Наказание заради клипове във VBOX7

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Re: Наказание заради клипове във VBOX7

Мнение от spacepl » 29 Юли 2010, 23:48

:mhihi: Абе и без тва не уважаваме полицайте. Те са разни гадни чикид*ий дето само ни се карат и пишат актове когато ние съвсем културно нарушаваме по 3-4 закона едновременно.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Koz » 30 Юли 2010, 6:48

има ли поне един с БМВ дет да не е правел фуртуци :mhihi:
всичко е добре щом завършва добре...
Ако говорим за провинция, питай Хемингуей ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 30 Юли 2010, 9:10

dimithur написа:Някой е пуснал жалба срещу тебе, не е заради ви бокса, не се вкарвай чак в такива филми :mhihi: Те тея полицай в РУто вероятно нямат и интернет :mhihi:

И вероятно доматите ги ядат с колците ;)
Никой не мое ма връне на селу!

властелинът на гумите
властелинът на гумите
Аватар

Мнение от danini » 30 Юли 2010, 9:50

Хем всички искаме да е като в Европата, хем ако може точно на нас да ни се разминава като нарушаваме закона. Е как да стане тая работа? :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 30 Юли 2010, 9:52

ами момчето таман се е върнало от чужбина.точно,че не е правило никакви изпълнения....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 30 Юли 2010, 10:08

ето ква статия избацаха за Плевенските гонки
http://www.posredniknews.com/site/index ... Itemid=315
:mhihi: :mhihi: :mhihi:
толкова глупости на едно място не бях виждал... гонките се провеждали на една улица с дължина около 1000 метра на която има няколко 50-70 градусови завоя с по 7 дупки на квадратен метър и изпъкнали шахти на всеки 5 метра :mhihi: :mhihi: :mhihi: отказах се вече да им обеснявам на тия тъпи вестници колко са им тъпи журналистите...

ние в Плевен пък си имаме 2 списъка...
1-вият се казва "Бързи и яростни" в него фигурират номера на автомобили хванати докато се провеждат "улични гонки"
нареждането за списъка гласи: Ако хванат някой от тези автомобили повторно докато се провеждат "улични гонки" да му бъде написан акт с максимален брой нарушени

2-рият списък е по кофти...
той се казва "ТОП 5"

Нареждането за този списък гласи:
Всеки път когато бъде засечен автомобил от този списък да бъде спиран и проверяван по възможност да му бъде писан акт с максимален брой нарушения
та именно защото автомобила ми присъства в този списък за последните 2 години са ми отнели над 100 контролни точки :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 30 Юли 2010, 12:24

GRIPEN написа:Автора, я си дефинирай проблема, какво точно те мъчи ?
Искаш да нарушаваш ЗДвП ?
Искаш да кажеш, че с немощните си коли не можете да причините инцидент с жертви?
Искаш да кажеш, че пишеш без правописни грешки а в заглавието на вестниците има такива ?
Искаш да кажеш, че не ги правите тези неща, за които пише, или понеже ги правите със слабички коли трябва да не ви правят проблеми?
Искаш да кажеш, че не си прочел тази част от статията :
.....Камерите за видеонаблюдение там ясно са заснели номерата на колите, лицата на нарушителите....
:dunno:

1. Моля светите водачи да не се коментират.
2. Прочети заглавието на вестина - писаното от колегата - пак заглавието на вестника.
3. тука и аз не знам :mhihi:
4. Пак прочети, точка 2 :)

Към автора, не повече от 150лв ще ти е акта(ако в бъдеще ти пишат).

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Cabrio с M52B28
Мечтае да кара: чисто нов Х6 с двигател реактивен

Мнение от stillo » 30 Юли 2010, 12:29

spacepl написа:Ама ти в крайна сметка зулуми правил ли си или не ?

Зулуми почти всеки с БМВ e правил.... да изпързаляш някой завой или да хвърлиш едни гуми на полигона и някой приятели да те снимат и после да го качат във ВБОКС :dummy: мисля че почти всеки от вас го е правил.

Клиповете наистина са стари... а относно това за жалбата срещу мен изобщо не е така,понеже викат доста момчета от Габрово да им връчат предупреждения...

С тоя "поуст" идеята ми беше да ви предопредя на какви неща е способна Българската полиция... а по въпроса за правописа съжелявам но го написах набързо а и не мисля че това е проблем...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 30 Юли 2010, 12:37

Недеи се връзва на "даскалите" във форума, 99.9% от тях ползват плъгини на мозила за правопис и се мислят за тарикати, обаче като му дадеш един бял лист с химикал и остават замислени. :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stillo » 30 Юли 2010, 12:38

GRIPEN написа:Автора, я си дефинирай проблема, какво точно те мъчи ?
Искаш да нарушаваш ЗДвП ?
Искаш да кажеш, че с немощните си коли не можете да причините инцидент с жертви?
Искаш да кажеш, че пишеш без правописни грешки а в заглавието на вестниците има такива ?
Искаш да кажеш, че не ги правите тези неща, за които пише, или понеже ги правите със слабички коли трябва да не ви правят проблеми?
Искаш да кажеш, че не си прочел тази част от статията :
.....Камерите за видеонаблюдение там ясно са заснели номерата на колите, лицата на нарушителите....
:dunno:

Явно наистина много неграмотно съм го написал.Понеже ти изобщо не си разбрал за какво става въпрос :banghead:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stillo » 30 Юли 2010, 12:58

danini написа:Хем всички искаме да е като в Европата, хем ако може точно на нас да ни се разминава като нарушаваме закона. Е как да стане тая работа? :mhihi:

Не е така колега.Ако бях заснет от камера на полицията или някаква охранителна камера съм съгласен и ще си поема отговорността.Но за някакви стари клипове качени от някой си, в някакъв си сайт,не мисля че трябва да ми държат отговорност.Още повече че не бях в България около 4 месеца...

Вече ми е почти ясно че малко хора от тук ще ме разберат и че повечето ще покажат типичната си ганъовщина и ще почнат да вадят от 100 кладенеца вода...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 30 Юли 2010, 15:31

danini написа:Хем всички искаме да е като в Европата, хем ако може точно на нас да ни се разминава като нарушаваме закона. Е как да стане тая работа? :mhihi:

Да им се неначуди човек :mhihi: .
stillo написа:
Не е така колега.Ако бях заснет от камера на полицията или някаква охранителна камера съм съгласен и ще си поема отговорността.Но за някакви стари клипове качени от някой си, в някакъв си сайт,не мисля че трябва да ми държат отговорност.Още повече че не бях в България около 4 месеца...

Вече ми е почти ясно че малко хора от тук ще ме разберат и че повечето ще покажат типичната си ганъовщина и ще почнат да вадят от 100 кладенеца вода...

Ник'ва вода няма да ти вадя. Само едно нещо искам да те попитам. К'во ти е наказанието?
ПС: Понеже знам отрицателния отговор, ще те попитам, защо мрънкаш?
Не те обвинявам за нищо, колега, аз също съм правил простотии. Последната беше Плевен-Хасково без номера 8) .

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 30 Юли 2010, 15:41

Ryapoff написа:Не те обвинявам за нищо, колега, аз също съм правил простотии. Последната беше Плевен-Хасково без номера 8) .

И без книжка, и без книжка, колега :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 30 Юли 2010, 15:47

Правил си глупости, не са те наказали и се сърдиш :mhihi: е кво искаш, да ти подарят Е90-ка :help:

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 30 Юли 2010, 16:01

dimithur написа:
Ryapoff написа:Не те обвинявам за нищо, колега, аз също съм правил простотии. Последната беше Плевен-Хасково без номера 8) .

И без книжка, и без книжка, колега :mhihi:

То добре, че когато натегачите ни спряха, не карах аз :mhihi: . Не мисля да го разказвам, понеже не е за разказване, не съм свикнал да ми крещят "Ръцете на капака!" и да обискират колата(то и нещо хубаво да беше, то Опел :mhihi: ).

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата