М ПОВЕР американски!
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- angel_lalov
-
-
- Кара: е36 318ис М-пакет
- Мечтае да кара: e30 V10
Re: М ПОВЕР американски!
един човек който пише по темата най накрая!и аз съм на това мнение!пък и тези двигатели до колкоото знам аз сам мн здрави и пак са до 8000 рпм
Ето хората са си описали всичко както си му е реда:
http://bimmersclub.com/forum/viewtopic.php?t=56
ПС:Ако закупиш драсни едно ЛС
http://bimmersclub.com/forum/viewtopic.php?t=56
BMW E36 M3 Sedan
Model: Engine: Power: Top speed: Year:
M3 S50 6 cylinder 286 HP 250 km/h 1994 - 1996
M3 S52 6 cylinder 321 HP 250 km/h 1996 - 1997
BMW E36 M3 Coupe
M3 S50 6 cylinder 286 HP 250 km/h 1992 - 1996
M3 S52 6 cylinder 321 HP 250 km/h 1996 - 1999
BMW E36 M3 Convertible
M3 S52 6 cylinder 321 HP 250 km/h 1996 - 2000
ПС:Ако закупиш драсни едно ЛС

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
TiGoNiSh написа:BMW E36 M3 Sedan
M3 S52 6 cylinder 321 HP 250 km/h 1996 - 1997
BMW E36 M3 Coupe
M3 S50 6 cylinder 286 HP 250 km/h 1992 - 1996
M3 S52 6 cylinder 321 HP 250 km/h 1996 - 1999
BMW E36 M3 Convertible
M3 S52 6 cylinder 321 HP 250 km/h 1996 - 2000
Това са ЕУ версийте
- дид0
- кандидат ентусиаст
-
Според мен по добре разпитаи колко пари ще е докарването и тогава ще ти стане ясно дали си заслужава 

- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
angel_lalov написа:един човек който пише по темата най накрая!и аз съм на това мнение!пък и тези двигатели до колкоото знам аз сам мн здрави и пак са до 8000 рпм
Хаха, само оборотомерите им са до 8000, виж колко преди 7000 е ред лайна!
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- Bareck
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: ///M
Някъде бях чел,че от УСА ударени коли могли да се изнасят
,не знам колко е вярно...Пък едно контейнерче по спомен беше около 2000-3000$ (в зависимот от големината)....Пиша по спомени не гарамтирам за достоверност.

- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
Е пич , аз мисля че вече приключи с бизнеса
Кво раздухваш колко струват там и незнам си кво.
Една далавера е далавера- докато я знаят малко хора.После вече не е далавера
Са и да докараш кола- типично по български ше почнат :
ЕЕЕЕ много пара искашшшш, ти целата ти кола е 300 долара, а па ти от салона искаш да я избиеш.
Тоя печели на наш гръб.
Тоя тва , тоя онова
и КРАЙ
Така че успех
ПС. А и ти ако си играч, ше си напраиш сметките и ше си вършиш работа.Щом стигна да питаш у форума как да си направиш далаверата- по добре не се занимаваи щото явно не си в час, и при едно грешно или лъжливо мнение на колега в тая тема

Кво раздухваш колко струват там и незнам си кво.
Една далавера е далавера- докато я знаят малко хора.После вече не е далавера

Са и да докараш кола- типично по български ше почнат :
ЕЕЕЕ много пара искашшшш, ти целата ти кола е 300 долара, а па ти от салона искаш да я избиеш.
Тоя печели на наш гръб.
Тоя тва , тоя онова
и КРАЙ

Така че успех

ПС. А и ти ако си играч, ше си напраиш сметките и ше си вършиш работа.Щом стигна да питаш у форума как да си направиш далаверата- по добре не се занимаваи щото явно не си в час, и при едно грешно или лъжливо мнение на колега в тая тема

- angel_lalov
-
-
кой като продава не печели!не съм запознат само с мотора американския!и за това питам дали ще има реализация тоя мотор в българия!пък сичките у тоя форум станаха мноо голем левел!
- angel_lalov
-
-
а за контейнера съм питал на кола излиза около 1000 лева!но ще видим какво ще направи момчето в америка ще пита точно колко идва с сички разходи!
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
TiGoNiSh написа:Ами колега смятай - с50 се продава между 5-7к, а 2.5/2.8 вървят към 1.5-2.5к в зависимост от оборудването (по мои наблюдения). Ако да кажем ти пуснеш този "слабичък" двигател ако така мога да се изразя за 2.5-3.5к лв. тогава доста повече хора ще могат да си позволят нещо по-добро от 2.8 и в същото време М с не голяма разлика в цената, защото не всеки може да се бръкне за с50.
Лично мое мнение е че ако имаш възможност да внасяш "за без пари" такива М-ки, то само от части ще можеш да си ги избиеш, а си мисля че с една добра цена за двигателите им ще вървят като топъл хляб.
Това е моето виждане, не ангажирам никого с него!
Това цена за на старо ли е?
Аз лично мисля ,че тук за съжаление още не ни се е развил мотоспорта, че постоянно да се гърмят и сменят двигатели или пък да се ангажират много хора с смяна на двигателя. То не е само да извадиш стария и да туриш новия.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- TouringInternational
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M44 на газ
- Мечтае да кара: V10 Touring, e36 compact rally spec
- Детайли за колата: е36 compact "войнишко канче'' edition
Ачка сподели ся с кой точно космически кораб ще ги докарашт от Америка
Нали ти е ясно, че пътуват мнооого време, пък и от Варна с какво ще ги прекараш, ама ти си знаеш де.
И доколкото съм гледал в американски форуми и т.н. Е36 си е на голяма почит там и са скъпички, кабриото примерно обратно на Европата е най- евтино, а пък купето страшно скъпо. Тия ударени коли не знам къде ги намери, твоя си работа
Шми направиш ценичка за компакта нали

Нали ти е ясно, че пътуват мнооого време, пък и от Варна с какво ще ги прекараш, ама ти си знаеш де.
И доколкото съм гледал в американски форуми и т.н. Е36 си е на голяма почит там и са скъпички, кабриото примерно обратно на Европата е най- евтино, а пък купето страшно скъпо. Тия ударени коли не знам къде ги намери, твоя си работа

Шми направиш ценичка за компакта нали

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
да не говорим колко много ги карат по трак и дрфи дейоже тия пусти е36ци
по добре вложи парите в неЩо друго
от друга страна вейдъри по 300долара на дали Ще има някога ,ако Ще и без пари да са му м поверите
по добре вложи парите в неЩо друго
от друга страна вейдъри по 300долара на дали Ще има някога ,ако Ще и без пари да са му м поверите
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
То като падна акциза, се напълни с М-ки по пътищата, няма що, а какви закани бяха само.... Според мен ще си хвърлиш парите на вятъра, а и както каза колега по-горе, бизнес ще правиш, у форума почвата опипваш и цени споделяш.....това е смешно. Разгледай форума в секцията "Продава" и ще видиш за какво иде реч. Тук някои неща стоят от месеци, а неща като двигатели и салони....както прецениш.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Elesar74 написа:То като падна акциза, се напълни с М-ки по пътищата, няма що, а какви закани бяха само.... Според мен ще си хвърлиш парите на вятъра, а и както каза колега по-горе, бизнес ще правиш, у форума почвата опипваш и цени споделяш.....това е смешно. Разгледай форума в секцията "Продава" и ще видиш за какво иде реч. Тук някои неща стоят от месеци, а неща като двигатели и салони....както прецениш.
Искам само да кажа че форума не е мерило на индекса за продажба на части и коли на марката.
Прост пример:
Имам комерс. обява тук и нещата които съм продал тук не биха ми покрили не само разходите за телефон ами и другите разходи...Примерно,имам/х 50 комплекта салони,отанаха само няколко-4 (четири ) съм продал тук,около 38 съм продал извън форума и 2 у чужбина (сърбия-македония),а за редки части да не говорим...за автомобили с марката БМВ-имам приятел дето внася автомобили-само като БМВ доста продава за разлика от тези дето постоянно се въртят тук и някой "уникати" дето имат може би сантиментална стойност...
Иначе незнам,предполагам си е доста риск,а и цените дето обяснява колегата...зад океана,марката БМВ все още е на голяма почит,а имам доста роднини там и те смятат че БМВ е доста скъпа марка,кара се от богати...
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3