Wi Fi удома
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Re: Wi Fi удома
Ами ако рутерът не е настроен да преразпределя сигнала по LAN и WLAN е нормално да не успееш да отвориш каквото и да било с телефона.

Barovski написа:Стана. Ама до някъде. Все още не мога да вляза в рутера. А като намери телефона Wi Fi-то и като му дам да се върже и като му вкарам паролата,почва да зарежда (струва ми се доста бавно) и ми изписва невалидно име на сървър
Според мен в момента ти се получава най-вероятно дублиране на ИП адреси, и лан картата ти е 192.168.0.1 и рутера също

- terziev
- младши ентусиаст
-
- Кара: mega10B18
а съвсем отделен въпрос е дали този adsl рутер може да работи като access point!
- Barovski
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E30 biTurbo
Значи рутера ми е XAVI 7968. IP-тата на лан картата,на която получавам интернета от доставчика,и това на картата,от която пускам към рутера са различни. Когато дам на втората карта автоматично да си получава IP-то,интернета на компютъра ми спира,а дава,че е свързан. Като и вкарам 192.168.0.1 си работят и двете,обаче пак ми дава там за сървъра. Мисля,че този рутер може да се ползва като access point.
- Barovski
- кандидат ентусиаст
-
Не знам от къде да го видя. Е52 е телефона.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- Barovski
- кандидат ентусиаст
-
вече влязох в рутера. Ама сега не знам какво да правя с настройките вътре в него. Заредих му заводските настройки,но пак ми дава нещо си за името на сървъра. Има някъкви опции за access point,за въвеждане и премахване на IP-та и DNS...
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2