Контраст
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- Гост
-
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Bavarishe написа:не мога да си изкарвам кучето от тая мизерия,за да не се разболее от нещо
Слагаш му едни пантофки и готово

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
При нас е още чисто ама щото в квартала са 99% бабета и те и без тфа нямат кфо да хвърлят щото от години не ядат ..
Но в центъра е чудно, на малките 5- те кьошета мисля, че купчината е достойна за Гинес, ако не я махнат до утре няма да може да минават коллите.
Но в центъра е чудно, на малките 5- те кьошета мисля, че купчината е достойна за Гинес, ако не я махнат до утре няма да може да минават коллите.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Azrail написа:Хахах, защо ли ти си ми редовния противник във всеки спор?... хм...
Щото не признаваш Diesel power- a

Дори и да споря с някой нямам лоши чувства

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
bam-bam написа:нема да се плашите ... ше си пеем имаше 1 песничка .. гето пипъл вуду пипъл .. сега може да се замислим какво им е на циганите които цел живот са така .. а ние тука за 1 седмица и оревахме сичко

Tux0 Ca !

- Azrail
- UFO Pilot
-
bum_bum написа:Azrail написа:Хахах, защо ли ти си ми редовния противник във всеки спор?... хм...
Щото не признаваш Diesel power- a![]()
Дори и да споря с някой нямам лоши чувстване е било целенасочено. ..освен към един де ама той си знае.
Хахахаха

Иначе благодаря на тези, които ме подкрепиха. Свикнал съм обикновено в която и да е тема като се обадя и 5ма да ми скочат на веждите

Иначе в България не казвам че положението е кой знае колко цветущо, но такива "контрасти" са определено глупаво направени . Както казах, със същия успех мога да снимам едни от най-хубавите места в България и да ги сравня с предградията на Берлин, например... Контрастът ще е дори по-голям, повярвайте ми...
Питайте го Че Гевара, той е от по-голям град, има по-добър поглед върху нещата от мене...
MORE BEER!
- Azrail
- UFO Pilot
-
П.С. Вчера си купих един албум на Demons & Wizards, който го чакам да излезне от 5 години. Дори си взех Collector's Edition-a, който е с два диска вътре. Прибирам се аз ухилен до уши в нас, отварям и какво да видя - единия диск го нямаааа... Тва ако беше в България щяхте да си кажете - българска му работа... Да, ама не... Сега ще ходя да се разправям 

MORE BEER!
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Вярвам ти напълно, каквито мизерии съм видял в Берлин , Хановер, Франкфурт ако ги снимам и ги сравня с хубави квартали на София разликата ще е доста по голяма в обратна посока. Ма Азраиле аз ти вярвам понеже съм живял години там ... както ти в моментаAzrail написа:Както казах, със същия успех мога да снимам едни от най-хубавите места в България и да ги сравня с предградията на Берлин, например... Контрастът ще е дори по-голям, повярвайте ми.

Седейки и плюейки нищо няма да промените, ако не ви се захваща в БГ ... знаете пътя ...
May the BMW force be with you!
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Azrail написа:.....................
Ти ми вдигна самочувствието като Българка! Благодаря ти!

Аз също съм посетила няколко места около България. В столиците е мръсно, в малките градчета чисто. Въпрос на лична поддръжка. Има места в градовете и места в градовете. Въпрос на фотография авно и на лична подръжка, не само на държавата.
Пред нас е чисто, дори лично се грижа за това, нищо че живея в панел. На пролет пред прозорците ми цъфтят 7 вишневи дръвчета,

Вечер се чува песен на славей... нека дойде някой от Германия и да ми каже... "у нас в Берлин също пее славей" да... ама не

Да караш Peugeot е страст!
- F-14
- младши ентусиаст
-
Българите са били ,са и ще си бъдат черни свине.Тия черните свине се славчт че ядат страшно много но не качват.Обаче си живеят в кочина Та и ние така.Свинщина.Навсякъде.Щото сме МНОГО интелектуално надарени,полови атлети,красиви и кви ли още не.
Истината е че никога не сме били нищо...една сбирщина от варвари и келти месена с украински племена после прее.на от турци византийци руснаци и сякви такива твари...
Туй то като коментар
Истината е че никога не сме били нищо...една сбирщина от варвари и келти месена с украински племена после прее.на от турци византийци руснаци и сякви такива твари...
Туй то като коментар
54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4