Мобилен интернет Глобул?
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- icog
- младши ентусиаст
-
- Кара: Трамвай по Графа
- Мечтае да кара: Подводница
- Детайли за колата: F10 530 xd
Re: Мобилен интернет Глобул?
Колега, пак да кажа като препатил - ако вземаш нещо от Макс телеком го вземи при условие за тест за седмица или колкото можеш, най-добре от някой познат, който е към тях щото те нямат такава опция. Там нещата са реклама и толкова.
Аз след тях минах на Глобул интернет, имам пакет 1ГБ към фирмения телефон и го ползвам когато не съм в офиса или в нас. Не мисля, че някога съм изразходил повече от 100МБ месечно, скоростта винаги ми е стигала да си свърша работа или когато нямам какво да правя - да чета тъпи новини и да пиша във форума.
Аз след тях минах на Глобул интернет, имам пакет 1ГБ към фирмения телефон и го ползвам когато не съм в офиса или в нас. Не мисля, че някога съм изразходил повече от 100МБ месечно, скоростта винаги ми е стигала да си свърша работа или когато нямам какво да правя - да чета тъпи новини и да пиша във форума.
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
dimithur написа:
+100![]()
Глобул са дървари, скапано покритие (колкото и да се рекламират, че имали най-доброто 3Г покритие в България), надписват сметките. Взимай си нещо ънлимитед, щото като некое адоби, или па самия уиндоус реши да се ъпдейтне и ти пристигне сметка 400лв, ще ревеш
Нещо предвид имаш ли или просто си чешеш пръстите по клавиатурата?
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
на фона на всички негативни постове за Глобул .. - миналата година ползвах нета им доста усилено
, защото ми трябваше за работа, а непрекъснато бях в движение, та не съм имала проблеми дори и по-най забутаните чукари всичко беше 6 

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
Alien написа:dimithur написа:
+100![]()
Глобул са дървари, скапано покритие (колкото и да се рекламират, че имали най-доброто 3Г покритие в България), надписват сметките. Взимай си нещо ънлимитед, щото като некое адоби, или па самия уиндоус реши да се ъпдейтне и ти пристигне сметка 400лв, ще ревеш
Нещо предвид имаш ли или просто си чешеш пръстите по клавиатурата?
Имам да, много конкретно, на един познат му пристигна 400лв сметка за интернет (беше на трафик 10-15гб, не помня точно, ама беше най-големия пакет, който предлагаха преди година) . И нямаше дори инсталиран торент клиент на лаптопа

Бтв сега гледам, са се взели в ръце Глобул и са си повишили нивото на услугите и обслужване

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
dimithur написа:kiko написа:имам мобилен интернет към виваком,до сега не съм имал проблем с обхвата никаде! 20кинта на месец,750мб. на договор съм и остават към 6 месеца някаде до изтичането,но от месец изобщо не го ползвам и ако на някой му трябва му го давам трябва само в някой офис да го прехвърлиме на името на новия собственик
Е тея 750 само пощата не можеш да си провериш, едно зареждане на абв ти е 5мб, мерил съм гоБаси мизерниците, все едно щото като направиш повече мегабайти трафик, нещо влизат вътре
абе не е баш така,не съм мерил кое колко мб.дърпа,но за браузване и тн. си стига без притеснения поне на мен,но само до там за данлоуд клипове и тн забрави
- lubsawyer_
- Потребител
-
Да не отварям нова тема, а да питам тук - днес ми предлагаха в Мтел някакъв лаптоп "М-тел Light Book", който върви с мобилен интернет - при това неограничен..лаптопа го дават за 350 лв, а нета е 20 и няколко лева на месец..някой ползвал ли е такъв интернет - има ли достъп абсолютно навсякъде, дето има обхват на мтел, скоростта става ли за браузване и теглене? щото пича в магазина гледаше да си изрекламира стоката и естествено нищо лошо не каза.
Мисълта ми е да си изключа БТК-то евентуално и да взема нетбука и флашката и да си го ползвам на мястото на БТК АДСЛ-а
Мисълта ми е да си изключа БТК-то евентуално и да взема нетбука и флашката и да си го ползвам на мястото на БТК АДСЛ-а

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2