Марка преносими компютри номер 1 в света
Модератор: Общи модератори
- Luki Junior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 N46B20
Re: Марка преносими компютри номер 1 в света
Така е, по принцип след 2-3 години ползване се вижда колко един лап-топ е здрав. Първо дава фира харда/Дънната платка. Друг проблем е че хората когато ги ползват ги слагат на всякаде, на краката, на одела, и вентилаторите всмукват много прах, косми и други боклуци който се лепват на кулер-а. Тез боклуци не дават въздуха да минава спокойно, загрява комп-а и казва мяу.
Аз го чистя моя на всеки 6 месеци и даже развих система да го почиствам без разглобяване.
Аз го чистя моя на всеки 6 месеци и даже развих система да го почиствам без разглобяване.
- mejdupraznika
- Потребител
-
- Кара: 4
HP, от 4 години ползвам един и нямам никакви проблеми. 

snipermkd написа:Така е, по принцип след 2-3 години ползване се вижда колко един лап-топ е здрав. Първо дава фира харда/Дънната платка. Друг проблем е че хората когато ги ползват ги слагат на всякаде, на краката, на одела, и вентилаторите всмукват много прах, косми и други боклуци който се лепват на кулер-а. Тез боклуци не дават въздуха да минава спокойно, загрява комп-а и казва мяу.
Ама като го отвориш, може да ти кажат за гаранцията мяу, то не е една беля

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
http://www.docstoc.com/docs/16680622/Sq ... le-laptops
8 страници документче като наблягам основно на 6
6/8 точно поради тази причина и гласувам за ASUS
П.П. ако нямаш гаранционна лепенка на капака отдолу си го отваряш и чистиш + че с прахосмукачката 1 път месеца да го минаваш в СПРЯНО СЪСТОЯНИЕ!!!!
му стига
8 страници документче като наблягам основно на 6

6/8 точно поради тази причина и гласувам за ASUS
П.П. ако нямаш гаранционна лепенка на капака отдолу си го отваряш и чистиш + че с прахосмукачката 1 път месеца да го минаваш в СПРЯНО СЪСТОЯНИЕ!!!!

Последна промяна Coulthard на 08 Авг 2010, 13:24, променена общо 1 път
- Amitival
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318ti
- Мечтае да кара: e36 M3
преди имах sony пълен боклук според мен.....сега имаме 3 HP никои не е мръднал по добра марка за мен от тях няма за лаптопи.. 

Amitival написа:преди имах sony пълен боклук според мен.....сега имаме 3 HP никои не е мръднал по добра марка за мен от тях няма за лаптопи..
айде стига вицове....имал си чисто ново Sony и е било боклук или някакво, което не си е знаело годините? Разлика в дисплейте правиш ли? Нещо за цветовете да кажеш? Или клавиатурите или вентилатори?
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Че какво им е Фуджитцу то?
Супер удобна машинка със доста добри показатели.Вярно на моя Видеото му е много скапано но все пак си има значение от класа на компа.
А когато го избирах до тези пари (1100лв) нямаше друг с такива показатели.Имаше един Дел востро 8600 - нямаше Лед по малък хард и видео идентично като моето,нямаше и камера.
А иначе за мен най-добрите са на Епъл и ХП.
А за Геймърски лаптоп мисля,че Alienware избиха рибата с този http://mobility.bg/%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D ... %B8%D0%B7/

Супер удобна машинка със доста добри показатели.Вярно на моя Видеото му е много скапано но все пак си има значение от класа на компа.
А когато го избирах до тези пари (1100лв) нямаше друг с такива показатели.Имаше един Дел востро 8600 - нямаше Лед по малък хард и видео идентично като моето,нямаше и камера.
А иначе за мен най-добрите са на Епъл и ХП.
А за Геймърски лаптоп мисля,че Alienware избиха рибата с този http://mobility.bg/%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D ... %B8%D0%B7/

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Ползвал съм 90% от гореспоменатите .
И се оказа, че е една марката за мен - DELL
И се оказа, че е една марката за мен - DELL

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- Luki Junior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 N46B20
Ама като го отвориш, може да ти кажат за гаранцията мяу, то не е една беля Инак това е идейно ако може да се чисти без разглобяване, ма не на всеки става Мен ми връчиха един служебен Компак 610, ма му е вързано грешно захранването - като го пуснеш на ток дисплея се затъмнява, а като е на батерия - се засилва Та затова гласувах за епъл, щото си държат на качеството, верно цените са х2 и х3, ма поне знаеш за какво плащаш. НР, Делл започнаха да вадят евтини модели и само си развалиха реномето, ИБМ постъпиха доста по умно, като пуснаха евтините си лаптопи под друга марка - Леново
Абе да не дойде да полваш гаранцията, че си става голяма беля. (Ползвах я на един Компаг да му оправят DVD-RW и ми го върнаха с развален монитор.

То с захранването се настройва от БИОС-а. (Но зависи от модела, на някои е hard-coded и ти ги прави мизериите който си ги обяснил. На някои се настройва, и съм се бъзикал с лап-топа на сквартиранта, и се чудеше половин час как става този номер

Епъл са с друга идея, те ти продават комплетен продукт хардуер и софтуер. Купуваш, ползваш и си фешън.
HP и Dell искараха евтини модели да правят пари, прехвърлиха си Фабриките от Малезия в Китай и познай кво стана с квалитета.
А за Геймърски лаптоп мисля,че Alienware избиха рибата с този ...
Аз почти се бех навил да си купувам Alienware преди да си го купя последния Dell. Отварям 2 джама за къстомайзинг, слагам хубави графични карти, двоядрени процесори, фул ХД монитори, същите хард дискове, абе почти всички същи елементи (освен кутийките, и аудио картите). Alien-а беше с 800$ поскъп от Dell-а. Епа не съм толкав гъзар да дам 800$, за да има извънземна глава на капака.
snipermkd написа:Абе да не дойде да полваш гаранцията, че си става голяма беля. (Ползвах я на един Компаг да му оправят DVD-RW и ми го върнаха с развален монитор.)
То с захранването се настройва от БИОС-а. (Но зависи от модела, на някои е hard-coded и ти ги прави мизериите който си ги обяснил. На някои се настройва, и съм се бъзикал с лап-топа на сквартиранта, и се чудеше половин час как става този номер![]()
![]()
)
Епъл са с друга идея, те ти продават комплетен продукт хардуер и софтуер. Купуваш, ползваш и си фешън.
HP и Dell искараха евтини модели да правят пари, прехвърлиха си Фабриките от Малезия в Китай и познай кво стана с квалитета.А за Геймърски лаптоп мисля,че Alienware избиха рибата с този ...
Аз почти се бех навил да си купувам Alienware преди да си го купя последния Dell. Отварям 2 джама за къстомайзинг, слагам хубави графични карти, двоядрени процесори, фул ХД монитори, същите хард дискове, абе почти всички същи елементи (освен кутийките, и аудио картите). Alien-а беше с 800$ поскъп от Dell-а. Епа не съм толкав гъзар да дам 800$, за да има извънземна глава на капака.
Бе са като стана на въпрос реших да се поразровя, просто копчетата му за увеличаване-намаляване на яркостта не му работят под уиндоус, инак преди да зареди си работят, та си го настроих

- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
това което ми харесва на моя "дел" е че има отвори за въздух и отгоре,отстрани на клавиатурата.ако беше друг комп отдавна да е прегрял,както въобще не стъпва на твърда основа 

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Имам ACER Aspire 6920g доста парички дадох преди 2 години и половина, но си заслужава до сега съм нямал проблеми с машинката а е нон стоп под тормоз на игри и програми.
Бих казал, че от всички марки над 1700-1800лв лаптопите са им добри.
Бих казал, че от всички марки над 1700-1800лв лаптопите са им добри.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Аз натиснах Тошиба, просто защото такъв имам.
Но съм предоволен и като взимам нов (което ще е скоро...) пак ще се насоча към Тошиба
Но съм предоволен и като взимам нов (което ще е скоро...) пак ще се насоча към Тошиба
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
То си зависи кой за какво го дере и как го ползва лаптопа, аз ако имах възможност веднага си взимам една ябълка, но от две години съм с доста добър модел на Dell и досега не е казал мяу 

Гласувах за Apple , нищо че са скъпи, в заглавието на темата не става въпрос за евтин N 1 в света, а за N 1 в света.. значи за най-добрите, а това са Apple !
и за да не звуча сектантски ще се аргументирам:
- OS-а им е уникален .. който не е работил на новия Snow Leopard няма как да знае.
- Хардуера им е съвместим с Windows което позволява да имаш и 2те ОС на 1н лаптоп
- Забравяте за проблема с вирусите, троянците и всякви паразити които ви поразяват Win системата.
- хардуера е висококачествен, направен е здрав,красив и функионален
- винаги са сочени като пример за иновативност и положение което предават
- всичко е точно както е предвидено да работи, няма нужда от допълнителни драйвери и сума ти програми след инсталация
- има почти всичо за Mac ОС което го има и за Windows, просто човек трябва да знае къде да го търси.
- не си губят толкова драстично от цената както останалите марки, когато искате да го продадете и да си купите по-нов модел.
сигурно мога да пиша и още, но мисля че това стига .
и за да не звуча сектантски ще се аргументирам:
- OS-а им е уникален .. който не е работил на новия Snow Leopard няма как да знае.
- Хардуера им е съвместим с Windows което позволява да имаш и 2те ОС на 1н лаптоп
- Забравяте за проблема с вирусите, троянците и всякви паразити които ви поразяват Win системата.
- хардуера е висококачествен, направен е здрав,красив и функионален
- винаги са сочени като пример за иновативност и положение което предават
- всичко е точно както е предвидено да работи, няма нужда от допълнителни драйвери и сума ти програми след инсталация
- има почти всичо за Mac ОС което го има и за Windows, просто човек трябва да знае къде да го търси.
- не си губят толкова драстично от цената както останалите марки, когато искате да го продадете и да си купите по-нов модел.
сигурно мога да пиша и още, но мисля че това стига .