Унгарските митничари
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Re: Унгарските митничари
RSxRacer написа:madpetio написа:Унгария и по точно границата и със Сърбия и Румъния е най-големата смрад кадето съм срещал. Колко нощи висене съм прекарал там при температури стигащи до минус 20гр. Колко изнудване и рекет е паднал там не е истина. Тря ги закрият тия ГКПП-та там!
а митничарите от там да ни ги дадът публично да ги изтрепем с камъни мама им земеделска да ...и в Румъния съм са мъчил с митничари дето знаят само комшу проблем и комшу вече не проблем... ама тия в Унгария
С приятелката ми ни накараха да излезем от колата и с паспортите, обърнати на снимките, под лицето да им се покажем. Викам си "Само и по една снимка сега в профил и анфас да ни направят и сме супер". Голеееми пендели са тия егеш-мегеш. А иначе са некви хуни, мангали скапани.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- sonic
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се с повече от 525 hp
- Мечтае да кара: ама честно: ONE1
- Детайли за колата: важи
Един пример по темата- като влизате по "Тракия" в София и сте без винетка, полицаите ви глобяват. Същото е и от Румъния в Унгария.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
sonic написа:Един пример по темата- като влизате по "Тракия" в София и сте без винетка, полицаите ви глобяват. Същото е и от Румъния в Унгария.
тва са две различни държави там и не могат в едната да ти държат сметка кво си направил в другата...! все едно да ме глоби румънски полицай за превишена скорост, щото ме е видял с бинокъл през моста ,че карам бързо в Русе...! не стават нещата така...
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
затова като знаеш че всичко ти е в ред като мен
Извадих си телефона пуснах камерата и започнах абсолютно спокойно : бихте ли се представили и обяснили какъв е проблема... мазна усмивка и бегай деба селяните мръсни а уж били по-добре от нас

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Усетил те е че ше снесеш и затова е бил целия цирк
Тия какви боклуци са....не ми се говори и на влизане и на излизане все един дол дренки са.
Като пътувам натам винаги ако има някъде проблем то ше е там.
Трябва да се правиш на луд и да не склоняваш да му даваш пари туко така.
В краен случай събираш си всичко и и газ задна и влизаш през друг пункт или минаваш на друга смяна , ше ги еба в педерасите мазни, ми нещат да говорят и други езици освен техния като стане по напечено

Тия какви боклуци са....не ми се говори и на влизане и на излизане все един дол дренки са.
Като пътувам натам винаги ако има някъде проблем то ше е там.
Трябва да се правиш на луд и да не склоняваш да му даваш пари туко така.
В краен случай събираш си всичко и и газ задна и влизаш през друг пункт или минаваш на друга смяна , ше ги еба в педерасите мазни, ми нещат да говорят и други езици освен техния като стане по напечено

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
И аз съм пътувал доста вече през Унгария и проблеми съм нямал до сега никакви, винаги са били точни. Веднъж обаче минах през Румъния на връщане от Германия за България и на ферибота тия гладни румънци си ебаха мамата, от 5 митничаря, 6 си поискаха пари, като аз все не им давах, тъпото беше че нямах коли или някви такива неща да им раздавам те и на тва се радват, накрая единия се заяде и вика "аре дай 5 евро" и аз му викам, че 5 нямам най-малкото ми е 10 и оня " е па като нямаш ше ти върнем" дадох му 10 и ми върна 5
Такъв умррял народ не бях виждал през живота си 

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
SKISA написа:sonic написа:Един пример по темата- като влизате по "Тракия" в София и сте без винетка, полицаите ви глобяват. Същото е и от Румъния в Унгария.
тва са две различни държави там и не могат в едната да ти държат сметка кво си направил в другата...! все едно да ме глоби румънски полицай за превишена скорост, щото ме е видял с бинокъл през моста ,че карам бързо в Русе...! не стават нещата така...
За другаде незнам но Словенците имат некво споразумение с Австрийците и ако караш по магистралата в Словения без винетка и на самата граница те спрат /SS-да се разбира австрийската полиция

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
M3 E92 написа:От Австрия към Унгария - никакви проблеми..
Ама от Сърбия към Унгария - предния път чакахме 2 часа в проливния дъжд.. А после то не беше "Закъде пътувате", "Какво работите", "Какво возите", "Нещо незаконно", а накрая и проверка на багажа
До тебе и до всички мислещи се за богопомазани.

Мен и на Калотина ме питат редовно от къде идвам и какво съм правил там. Да взема да се обадя на Бойко, щото видиш ли, митничаря си позволява да ми задава въпроси?

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2