Въпрос относно бърза поръчка
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Re: Въпрос относно бърза поръчка
Ryapoff написа:Взех си личната карта на 25-тия ден. Нищо чудно да е готова по-рано.
прави разлика м/у книжка и лична карта... личните карти се правят в РПУ-тата а книжките в КАТ...
аз си бях пуснал обикновенна поръчка... книжката ми беше готова на 22-рия ден... веднага звъннах да попитам вариянтите в които мога да я взема по рано... категорично ми беше отказано дори и ден по рано да я взема... следователно издирих връзка в КАТ... предложих да почерпя и да си я взема... но пак не стана... отговора беше "в момента е такъв ад с тия книжки че пак ще трябва да се радваш ако е дошла в деня в който трябва да си я вземеш"
но това беше преди месец... от тогава до сега наприва може да е намалял и да са се нормализирали нещата...
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
kobrata_levski написа:Владо написа:бързите са готови на 3-4 ден... има сайт, провери си онлайн по номера...
Нещо невиждам от къде да си проверя по номера дали е готова. Би ли пояснил ?
извинявам се за закъснението, воала:
http://nld.mvr.bg/nld/nweb.nsf/fVerification
- kobrata_levski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 540i
Владо написа:kobrata_levski написа:Владо написа:бързите са готови на 3-4 ден... има сайт, провери си онлайн по номера...
Нещо невиждам от къде да си проверя по номера дали е готова. Би ли пояснил ?
извинявам се за закъснението, воала:
http://nld.mvr.bg/nld/nweb.nsf/fVerification
Много благодаря. А това какво трябва да значи: ''След 29.03.2010 г. лицето няма издаден документ от избрания вид или същият вече е получен''
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2