SSC Ulimate Aero във Варна ...
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Re: Veyron Grand Sport във Варна ...
Пенчев оправи заглавието! Колата е ССК Ултимате Аеро!!! Това оранжево Ултимате Аеро вече 2 месеца го търкаля Марешки. Къщата му е до Зл.Пясъци - Свободния унив. - там може да се види заедно с едно вишнево Бентли ГТЦ.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Re: SSC Ulimate Aero във Варна ...
Знам си аз ,че не може да се вярва съвсем на жена
Жена ми без да иска ме поизложи с това 'Бугати" пред цялата аудитория тука малееее
Ма тя не нарочно де
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- martin6667
- Потребител
-
M. The most powerful letter in the world.
BMW ///M
BMW ///M
- Демирев
- ентусиаст
-
Penchev написа:Знам си аз ,че не може да се вярва съвсем на женаЖена ми без да иска ме поизложи с това 'Бугати" пред цялата аудитория тука малееее
![]()
![]()
Ма тя не нарочно де
Георги Пенчев
Е не е толкова фатално объркването с Вейрон. Пресилен е поста от предната стр. че нямат много общо.
И двете вдигат 400 км/ч. и двете са по 1000 коня и цените им са в милион лева за 1 бройка.

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
едни имат други нямат - съдба
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
Гледах го сутринта интервюто с Марешки.......
Малко поизлъга че това е най-бързата кола в света, но няма значение.
Общо взето щом има законен бизнес и си плаща данъците , не виждам лошо да си купи и по-скъпа кола...
Малко поизлъга че това е най-бързата кола в света, но няма значение.
Общо взето щом има законен бизнес и си плаща данъците , не виждам лошо да си купи и по-скъпа кола...

- Демирев
- ентусиаст
-
Helix написа:Малко поизлъга че това е най-бързата кола в света, но няма значение.
Факт е че преди 2г. американци са развили веднъж 404 и втори път 411 км/ч. на засъхнало езеро в пустините на Аризона.
Купето е достатъчно олекотено и с тези 1183 коня не виждам нищо чудно на подходящо място да вдига над 400 км/ч. Интересна гледка е километраж до 450 км в ч.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
А бива ли на кола за толкова пари да и падне амортисьора на капака
Чудесно е, че има такава кола в България и собственика и не е някой тъмен субект, който да се крие и да я кара тихомълком. Само щеше да е по-добре да бяха изпратили някой по в час с тия неща за интервюто, а не тоя лешпер Фродо дето изприказва 1000 глупости.

Чудесно е, че има такава кола в България и собственика и не е някой тъмен субект, който да се крие и да я кара тихомълком. Само щеше да е по-добре да бяха изпратили някой по в час с тия неща за интервюто, а не тоя лешпер Фродо дето изприказва 1000 глупости.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
bum_bum написа:А бива ли на кола за толкова пари да и падне амортисьора на капака![]()
Ако искаш пък да знаеш, Фродо е "най-якия" и най-начетен водещ, а и има доста добро познание относно техническата част на автомобила.

Колкото до "аптекАря", дано закара това ЧУДО на техниката на Лесново за да го начеше Голфа и да си седне на гъза, спокойно, че не кара най-бързата кола в света.
а сега сериозно:
Защо говори в множествено число "купихме я" "ще я караме" ?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
фродо както си говори глупости и трупа актив пред началството.новия любимец е
колежката му-гигова,беше впечатлена от колата,при положение,че баща й може да купи такава без проблем...интересно възпитание
а магарешки говори в мн число,защото скъпите коли се водят като служебни и се отдават под наем,а той е като лицето на фирмата...нооо,предаването се води в заведение,чийто собственици искат да вземат централната плажна алея!и лекинко му правят скрита реклама

колежката му-гигова,беше впечатлена от колата,при положение,че баща й може да купи такава без проблем...интересно възпитание

а магарешки говори в мн число,защото скъпите коли се водят като служебни и се отдават под наем,а той е като лицето на фирмата...нооо,предаването се води в заведение,чийто собственици искат да вземат централната плажна алея!и лекинко му правят скрита реклама

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
ако си изкарва парите с честен труд да е жив и здав.доколкото до колата тя е само за показ и за престиж,тъй като за друго не става,камоли пък в България
иначе за мен лично е безмислено да си купиш таква кола и да я изкарваш 2-3 пъти годишно както казва самия той... 

Честен бизнес дръжки, ясно е , че с тея аптеки само пере пари, които са от нещо внесено незаконно през пристанището
Колко други аптеки има, дето едвам кретат
Продавал с 20 стинки по евтино аналгина и събрал да си купи такава кола, да бе да, а един марамот нали 

- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
Демирев написа:Helix написа:Малко поизлъга че това е най-бързата кола в света, но няма значение.
Факт е че преди 2г. американци са развили веднъж 404 и втори път 411 км/ч. на засъхнало езеро в пустините на Аризона.
Купето е достатъчно олекотено и с тези 1183 коня не виждам нищо чудно на подходящо място да вдига над 400 км/ч. Интересна гледка е километраж до 450 км в ч.
http://www.youtube.com/watch?v=IjFZrm_7kNQ
Гледаи клипчето до край и пак ще си говорим

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4