Наказание заради клипове във VBOX7
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Re: Наказание заради клипове във VBOX7

има ли поне един с БМВ дет да не е правел фуртуци
всичко е добре щом завършва добре...

всичко е добре щом завършва добре...
Ако говорим за провинция, питай Хемингуей ...
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
dimithur написа:Някой е пуснал жалба срещу тебе, не е заради ви бокса, не се вкарвай чак в такива филмиТе тея полицай в РУто вероятно нямат и интернет
И вероятно доматите ги ядат с колците

Никой не мое ма връне на селу!
Хем всички искаме да е като в Европата, хем ако може точно на нас да ни се разминава като нарушаваме закона. Е как да стане тая работа? 

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
ами момчето таман се е върнало от чужбина.точно,че не е правило никакви изпълнения....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
ето ква статия избацаха за Плевенските гонки
http://www.posredniknews.com/site/index ... Itemid=315
толкова глупости на едно място не бях виждал... гонките се провеждали на една улица с дължина около 1000 метра на която има няколко 50-70 градусови завоя с по 7 дупки на квадратен метър и изпъкнали шахти на всеки 5 метра
отказах се вече да им обеснявам на тия тъпи вестници колко са им тъпи журналистите...
ние в Плевен пък си имаме 2 списъка...
1-вият се казва "Бързи и яростни" в него фигурират номера на автомобили хванати докато се провеждат "улични гонки"
нареждането за списъка гласи: Ако хванат някой от тези автомобили повторно докато се провеждат "улични гонки" да му бъде написан акт с максимален брой нарушени
2-рият списък е по кофти...
той се казва "ТОП 5"
Нареждането за този списък гласи:
Всеки път когато бъде засечен автомобил от този списък да бъде спиран и проверяван по възможност да му бъде писан акт с максимален брой нарушения
та именно защото автомобила ми присъства в този списък за последните 2 години са ми отнели над 100 контролни точки
http://www.posredniknews.com/site/index ... Itemid=315

толкова глупости на едно място не бях виждал... гонките се провеждали на една улица с дължина около 1000 метра на която има няколко 50-70 градусови завоя с по 7 дупки на квадратен метър и изпъкнали шахти на всеки 5 метра

ние в Плевен пък си имаме 2 списъка...
1-вият се казва "Бързи и яростни" в него фигурират номера на автомобили хванати докато се провеждат "улични гонки"
нареждането за списъка гласи: Ако хванат някой от тези автомобили повторно докато се провеждат "улични гонки" да му бъде написан акт с максимален брой нарушени
2-рият списък е по кофти...
той се казва "ТОП 5"
Нареждането за този списък гласи:
Всеки път когато бъде засечен автомобил от този списък да бъде спиран и проверяван по възможност да му бъде писан акт с максимален брой нарушения
та именно защото автомобила ми присъства в този списък за последните 2 години са ми отнели над 100 контролни точки

GRIPEN написа:Автора, я си дефинирай проблема, какво точно те мъчи ?
Искаш да нарушаваш ЗДвП ?
Искаш да кажеш, че с немощните си коли не можете да причините инцидент с жертви?
Искаш да кажеш, че пишеш без правописни грешки а в заглавието на вестниците има такива ?
Искаш да кажеш, че не ги правите тези неща, за които пише, или понеже ги правите със слабички коли трябва да не ви правят проблеми?
Искаш да кажеш, че не си прочел тази част от статията :.....Камерите за видеонаблюдение там ясно са заснели номерата на колите, лицата на нарушителите....
1. Моля светите водачи да не се коментират.
2. Прочети заглавието на вестина - писаното от колегата - пак заглавието на вестника.
3. тука и аз не знам

4. Пак прочети, точка 2

Към автора, не повече от 150лв ще ти е акта(ако в бъдеще ти пишат).
- stillo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 Cabrio с M52B28
- Мечтае да кара: чисто нов Х6 с двигател реактивен
spacepl написа:Ама ти в крайна сметка зулуми правил ли си или не ?
Зулуми почти всеки с БМВ e правил.... да изпързаляш някой завой или да хвърлиш едни гуми на полигона и някой приятели да те снимат и после да го качат във ВБОКС

Клиповете наистина са стари... а относно това за жалбата срещу мен изобщо не е така,понеже викат доста момчета от Габрово да им връчат предупреждения...
С тоя "поуст" идеята ми беше да ви предопредя на какви неща е способна Българската полиция... а по въпроса за правописа съжелявам но го написах набързо а и не мисля че това е проблем...
Недеи се връзва на "даскалите" във форума, 99.9% от тях ползват плъгини на мозила за правопис и се мислят за тарикати, обаче като му дадеш един бял лист с химикал и остават замислени. 

- stillo
- кандидат ентусиаст
-
GRIPEN написа:Автора, я си дефинирай проблема, какво точно те мъчи ?
Искаш да нарушаваш ЗДвП ?
Искаш да кажеш, че с немощните си коли не можете да причините инцидент с жертви?
Искаш да кажеш, че пишеш без правописни грешки а в заглавието на вестниците има такива ?
Искаш да кажеш, че не ги правите тези неща, за които пише, или понеже ги правите със слабички коли трябва да не ви правят проблеми?
Искаш да кажеш, че не си прочел тази част от статията :.....Камерите за видеонаблюдение там ясно са заснели номерата на колите, лицата на нарушителите....
Явно наистина много неграмотно съм го написал.Понеже ти изобщо не си разбрал за какво става въпрос

- stillo
- кандидат ентусиаст
-
danini написа:Хем всички искаме да е като в Европата, хем ако може точно на нас да ни се разминава като нарушаваме закона. Е как да стане тая работа?
Не е така колега.Ако бях заснет от камера на полицията или някаква охранителна камера съм съгласен и ще си поема отговорността.Но за някакви стари клипове качени от някой си, в някакъв си сайт,не мисля че трябва да ми държат отговорност.Още повече че не бях в България около 4 месеца...
Вече ми е почти ясно че малко хора от тук ще ме разберат и че повечето ще покажат типичната си ганъовщина и ще почнат да вадят от 100 кладенеца вода...
danini написа:Хем всички искаме да е като в Европата, хем ако може точно на нас да ни се разминава като нарушаваме закона. Е как да стане тая работа?
Да им се неначуди човек

stillo написа:
Не е така колега.Ако бях заснет от камера на полицията или някаква охранителна камера съм съгласен и ще си поема отговорността.Но за някакви стари клипове качени от някой си, в някакъв си сайт,не мисля че трябва да ми държат отговорност.Още повече че не бях в България около 4 месеца...
Вече ми е почти ясно че малко хора от тук ще ме разберат и че повечето ще покажат типичната си ганъовщина и ще почнат да вадят от 100 кладенеца вода...
Ник'ва вода няма да ти вадя. Само едно нещо искам да те попитам. К'во ти е наказанието?
ПС: Понеже знам отрицателния отговор, ще те попитам, защо мрънкаш?
Не те обвинявам за нищо, колега, аз също съм правил простотии. Последната беше Плевен-Хасково без номера

Ryapoff написа:Не те обвинявам за нищо, колега, аз също съм правил простотии. Последната беше Плевен-Хасково без номера.
И без книжка, и без книжка, колега

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Правил си глупости, не са те наказали и се сърдиш
е кво искаш, да ти подарят Е90-ка 

dimithur написа:Ryapoff написа:Не те обвинявам за нищо, колега, аз също съм правил простотии. Последната беше Плевен-Хасково без номера.
И без книжка, и без книжка, колега
То добре, че когато натегачите ни спряха, не карах аз

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3