Мобилен интернет Глобул?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Трамвай по Графа
Мечтае да кара: Подводница
Детайли за колата: F10 530 xd

Re: Мобилен интернет Глобул?

Мнение от icog » 19 Юли 2010, 8:25

Колега, пак да кажа като препатил - ако вземаш нещо от Макс телеком го вземи при условие за тест за седмица или колкото можеш, най-добре от някой познат, който е към тях щото те нямат такава опция. Там нещата са реклама и толкова.

Аз след тях минах на Глобул интернет, имам пакет 1ГБ към фирмения телефон и го ползвам когато не съм в офиса или в нас. Не мисля, че някога съм изразходил повече от 100МБ месечно, скоростта винаги ми е стигала да си свърша работа или когато нямам какво да правя - да чета тъпи новини и да пиша във форума.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава

Мнение от Alien » 19 Юли 2010, 9:33

dimithur написа:
+100 :yes:

Глобул са дървари, скапано покритие (колкото и да се рекламират, че имали най-доброто 3Г покритие в България), надписват сметките. Взимай си нещо ънлимитед, щото като некое адоби, или па самия уиндоус реши да се ъпдейтне и ти пристигне сметка 400лв, ще ревеш ;)

Нещо предвид имаш ли или просто си чешеш пръстите по клавиатурата?
"Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.
Останалото е движение по инерция."
Кирил Керин

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 19 Юли 2010, 9:36

на фона на всички негативни постове за Глобул .. - миналата година ползвах нета им доста усилено :lol: , защото ми трябваше за работа, а непрекъснато бях в движение, та не съм имала проблеми дори и по-най забутаните чукари всичко беше 6 ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 19 Юли 2010, 9:36

Alien написа:
dimithur написа:
+100 :yes:

Глобул са дървари, скапано покритие (колкото и да се рекламират, че имали най-доброто 3Г покритие в България), надписват сметките. Взимай си нещо ънлимитед, щото като некое адоби, или па самия уиндоус реши да се ъпдейтне и ти пристигне сметка 400лв, ще ревеш ;)

Нещо предвид имаш ли или просто си чешеш пръстите по клавиатурата?

Имам да, много конкретно, на един познат му пристигна 400лв сметка за интернет (беше на трафик 10-15гб, не помня точно, ама беше най-големия пакет, който предлагаха преди година) . И нямаше дори инсталиран торент клиент на лаптопа ;)

Бтв сега гледам, са се взели в ръце Глобул и са си повишили нивото на услугите и обслужване :bchug:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 19 Юли 2010, 10:03

dimithur написа:
kiko написа:имам мобилен интернет към виваком,до сега не съм имал проблем с обхвата никаде! 20кинта на месец,750мб. на договор съм и остават към 6 месеца някаде до изтичането,но от месец изобщо не го ползвам и ако на някой му трябва му го давам трябва само в някой офис да го прехвърлиме на името на новия собственик

Е тея 750 само пощата не можеш да си провериш, едно зареждане на абв ти е 5мб, мерил съм го :mhihi: Баси мизерниците, все едно щото като направиш повече мегабайти трафик, нещо влизат вътре ;)

абе не е баш така,не съм мерил кое колко мб.дърпа,но за браузване и тн. си стига без притеснения поне на мен,но само до там за данлоуд клипове и тн забрави

Потребител
Аватар

Мнение от lubsawyer_ » 26 Юли 2010, 15:09

Да не отварям нова тема, а да питам тук - днес ми предлагаха в Мтел някакъв лаптоп "М-тел Light Book", който върви с мобилен интернет - при това неограничен..лаптопа го дават за 350 лв, а нета е 20 и няколко лева на месец..някой ползвал ли е такъв интернет - има ли достъп абсолютно навсякъде, дето има обхват на мтел, скоростта става ли за браузване и теглене? щото пича в магазина гледаше да си изрекламира стоката и естествено нищо лошо не каза.
Мисълта ми е да си изключа БТК-то евентуално и да взема нетбука и флашката и да си го ползвам на мястото на БТК АДСЛ-а :)

Предишна

Назад към Извън Темата