Черният джиб е с предимство!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Re: Черният джиб е с предимство!!!

Мнение от bioz » 03 Авг 2010, 8:19

vlad0 написа:аз лично съм малко скептичен към тази изстория!

Да, звучи супер смешно, но не мога да повярвам, че има толкова тъпи и нагли хора!

пфу не се съмняваи в страната на апсурдите, не само тъпи и нагли ами и преуспели ... съдеики по джипа и мерцедеса :roll:

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 03 Авг 2010, 8:41

Тоз черен джиБ да не е? Да не би това листче да е имала кифлата от джиба
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 03 Авг 2010, 10:30

това ако наистина е реално случила се история съвсем губя надежда :roll: ама и с тези принтирани листчета от "правилника" :shock: дали някой не си е направил ташак с тез двамцата убавци с джибъ :kuku:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Wpb19 » 03 Авг 2010, 10:35

Чак толкова лгупави хора ... :dunno: ... не ми се вярва, но всичко е възможно.

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 03 Авг 2010, 10:39

Още тоя уикенд пребоядисвам кошницата черна - поне на 50% да отговарям на условието....
Si non confectus, non reficiat.

Слави
Аватар

Мнение от © » 05 Авг 2010, 10:10

сложи високи пружини и изрежи малко багажника
сигурно ще увеличиш бързината на придвижване с 50% :mhihi:

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 05 Авг 2010, 12:30

аз пък си мисля че приятелчетата на минзухара са си направили шега с него... разпечатали са му го като част от закона с алинеи и прочие... минзухара се е вързал и е решил че е господ с тоя черен джиб :mhihi: и за да облагодеталства и русата кифла ( която явно е още по тъпа ) решил да и разпечата и на нея едно копие със въпросната алинея от закона за черните джибове за да не и пишат актове когато му кара джибката :mhihi:

тва си мисля аз :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м10б18,е36 м52б20

Мнение от тъчи » 06 Авг 2010, 14:29

:shock: :clap: :kuku: :dummy:
Взех да си мисля, че на тая кифла някои и е дал книжка така, както са и дали и разпечатката от ЗДП :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 06 Авг 2010, 19:06

сетих се за една дива простотия :mhihi: :mhihi: :mhihi: ужас :kuku:

http://vbox7.com/play:43915fe9
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 07 Авг 2010, 8:18

Черен ДЖИБ и руса ШАФЙОРКА си е смъртоносно съчетание. Чудя се с какъв акъл са тръгнали да му пресичат пътя :dummy:
Видиш ли такова лягаш и се правиш на умрял докато изчне зад хоризонта ....

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 07 Авг 2010, 15:06

dimithur написа:Са да не се окаже гърлата, некоя известна чалга певачка :mhihi:

Като оная, че не и знам името, дето пееше на концерт, хванала наобратно микрофона :mhihi:
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 07 Авг 2010, 20:19

баси добре ,че мойта кара син..... иначе е са ставам и и разбивам кофата на мига с тигана без да проверявам тя ли е била.....
мога да се хвана на бас ,че за 1ч на моята пряка сутрин 85% от идващите от ляво няма да спрат да ми дадат предимство и като натисна да мина 70% от тях ще се разправят с мене ,че съм нагъл и ще твърдят ,че са прави.....!!!
защо точно решихте ,че само кифлите не знаят правилника-отворете една прекрасна тема от преди година -две с Т-образно кръстовище и вижте за какво става въпрос....

п.с. ето и темичката. 21 страници спор във форум на автомобилисти... а вие се чудите ,че неква кифла с джиб спори за предимство....:

viewtopic.php?f=4&t=112886&start=0&hilit=%D0%B4%D1%8F%D1%81%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%8F%D1%89

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 07 Авг 2010, 22:23

SKISA написа:баси добре ,че мойта кара син..... иначе е са ставам и и разбивам кофата на мига с тигана без да проверявам тя ли е била.....
мога да се хвана на бас ,че за 1ч на моята пряка сутрин 85% от идващите от ляво няма да спрат да ми дадат предимство и като натисна да мина 70% от тях ще се разправят с мене ,че съм нагъл и ще твърдят ,че са прави.....!!!
защо точно решихте ,че само кифлите не знаят правилника-отворете една прекрасна тема от преди година -две с Т-образно кръстовище и вижте за какво става въпрос....

п.с. ето и темичката. 21 страници спор във форум на автомобилисти... а вие се чудите ,че неква кифла с джиб спори за предимство....:

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 1%8F%D1%89

ахахахха, спомням си тази тема ... само къде не се стигна до бой и въпреки всичко, не съм съгласен с теб :mhihi: :lol:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 07 Авг 2010, 22:28

Вие за такива нищожни проблемчета се притеснявате. Мен на зелено ми се е случвало да не ме пуснат, а последната инфарктна ситуация ми беше като самоходец. Пресичам си на зелено на пешеходен сфетофар, до мене една майка с количка, ама детска количка, с бебе вътре, та бута си тя количката, аз поглеждам по навик надясно("Раковска" от юг на север), едно комби, ама Форд, засилено, изкрещях и нещо от сорта на бегаййй, тя 'фърли количката напред, а Фордо спря на най-много 3 санта от крака й. От прозореца се показа една п****, не жена, и вика "Не те видех.".

На ламарините майната им, правят се, ама една ей такава да те утепа за едното нищо...

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 07 Авг 2010, 22:38

vicho написа:
SKISA написа:баси добре ,че мойта кара син..... иначе е са ставам и и разбивам кофата на мига с тигана без да проверявам тя ли е била.....

viewtopic.php?f=4&t=112886&start=0&hilit=%D0%B4%D1%8F%D1%81%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%8F%D1%89

ахахахха, спомням си тази тема ... само къде не се стигна до бой и въпреки всичко, не съм съгласен с теб :mhihi: :lol:

е ми кът не си съгласен ,ела ми от лево и ми се открий..... :ok:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата