Да изоставиш Бристол, заради с.Котленци

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Re: Да изоставиш Бристол, заради с.Котленци

Мнение от Демирев » 05 Авг 2010, 21:56

georgymk написа:В моето село има англичанин снайперист,взима 3500 лева,

Военните особенно с висок чин и тези било дълго време навън на бойни мисии и тук вземат големи пенсии. Сега вземат максималните 730 лв...но след падане на тава на пенсиите 2013/2014 ще вземат двойно повече... а и навсякъде търсят за въоръжена охрана бивши военни с разр.за оръжие..
една пенсия от 700 лв. + една заплатка 500 лв. като охрана и ей ти ги 1200 лв. на месец че и на 45/47 г. или който има 22 г. стаж във военно поделение се пенсионира.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 05 Авг 2010, 23:09

аз имам един познат които му остава една мисия до пенсия или нещо такова, имало някакъв закон при военните 4-5 мисии и си аут ако оцелееш разбира се 8) бил е в камбоджа,черна гора,афганистан 2 пъти и е на 39 и малко но не си е работа за тия 500 лева да изперкаш :kuku: а както каза колегата кво с 3500 лева ще си живее кат цар , но да ми дава акъл на мен кво да правя няма как да стане :mrgreen:
bedrock city racing

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 06 Авг 2010, 14:55

Демирев написа:
georgymk написа:В моето село има англичанин снайперист,взима 3500 лева,

Военните особенно с висок чин и тези било дълго време навън на бойни мисии и тук вземат големи пенсии. Сега вземат максималните 730 лв...но след падане на тава на пенсиите 2013/2014 ще вземат двойно повече... а и навсякъде търсят за въоръжена охрана бивши военни с разр.за оръжие..
една пенсия от 700 лв. + една заплатка 500 лв. като охрана и ей ти ги 1200 лв. на месец че и на 45/47 г. или който има 22 г. стаж във военно поделение се пенсионира.

че 1200 лв. да не би да са много ?
за мен лично не са нищо,особено ако си от голям град...едвали ще ти стигнат да изкараш и месеца,под изкараш имам предвит да не се стискаш и да не пестиш.
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 06 Авг 2010, 15:02

ам 1200 са малко нали,че май средната заплатка в бг не е наполовина :D
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 06 Авг 2010, 15:08

павката написа:ам 1200 са малко нали,че май средната заплатка в бг не е наполовина :D

Средната заплата се изчислява въз основа на това, което се води , че взимаш по трудов договор :mhihi:

1200 са малко :!: Еле па за София :mhihi:

То от известно време ми се върти в главата да пускам тема, колко са ви средните доходи, ма па ще вземе да ме помислите я за данъчен, я за терорист дето иска да отвлича хора с цел откуп :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 06 Авг 2010, 16:18

georgymk написа:че 1200 лв. да не би да са много ?

В момента са уникално много пара за Варна. Търся си работа от началото на годината и за много малкото свободни раб.места не дават повече от 500 лева на месец с осигуряване максимум върху 270 лв. във Варна за момента :| :( :( :( Обиколих с един бивш колега промишлената-търговска зона на Варна вчера и никъде не търсят работници - никакви....ужасяващ глад! Шефа идва с Бентлито или Кайена Турбо, като дойде време за 200 лв. аванс и почва да мрънка колко голяма била кризата и нямал пари и пали кохибата от 120 лв. парчето :ranting:
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 06 Авг 2010, 16:27

Демирев написа:
georgymk написа:че 1200 лв. да не би да са много ?

В момента са уникално много пара за Варна. Търся си работа от началото на годината и за много малкото свободни раб.места не дават повече от 500 лева на месец с осигуряване максимум върху 270 лв. във Варна за момента :| :( :( :( Обиколих с един бивш колега промишлената-търговска зона на Варна вчера и никъде не търсят работници - никакви....ужасяващ глад! Шефа идва с Бентлито или Кайена Турбо, като дойде време за 200 лв. аванс и почва да мрънка колко голяма била кризата и нямал пари и пали кохибата от 120 лв. парчето :ranting:

Е затова аз повече в БГ фирма никога нема да се хвана да работя, по хубаво да съм на социални помощи :nono:
Да си ги заврът отзад кайените, бугатитата и бентлитата. Още малко и ще им дойде края и на тях, защото се наводни с чужди фирми (поне в София), които плащат заплати като на бели хора - е си имат и съответните изисквания ;)
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Предишна

Назад към Извън Темата