Подкрепяте ли суходолци?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Подкрепяте ли суходолци?

Да
35
41%
Не
50
59%

Общо гласове : 85
Гост
Аватар

Мнение от Гост » 07 Юли 2005, 13:23

бобс засегнат сам .. щото всички горе са такива лумпели и само отсрочки искат ... ех кеф ЕС да им даде една отсрочка от 10 години да ги видя тогава

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 07 Юли 2005, 13:24

Абе много големи гъзари сте всички, които не живеете там. Сменяли кварталите като не им харесвали, ама може би не всеки да го направи щот не кара много якото БМВ. Селяни били? Ми не са хората с нищо по-малко от вас тук. Даже са повече щото имат куража да се опълчат, а тука колко стачки и шествия се подготвяха и в крайна сметка нищо. Нищо лично ама имаше няколко адски тъпи мнения. И кат ги сменяте кварталите кат носни кърпички и ако ви дразнат са боклуците па преместете се некаде, където е чисто бе, колко му е :dummy: Ако не краднеше всеки втори у тая държава може би щяхме да имаме и 5 завода за пакетиране на отпадъци, ама обикнените хора ( кат не сте вие между тях ) сега са виновни :help: :help: :help:
Изображение
Изображение

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 07 Юли 2005, 13:28

Flat 6 написа:Цял живот са си били бунище, следователно никой не им е виновен на тези диви селяни :!: :evil:
Аз като не харесвам един квартал - просто не отивам да живея там или го сменям :!:

Е тва специално беше най-малоумното мнение.
Изображение
Изображение

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 07 Юли 2005, 13:29

Иво написа: Даже са повече щото имат куража да се опълчат, а тука колко стачки и шествия се подготвяха и в крайна сметка нищо...
Тук не си прав, нямат кураж а отново ги използват, всичките протести се оглавяваха от политически партии, синдикати и т.н. самите хора нямат "топки" да се опълчат. Тъй че уважение от мен за тях нъцки :evil:
May the BMW force be with you!

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 07 Юли 2005, 13:34

Бе все пак са там :idea: И ви призовавам отново слагайте си боклучата в чувалчета. Ние тука в нас събираме и складираме, верно сме в къща ама с повече желание всичко се постига. Е, няма да споменавам, че онзи ден някой ни беше изсипал боклука и откраднал чувала. Алелеееееее... Има ли тука някой, който въобще го прави това или хоп направо отгоре на купчината и кръгом :mhihi: И спирам да пиша, че флууднах темата :uups:
Изображение
Изображение

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 07 Юли 2005, 13:42

Не ги подкрепям! Трябва да се zнае къде и кога да се протестира и zастрашаването на столицата от епидемия е сериоzна работа и не е това начина въпросните хора от Суходол да си постигнат целите :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Flat 6 » 07 Юли 2005, 14:09

Иво написа:
Flat 6 написа:Цял живот са си били бунище, следователно никой не им е виновен на тези диви селяни :!: :evil:
Аз като не харесвам един квартал - просто не отивам да живея там или го сменям :!:

Е тва специално беше най-малоумното мнение.

Щом е малоумно, какво ще кажеш за това :arrow: ще си купя за некви кирливи пари парцел/къща до кумините в Кремиковци; ще поизчакам малко и след това ще блокирам завода, пътищата или каквото си избереш, защото съм преценил, че ми е мръсно и децата ми ще се разболеят....И лагер ще издигна!
ТА ТОГАВА ЩЕ ЗАСТАНЕШ ЛИ НА МОЯ СТРАНА :?: :?: :?:

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 07 Юли 2005, 14:18

Много добре знаеш, че не става дума за това... Наричаш хората "бунище" и "селяни". Хора, които даже не си виждам ама ти си от големия град и си по-по-най. Спомням си преди години с бащата купувахме някакво ДВД и други техники от Технополис. Сметката беше към 800лв. и ни замесиха в една схема продавачите като ни метват със 100лв. финно. След като бащата вдигна скандал и помоли да види управителя хората от опашката се развикаха какъв бил селянин и не знам що си... А в случая се защитават и техните права. Ма така си е, стойте на страната на крадците и скачайте срещу себе си - обикновените хора.
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Flat 6 » 07 Юли 2005, 14:46

Иво,
Първо искам да допълня, че като казвам селяни има предвид селския манталитет и селските подходи на тази шепа хора...Аз не видях там да седят всички жители на тези квартали/махали/села! А ти?Нямам нищо против хората, които живеят в провинцията - не ме разбирай погрешно. Но не харесвам подхода им...Да си изпросиш отсрочка с изнудване и след няколко месеца пак да протестираш на базата на тази невъзможна отсрочка си е чисто изнудване, а никъде по света държавата не позволява да бъде изнудвана, защото всеки ще започне да иска нещо и настъпва АНАРХИЯ! Тоава ли искаш и ти?
Също така не разбирам как така те продължават да ползват бунището, което искат да бъде премахнато...нали и те са част от този унеправдан народец, който гази буклуци и ходи или ще почне да ходи по болници...
Ти си...........

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 07 Юли 2005, 15:35

Подкрепям ги напълно и е редно този проблем да се реши .

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 07 Юли 2005, 15:38

Флат 6, много си ми интересен...

Хората не са виновни че тези отгоре и гащите немогат да си вържат !

Имало е срок, който не е изпълнен, ми как да няма анархия, то даже трябва да има...иначе ще си прават каквото си искат.

и ти ги защитаваш? да не си политик?

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 07 Юли 2005, 17:55

Когато там е имало сметище, е имало 1-2 къши. Купуват парцели до сметище и после искат да го закриват...
Аз гласувах против, защото те застрашават здравето на 2 милионен град, защото софия отдавна не е 1 милион!
Чрез тази стачка те не вредят на общината, а по-скоро ни го натрисат на нас живущите в София, не са прави според мен.
Така или иначе боклулците ще отидат там каквото и да стават и да правят само се чудя до кога ще ги оставим да ни тровят!! !

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 07 Юли 2005, 22:59

Само днес има 8 приети в инфекциозна болница... :evil: Ама Държавата е за е...не те.... Може и с по твърда ръка да се пипне не така... Ама каква твърда ръка :idea: те в парламента са 80% са педали....а сега не са се доразбрали кои на кои е партньор за тези 4 години.... май тоя път ще е групово :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 08 Юли 2005, 7:45

аз също ги подкрепям и смятам че софиянци като пряко забъркани въобще не гледат безпристрастно на проблема и точно това, че съм далеко ми помага да гледам по-безпристрастно! Суходолци не са виновни за нищо... те също имат жени, имат родители, деца, който от мнооого години търпят бунището и боледуват и страдат от инфекции и т.н. това което става в Сф въобще не е добре - но замислете се - това което вие търпите от 1-2 седмици и сте готови да идете и да утрепете едва ли не суходолци - те го търпят от години, сигурно десетки години.. трябваше ли и те да дойда в сф да вършеят ? Самите софиянци не са виновни за нищо, но и суходолци не са - виновните са обичания ви кмет Стефан Софиянски и плаплач-та около него дето само знаят да лъжат, мажат, крадат и да искат острочки... някой искаше "последна отсрочка".... обаче такава последна острочка беше дадена, била е давана много пъти... и докогга ? ся казвате пак "за последно" ама ако я дадат за още 6 месеца и пак блокират сметището ще кажете пак същото "за последно" - така че смятам че последната острочка беше дадена преди 6 месеца и повече не бива да има!

Относно проектирането на ново сметище - Архитектурен проект няма (някой го беше написал) и самото проектиране - въобще, ама въобще не става толкова бавно колкото твърди Ева ЗАЩОТО това се прави от общината, респ. държавата - тя като най-имащата власт институция може да се ползва с предимствно навсякъде, при обработването на всички документи, и да избегне собствената си бюрокрация... също така ако се ангажират достатъчен брой специалисти проектите могат да се направят за 2 седмици максимум (даже са много), а самото строителство може да стане за 2-3 месеца без никакъв проблем - вярно е че ще е малко по-скъпо но проблема така или иначе е спешен !
например: като набележат 15 възможни терена за проучване вместо да пращат двама души да вземат проби във всички 15 терена един след друг - могат да пратят 30 човека - по двама на всяко място и цялата работа да стане наведнъж - после при обработката вместо да ползват една лаборатория могат да ползват 15 и също резултатите да излязат едновременно, после при строителството - ако има достатъчно работници и техници могат няколко етапа да се извършват едновременно и т.н. - специалисти има достатъчно, пари също има достатъчно, но за жалост вместо за сметището са отишли за нови коли, къщи, яхти и прочие на политици и кметове !
Обаче за всичко това се иска воля, която кметовете и политиците я нямат... и как да я имат като трябва да свършат нещо служебно а не за себе си ?

и вместо да ходите с БМВ-тата в суходол, по-добре идете хванете Софиянски и къде що намерите политик и въобще виновен за проблема и ги наврете в пълните боклукчийски кофи да преспят там 1 вечер !

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 08 Юли 2005, 9:16

BOBSI написа:Ама то сметището не е от вчера, че да се съобразява цяла София с тия.... :evil: 10 бабички решили да стачкуват ллелелелеле... :evil: ма държавата е лабава....Я да пуснат баретите в камионите на ВОЛФ се едно са шофериии па като слязат бои, бои, бои да им дойде акъла... После за пред медиите кои ги би е ми разгневени шофьори на фирма ВОЛФ... :twisted: И после да ги молят няма да искат да стачкуват ... :mhihi: сметището е по старо от квартала там.. :!: като са се заселвали не са ли знаели ЗНАЕ :idea: ли са ама нали са евтини местата даи да купуваме пак ще търпи :idea: ... а сега какво стана.... малко е като поговорката сърби боли драго ми е 8) ....Не може цял град да се съобразява с шепа хора :evil: .....това е недопустимо къде го има това нещо :shock: :evil: :evil: :!: :!: :!:

А баш :!:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата