Контраст

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 06 Юли 2005, 23:40

не мога да си изкарвам кучето от тая мизерия,за да не се разболее от нещо
ТДС - Турбо Див Селянин

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 07 Юли 2005, 0:48

пич земи го изкавай некъде да си свърши работата че да не стане както отвън така и отвътре :mhihi:

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 07 Юли 2005, 0:57

Bavarishe написа:не мога да си изкарвам кучето от тая мизерия,за да не се разболее от нещо

Слагаш му едни пантофки и готово :mhihi: :mhihi: :mhihi: после кат се прибереш с белина го замиваш по лапите и няма проблем :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 07 Юли 2005, 9:02

При нас е още чисто ама щото в квартала са 99% бабета и те и без тфа нямат кфо да хвърлят щото от години не ядат ..
Но в центъра е чудно, на малките 5- те кьошета мисля, че купчината е достойна за Гинес, ако не я махнат до утре няма да може да минават коллите.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 07 Юли 2005, 9:05

Azrail написа:Хахах, защо ли ти си ми редовния противник във всеки спор?... хм :)...

Щото не признаваш Diesel power- a :mhihi:
Дори и да споря с някой нямам лоши чувства ;) не е било целенасочено. ..освен към един де ама той си знае.
Изображение

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 07 Юли 2005, 9:09

Нещата са трагични,газим като свине :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от StuNNeR » 07 Юли 2005, 9:12

Да живее гетото...:twisted:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 07 Юли 2005, 12:12

нема да се плашите ... ше си пеем имаше 1 песничка .. гето пипъл вуду пипъл .. сега може да се замислим какво им е на циганите които цел живот са така .. а ние тука за 1 седмица и оревахме сичко :mhihi:

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 07 Юли 2005, 12:35

bam-bam написа:нема да се плашите ... ше си пеем имаше 1 песничка .. гето пипъл вуду пипъл .. сега може да се замислим какво им е на циганите които цел живот са така .. а ние тука за 1 седмица и оревахме сичко :mhihi:

:OT: хахахах песента не е гето пипъл вуду пипъл, а е вуду пипъл меджик пипъл :D
Tux0 Ca !
Изображение

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 07 Юли 2005, 12:41

bum_bum написа:
Azrail написа:Хахах, защо ли ти си ми редовния противник във всеки спор?... хм :)...

Щото не признаваш Diesel power- a :mhihi:
Дори и да споря с някой нямам лоши чувства ;) не е било целенасочено. ..освен към един де ама той си знае.

Хахахаха :)
Иначе благодаря на тези, които ме подкрепиха. Свикнал съм обикновено в която и да е тема като се обадя и 5ма да ми скочат на веждите :mhihi:
Иначе в България не казвам че положението е кой знае колко цветущо, но такива "контрасти" са определено глупаво направени . Както казах, със същия успех мога да снимам едни от най-хубавите места в България и да ги сравня с предградията на Берлин, например... Контрастът ще е дори по-голям, повярвайте ми...
Питайте го Че Гевара, той е от по-голям град, има по-добър поглед върху нещата от мене...
MORE BEER!

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 07 Юли 2005, 12:45

П.С. Вчера си купих един албум на Demons & Wizards, който го чакам да излезне от 5 години. Дори си взех Collector's Edition-a, който е с два диска вътре. Прибирам се аз ухилен до уши в нас, отварям и какво да видя - единия диск го нямаааа... Тва ако беше в България щяхте да си кажете - българска му работа... Да, ама не... Сега ще ходя да се разправям :evil:
MORE BEER!

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 07 Юли 2005, 13:09

Azrail написа:Както казах, със същия успех мога да снимам едни от най-хубавите места в България и да ги сравня с предградията на Берлин, например... Контрастът ще е дори по-голям, повярвайте ми.
Вярвам ти напълно, каквито мизерии съм видял в Берлин , Хановер, Франкфурт ако ги снимам и ги сравня с хубави квартали на София разликата ще е доста по голяма в обратна посока. Ма Азраиле аз ти вярвам понеже съм живял години там ... както ти в момента ;) тез дет плюят най-често хабер си нямат ... така че стига сте плюли ами си седнете на задниците и свършете своята работа днес добре, за да продължим развитието и да подобрим нещата около себе си!
Седейки и плюейки нищо няма да промените, ако не ви се захваща в БГ ... знаете пътя ...
May the BMW force be with you!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 07 Юли 2005, 13:32

снимките будят съжаление и тъга ..

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 07 Юли 2005, 20:24

Azrail написа:.....................

Ти ми вдигна самочувствието като Българка! Благодаря ти! :D

Аз също съм посетила няколко места около България. В столиците е мръсно, в малките градчета чисто. Въпрос на лична поддръжка. Има места в градовете и места в градовете. Въпрос на фотография авно и на лична подръжка, не само на държавата.

Пред нас е чисто, дори лично се грижа за това, нищо че живея в панел. На пролет пред прозорците ми цъфтят 7 вишневи дръвчета, :D с които невероятно се гордея, лично се грижа за тях. Такава красота е, че не ми се тръгва сутрин за работа. И мирише..... на чисто, на цвят, на свежо. Понастоящем вече има плодове, яркочервени, които са и невероятно вкусни. Съседите се редуват да ги берат. А не сме в Япония ;)

Вечер се чува песен на славей... нека дойде някой от Германия и да ми каже... "у нас в Берлин също пее славей" да... ама не :D А аз живея в София, при това в крайните квартали и в панелка. :D Бих казала, че в България е хубаво и наистина различно от останалия свят. И това сме ние Българите с огромните си топли сърца!
Да караш Peugeot е страст!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 08 Юли 2005, 0:43

Българите са били ,са и ще си бъдат черни свине.Тия черните свине се славчт че ядат страшно много но не качват.Обаче си живеят в кочина Та и ние така.Свинщина.Навсякъде.Щото сме МНОГО интелектуално надарени,полови атлети,красиви и кви ли още не.
Истината е че никога не сме били нищо...една сбирщина от варвари и келти месена с украински племена после прее.на от турци византийци руснаци и сякви такива твари...
Туй то като коментар

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата