ЛСД телевизор - проблем с резолюцията!!!
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Re: ЛСД телевизор - помогнете за ибор
liloff написа:Аз си купих Samsung LD220HD 21.5", гледам го от 3.5 метра и е просто перфектен, адски широк ъгъл, 5ms опресняване.
Цена: 400лв. Може би най-красивия телевизор, който съм виждал. Няма стойка, няма нищо, Прилича на картина, няма шарени лампички и с обикновена аналогова телевизия е перфектно.
а този монитор/телевизор е с най-ефтината матрица TN.
съгласен съм с the_ancient. не мисля, че трябва да се робува на марки сляпо. от високите серии, дори на мен ми е трудно да различа sony, samsung и lg (3те най-големи производители на дисплеи, тука може да се добавят и sharp ма техни телевизори не съм гледал). при условие, че познавам малко, които са по-капризни от мен

trinitron

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Binev_OuT , перфектен ти е избора с линка ,който си дал
Аз съм с KDL-52W4500 и сме много доволни в къщи.Този телевизор освен прекрасна картина има чудовищно озвучаване и като сила и като обемен звук от S-force front surround системата
Просто незнам как са го постигнали ,но е нещо страшно !
Най-жестоко е обаче като пусна от компютъра "Planet Earth" на ВВС на HD
тогава всеки път недоумявам как е възможно да се възпроизведе такова нещо ...
Взимай го и се радвай
Георги Пенчев

Аз съм с KDL-52W4500 и сме много доволни в къщи.Този телевизор освен прекрасна картина има чудовищно озвучаване и като сила и като обемен звук от S-force front surround системата

Взимай го и се радвай

Георги Пенчев
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
[
тогава всеки път недоумявам как е възможно да се възпроизведе такова нещо ...
Взимай го и се радвай
Георги Пенчев[/quote]
Да използвам темата и да питам и аз нещо.Аз съм с 40инчовият на СОНИ от серията W.Kak го пускаш HD от лаптопа.Имаш ли HDMI на лаптопа?

Взимай го и се радвай

Георги Пенчев[/quote]
Да използвам темата и да питам и аз нещо.Аз съм с 40инчовият на СОНИ от серията W.Kak го пускаш HD от лаптопа.Имаш ли HDMI на лаптопа?
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Ами и аз съм на мнение,че понякога не трябва да се робува на скъпи и именити марки - но.
Телевизор не се купува всеки ден.Трябва да се избирю внимателно.Вярно сега в момента масово се гледа на кабеларка,но след няколко години,повечето телевизии ще започнат да излъчват HDTV качество - ко прайм тогава?
А за размера ще видя най-добре когато отида в магазина,че тука на снимките всички изглеждат ени големи
Но най-вероятно ще взема малко по-голям от това което ми трябва.Все пак е друго да гледам Коби Браян и Шумахер на по голям екран.
А гледам,че повечето от тв-тата се предлаат и със аналогов вход.Аз лично съм с Булсат и те май имаха някакви заигравки като Хд канали и такивати му работи.
Пенчев - Благодаря за съвета.И аз засега мисля за Сонито.Дизайна ми харесва.
Но нека пак попитам - имали някой който ползва Филипс.Гледам в описанията на тв-тата им някви филтри и системи за високо качесто.Те как са в тази област?
А за въпроса на колегата и на мен ще ми е интересно да се запозная по обстойно със тези магийки от компютъра
Телевизор не се купува всеки ден.Трябва да се избирю внимателно.Вярно сега в момента масово се гледа на кабеларка,но след няколко години,повечето телевизии ще започнат да излъчват HDTV качество - ко прайм тогава?
А за размера ще видя най-добре когато отида в магазина,че тука на снимките всички изглеждат ени големи

Но най-вероятно ще взема малко по-голям от това което ми трябва.Все пак е друго да гледам Коби Браян и Шумахер на по голям екран.
А гледам,че повечето от тв-тата се предлаат и със аналогов вход.Аз лично съм с Булсат и те май имаха някакви заигравки като Хд канали и такивати му работи.
Пенчев - Благодаря за съвета.И аз засега мисля за Сонито.Дизайна ми харесва.
Но нека пак попитам - имали някой който ползва Филипс.Гледам в описанията на тв-тата им някви филтри и системи за високо качесто.Те как са в тази област?
А за въпроса на колегата и на мен ще ми е интересно да се запозная по обстойно със тези магийки от компютъра

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Binev_OuT написа:...
...
Тия заигравки на Булсата ги заеби, нищо общо няма с истината

А за HD-то от компютъра задължително трябва да имаш HDMI изход, иначе просто нещата не са същите

- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
Аз съм с 42-ка Филипс 42PFL5604H. Екстра е и може да си го намериш за около 1100 - 1200 лв. Картината е страхотна, има USB плеър за филми (без Divx) и т.н. Потърси го в Зора.
П.С. Купи си по-голям ТВ, щото 32 инча е малък за такава стая.....
П.С. Купи си по-голям ТВ, щото 32 инча е малък за такава стая.....
R6 - Was sonst?
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
VesoPesa написа:Binev_OuT написа:...
...
Тия заигравки на Булсата ги заеби, нищо общо няма с истината![]()
А за HD-то от компютъра задължително трябва да имаш HDMI изход, иначе просто нещата не са същите
Мерси колега!
Сега отивам до техномаркет да видя какво става.После ще пиша за по изгодните модели

- majstorapetkov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Какво се чудиш- Sony KDL- 40EX700. Няма да коментирам предимствата, който иска ще ги намери където трябва.
И аз ти предлагам да си вземеш Сони бравиа, но модела, който си харесал е вече старичък. Има места където може да си вземеш техника на по-добри цени от Техномаркет и Технополис. Не знам, защо всички се забиват там, не че е лошо човек да прави маркетинг, но много хора друго не знаят. Може да хвърлиш един поглед тук http://www.electron.bg, има и от по новите модели на Сони, но и цените са им по...
Ако имаш цифрова или сателит, ше имаш по добра картина на плазма или с лед технология.
Хубаво е да си включиш и системата, която имаш към телевизора, че с тия 2х10W вградени в Сони
Ако имаш цифрова или сателит, ше имаш по добра картина на плазма или с лед технология.
Хубаво е да си включиш и системата, която имаш към телевизора, че с тия 2х10W вградени в Сони

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Търси Toshiba от серията LV733...най-доброто качество на поносима цена.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
Сега се връщам от разходката в града.Значи в Техномаркет и в Зора(особено в зора) е най-скъпо.
Накраиа отидох в мола в магазин "Денси" Открих едно ЛГ за 750 лв смъкнато от 1099лв на някаква промоция.
Имаси всичко - 4xHDMI 2xscart USB Bluetooth res - 1980x1080 Full HDTV 5000000:1 контраст.
Като дизайн също ми хареса.Единственото което не ме изкефи, е че е 26 инча.По принцип търся 32 - но тука в Габрово наистина цените са доста по високи от София и другите големи градове.Май ще взема да се поразходя.
И много се чудя за това Лджи.Малко по-малко но си има всичко което имат тв-та които са по 1200 - 1300 лева.
Това Лг стоеше точно до един Филипс(1399) 32инчов.И цветовете на Лг бяха малко по мътни и това също малко ме смути.
Какво ще кажете за това Лг?
Накраиа отидох в мола в магазин "Денси" Открих едно ЛГ за 750 лв смъкнато от 1099лв на някаква промоция.
Имаси всичко - 4xHDMI 2xscart USB Bluetooth res - 1980x1080 Full HDTV 5000000:1 контраст.
Като дизайн също ми хареса.Единственото което не ме изкефи, е че е 26 инча.По принцип търся 32 - но тука в Габрово наистина цените са доста по високи от София и другите големи градове.Май ще взема да се поразходя.
И много се чудя за това Лджи.Малко по-малко но си има всичко което имат тв-та които са по 1200 - 1300 лева.
Това Лг стоеше точно до един Филипс(1399) 32инчов.И цветовете на Лг бяха малко по мътни и това също малко ме смути.

Binev_OuT написа:Сега се връщам от разходката в града.Значи в Техномаркет и в Зора(особено в зора) е най-скъпо.
Поръчай си го през сайта на техномаркет с 5% отстъпка

- Andronoff
- триногата
-
The_Ancient написа:Ако помещението ти позволява си вземи голям размер, даже да е въшлива марка. Не мога да разбера какви са тия филми дето се вкарвате. Като е Пайнер, Сони или Самсунг и е на 5 метра от тебе 32ката кво ще видиш? Още повече че разликата между марките и дори между ЛЦД и ЛЕД е трудно осезаема при ежедневно ползване на пряка слънчева светлина и сигнал 640х480. В БГ още ви тресат някакви корекомски вълнения май май
Искаш да кажеш, че 71-инчов телевизор се гледа най-добре от 2,8м?

185 см диагонал.. Все едно аз да застана по диагонал, ти да седиш на 2,8м от мен и да виждаш едновременно как ми растат косата и ноктите на краката, щото разбираш ли съм хай-дефинишън..

Не казвам, че не може, просто не се бях замислял

По темата - аз съм с няква Бравия, кефи си ме.. 40-инча май беше и я гледам от 3 метра, доволно е

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
ето една интересна фирма за ранообразие в темата
нещо се размечтах...
http://www.loewe.de/de/produkte/loewe-i ... esign.html

http://www.loewe.de/de/produkte/loewe-i ... esign.html
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4