ми се струва очевидно, че се ебава :>
а и ако имаше "М ПАУЪР ТУНИНГ" BMW в студентски град, дето постоянно пили гуми, щях да знам

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Fking написа:BOBSI написа:Fking написа:BOBSI написа:Това го четох преди време... тоя е направо болно комплексаче...нямам думи.... ма да е само той те всички в тази тема са![]()
![]()
уникални
![]()
Ама познаваш ли гото никой не е казал, че е глупав просто малко комплекси има ///М 198х г. и какви ли не още екстри се едно кара
![]()
![]()
![]()
не го познавам, но ми се струва очевидно, че се ебава :>
а и ако имаше "М ПАУЪР ТУНИНГ" BMW в студентски град, дето постоянно пили гуми, щях да знам
Абе знаеш ли го

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Zdravoooo,
pa da vi kazam sho mi tekna koga procitov ovaa tema
znam ne me prashate ama ne mi e gajle Riste od Kavadarci kje vi kazhuva
(toa e i specialno za ovoj komresorot koj e stvarno nesrekjen zoshto ne sakat da go ebat),
da znaesh brat ushte na prvata vecer u Sofijava ebav edna tetka u Orient 33 i kje ti kazam sho e fintata:
si sedam jas na barot kako prvi fraer na Kavadarci, pijam si cista voda kako da e Ruski standart, i izednash opaa edna Tetka me fati za Kurot, ja poglednav jas vo ochi(gotova beshe rabotava) i odma skoknaame kon Wc( vo mazkoto se razbira pa da moze site da me vidat kakov sum fraer) stvarno taa ne beshe mnogu mlada pa neli jas sum vistinski milf hunter ne i odkazhav
taka da dragi brat kompresor nema nekoja posebna finta za ebanje ili si pravi ebac ili ne si a ti mi e zal da ti kazam mi lichi da ne si

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Абе малоумник, ти си много задръстен, предполагам че си от софията и много ги разбираш колите а? Ти инак от коли разбираш ли? Виж сега дете, не съм казвал че колата ми е оргинален М3, казах че е със М-пауър тунинг (оптичен тунинг, демек М-пауър тунинг само отвън), самата кола е 316, 1600 кубика!!!, и сега ще слагам турбо.....разбра ли бе специалист, иска ти се да нямам такава кола ама тва е положението, кат не разбираш от коли не пиши глупости...много си куул бе дете, и исках още нещо да те питам, ти инак куул ли си или си ту куул? хахахахахаха

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
ооо завидех, евала много ше вървиш така брат.
мое да ги поразходиме по Витошката като го земеш, напрао ше им събереме очите на к**ва

тва че някой не могат да си позволят нашия начин на живот не означава че сме тъпи !!!
ШШШТ не казвай на никой......

Ми нас много хора ни знаят, това е нормално, като се завъртиш в рейсарските среди се запознаваш с много хора, още повече че и колите бият повече на очи от нормалните неразпилени кошници...
Рейсарските среди

Тия са слушали доста Мишо Шамара и са играли прекалено много NFS Underground 2

- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
Тая тема я четох в неделя (бяха я пуснали в друг форум) и просто мноого дълго време давах заето от смех и недоумение
.
Иначе ако кажем, че темата е за ебаване ще е вярно, но и ако кажем, че сума и хора са с малко акъл и много самочувствие ПАК ще е вярно

Иначе ако кажем, че темата е за ебаване ще е вярно, но и ако кажем, че сума и хора са с малко акъл и много самочувствие ПАК ще е вярно

Live and let Die!
Бях пропуснал
Сигурно са яки тия седалки полу-рекаро а пък за рейсарския волан МОНО не се самнявам. Това са софийските "гъзета" трябва пример от тях да се взима!!!

Еми колата си я давам за около 3500 лева като се има предвид екстрите, слагал съм допълнително подгряване на седалките с нови превключватели, седалки полу-рекаро, жълт рейсарски волан МОНО, ел стъкла, ремуси, спойлери, прагове на М-пауър, абе много неща има така че цената е добра.....така че не говори неподготвена за някакви 340 лева, 340 лева ми е само подгрявката на седалките........
Сигурно са яки тия седалки полу-рекаро а пък за рейсарския волан МОНО не се самнявам. Това са софийските "гъзета" трябва пример от тях да се взима!!!

- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
Еми колата си я давам за около 3500 лева като се има предвид екстрите, слагал съм допълнително подгряване на седалките с нови превключватели, седалки полу-рекаро, жълт рейсарски волан МОНО, ел стъкла, ремуси, спойлери, прагове на М-пауър, абе много неща има така че цената е добра.....така че не говори неподготвена за някакви 340 лева, 340 лева ми е само подгрявката на седалките........
Ахахахахааа

Ако не друго, поне се посмях до насита с тия тъпотий в края на работния ден

Live and let Die!
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3