Черният джиб е с предимство!!!
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Черният джиб е с предимство!!!
vlad0 написа:аз лично съм малко скептичен към тази изстория!
Да, звучи супер смешно, но не мога да повярвам, че има толкова тъпи и нагли хора!
пфу не се съмняваи в страната на апсурдите, не само тъпи и нагли ами и преуспели ... съдеики по джипа и мерцедеса

Тоз черен джиБ да не е? Да не би това листче да е имала кифлата от джиба
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
това ако наистина е реално случила се история съвсем губя надежда
ама и с тези принтирани листчета от "правилника"
дали някой не си е направил ташак с тез двамцата убавци с джибъ 

Чак толкова лгупави хора ...
... не ми се вярва, но всичко е възможно.

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Още тоя уикенд пребоядисвам кошницата черна - поне на 50% да отговарям на условието....
Si non confectus, non reficiat.
сложи високи пружини и изрежи малко багажника
сигурно ще увеличиш бързината на придвижване с 50%
сигурно ще увеличиш бързината на придвижване с 50%

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
аз пък си мисля че приятелчетата на минзухара са си направили шега с него... разпечатали са му го като част от закона с алинеи и прочие... минзухара се е вързал и е решил че е господ с тоя черен джиб
и за да облагодеталства и русата кифла ( която явно е още по тъпа ) решил да и разпечата и на нея едно копие със въпросната алинея от закона за черните джибове за да не и пишат актове когато му кара джибката
тва си мисля аз

тва си мисля аз

- тъчи
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30 м10б18,е36 м52б20

Взех да си мисля, че на тая кифла някои и е дал книжка така, както са и дали и разпечатката от ЗДП

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Черен ДЖИБ и руса ШАФЙОРКА си е смъртоносно съчетание. Чудя се с какъв акъл са тръгнали да му пресичат пътя
Видиш ли такова лягаш и се правиш на умрял докато изчне зад хоризонта ....

Видиш ли такова лягаш и се правиш на умрял докато изчне зад хоризонта ....
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
dimithur написа:Са да не се окаже гърлата, некоя известна чалга певачка
Като оная, че не и знам името, дето пееше на концерт, хванала наобратно микрофона

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
баси добре ,че мойта кара син..... иначе е са ставам и и разбивам кофата на мига с тигана без да проверявам тя ли е била.....
мога да се хвана на бас ,че за 1ч на моята пряка сутрин 85% от идващите от ляво няма да спрат да ми дадат предимство и като натисна да мина 70% от тях ще се разправят с мене ,че съм нагъл и ще твърдят ,че са прави.....!!!
защо точно решихте ,че само кифлите не знаят правилника-отворете една прекрасна тема от преди година -две с Т-образно кръстовище и вижте за какво става въпрос....
п.с. ето и темичката. 21 страници спор във форум на автомобилисти... а вие се чудите ,че неква кифла с джиб спори за предимство....:
viewtopic.php?f=4&t=112886&start=0&hilit=%D0%B4%D1%8F%D1%81%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%8F%D1%89
мога да се хвана на бас ,че за 1ч на моята пряка сутрин 85% от идващите от ляво няма да спрат да ми дадат предимство и като натисна да мина 70% от тях ще се разправят с мене ,че съм нагъл и ще твърдят ,че са прави.....!!!
защо точно решихте ,че само кифлите не знаят правилника-отворете една прекрасна тема от преди година -две с Т-образно кръстовище и вижте за какво става въпрос....
п.с. ето и темичката. 21 страници спор във форум на автомобилисти... а вие се чудите ,че неква кифла с джиб спори за предимство....:
viewtopic.php?f=4&t=112886&start=0&hilit=%D0%B4%D1%8F%D1%81%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%8F%D1%89
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
SKISA написа:баси добре ,че мойта кара син..... иначе е са ставам и и разбивам кофата на мига с тигана без да проверявам тя ли е била.....
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 1%8F%D1%89
ахахахха, спомням си тази тема ... само къде не се стигна до бой и въпреки всичко, не съм съгласен с теб

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Вие за такива нищожни проблемчета се притеснявате. Мен на зелено ми се е случвало да не ме пуснат, а последната инфарктна ситуация ми беше като самоходец. Пресичам си на зелено на пешеходен сфетофар, до мене една майка с количка, ама детска количка, с бебе вътре, та бута си тя количката, аз поглеждам по навик надясно("Раковска" от юг на север), едно комби, ама Форд, засилено, изкрещях и нещо от сорта на бегаййй, тя 'фърли количката напред, а Фордо спря на най-много 3 санта от крака й. От прозореца се показа една п****, не жена, и вика "Не те видех.".
На ламарините майната им, правят се, ама една ей такава да те утепа за едното нищо...
На ламарините майната им, правят се, ама една ей такава да те утепа за едното нищо...
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
vicho написа:SKISA написа:баси добре ,че мойта кара син..... иначе е са ставам и и разбивам кофата на мига с тигана без да проверявам тя ли е била.....
ахахахха, спомням си тази тема ... само къде не се стигна до бой и въпреки всичко, не съм съгласен с теб![]()
е ми кът не си съгласен ,ела ми от лево и ми се открий.....

48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4