150 км/ч по италиянските магистрали
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: 150 км/ч по италиянските магистрали
Като цяло нито сме им на колите, нито на пътищата, нито на манталитетат зад волана, че да се сравняваме с италианците.
Никой не мое ма връне на селу!
saleen написа:Като цяло нито сме им на колите, нито на пътищата, нито на манталитетат зад волана, че да се сравняваме с италианците.
И добре, че не сме им на манталитета зад волана и на колите. Карат повече от безобразно на принципа "по-бързия печели", в случая предимство. Първите 20 километра там ти побелява косата. А колите им хич не ща и да ги карам: пунта-мари, корси, тигри и подобни въшки. Те и улиците и паркоместата им са за въшки, айде нема нужда.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
При условие че се избиваме по пътищата щот един решил че може да кара с 300 а друг че може да изпреварва със 60 в лява лента без да си гледа огледалата и тези ограничения са ни много.
На Варненската магистрала кратерите преди около 2 месеца като минах бяха толкова дълбоки и много, че всякаква скорост над 60 гарантира счупена джанта и срязана гума.
За способностите на БГ водачите и техните познания по шофиране няма да започваме темата щот 80% са Шумахер, 15% съботно неделни шофьори и 5% оцеляващи!
На Варненската магистрала кратерите преди около 2 месеца като минах бяха толкова дълбоки и много, че всякаква скорост над 60 гарантира счупена джанта и срязана гума.
За способностите на БГ водачите и техните познания по шофиране няма да започваме темата щот 80% са Шумахер, 15% съботно неделни шофьори и 5% оцеляващи!

- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
saleen написа:Като цяло нито сме им на колите, нито на пътищата, нито на манталитетат зад волана, че да се сравняваме с италианците.
така е колега...
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
ferdy написа:saleen написа:Като цяло нито сме им на колите, нито на пътищата, нито на манталитетат зад волана, че да се сравняваме с италианците.
И добре, че не сме им на манталитета зад волана и на колите. Карат повече от безобразно на принципа "по-бързия печели", в случая предимство. Първите 20 километра там ти побелява косата. А колите им хич не ща и да ги карам: пунта-мари, корси, тигри и подобни въшки. Те и улиците и паркоместата им са за въшки, айде нема нужда.
Ферка, карат си много добре хората макар, че не са най-дисциплинираните водачи в света!?
Може би ти побелява косата, защото си свикнала с нашия манталитет на каране по софийските улици, изпреварване от дясно, светкане с фарове, клаксони, псувни, спиране където ти падне?
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
а бе не са най-добрите и прилежни шофери жабарите. но определено повече спазват от нас правилата. самото движение ,особено в големите градове е стряскащо за нас.
иначе читави коли и аз не видех. дори и в Рим... все са някакви въшки.
на мен ,специално ми побеля главата от цените за паркиране....
иначе читави коли и аз не видех. дори и в Рим... все са някакви въшки.
на мен ,специално ми побеля главата от цените за паркиране....
Е, Даелче, като свикнеш с нашите простаци, италианските се преживяват бързо, вярно е. Че карат повече по правилата - карат, няма селски изцепки, но и това свръх нахалство и бързане тяхното, не ми харесва изобщо. Баси, трябва очите да са ти на 16: коли, скутери, туристи, забранени улици
(те забранени, ама навигацията като вика да карам натам...
) Още си чакам честитките от камерите в идеалните центрове на няколко града.
Абе, Ски, кви са 1-2 евра на час за твоя бюджет, ай не се праи.

Абе, Ски, кви са 1-2 евра на час за твоя бюджет, ай не се праи.

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз ,след 1г вече минала ,не дочаках никакви честитки ,така че смятам и да не чакам повече. а е възможно да са ме цъкнали на некоя магистрала с 180......
бе 1-2евро на час ,ма за нощуване 40 евро нещо никак не ми хареса в някои гаражи до хотелите...
ти от къде ми знаеш бюджета ,бе!?!?!!!
иначе най-опасни са мотористите ,щото се явяват и от небето включително.
скапана ти е навигацията! мойта си ме вкарваше само в разрешени!!! и да си ми върнеш книжлето...!!!
бе 1-2евро на час ,ма за нощуване 40 евро нещо никак не ми хареса в някои гаражи до хотелите...
ти от къде ми знаеш бюджета ,бе!?!?!!!

иначе най-опасни са мотористите ,щото се явяват и от небето включително.
скапана ти е навигацията! мойта си ме вкарваше само в разрешени!!! и да си ми върнеш книжлето...!!!

- DAEL
- Дакела
-
.... и имат една система за следене на скоростта "ТУТОР", която не те щрака камерата, че си превишил еднократно скоростта, а те снимат постоянно през интервали камери и, ако караш продължително време с превишена скорост тогава те наказват!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
ferdy написа:А колите им хич не ща и да ги карам: пунта-мари, корси, тигри и подобни въшки. Те и улиците и паркоместата им са за въшки, айде нема нужда.
Нали, Ферарита, Мазератита, Алфи, все "таралясници"

Никой не мое ма връне на селу!
Да бе, там е бъкано с такива, направо се прескачат. Пиле, айде отиди и виж, и после да коментираш.
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Абе да ви кажа аз в Италия като карам ми е по-спокойно ама много ПО!!!
и как стигна Перник и ми се ебава майката.....айде нема нужда...
Техния стил на каране доста си ми допада и като поседиш там над 20дена и минеш 3000км почва ма знаеш как да ти харесва....
Верно е че като видиш некой кръгови и ти призлява но се свиква.....
Един българин с 10тина годишен престой там ми е казал - "НЕ показвай страх" и нема да имаш проблеми по пътищата
Не сте влизали по села каде се срещнат и спрат да си говорят и направят задръстване по 10 коли
Хубавото като на всякаде в Европа е че имат някъв респект от КАРАМБИТЕ,от Полицята кат цяло.... Абе държава каде има над 10вида полиция не е лошо, а????
А ако познавате некой и от другата страна....с традиций в тая област над 200г ...
Интересна като всека държава.... Като се има впредвид че Камората е втория по големина работодател след държавата
Държава в която има и толко видове мафия колкото полиция
- неаполитанската камора, калабрийската ндрангета, апулийската са̀кра коро̀на унѝта,сицилианската Коза Ностра
150 по магистралите,абе седят карамби и има ограничение 60км намаляме и един с неква тупалка мина с 200 покрай карамбите щеше да ги сгази.... Карат колко им е позволила техниката
Карам аз с 160 и ме задминава Голф2 некъв смотан не ГТИ16 или Г60 ,задминаваме Пунто бате товарно при това
Абе в Южна па си карат как си искат...
МНОГО зависи в кой район и каде сте в Италия за да видите различни неща....
Не твърдя че съм я обиколил,въпреки че съм минавал няколко пъти от Триест до Лече,от Верона-Флоренция-Наполи та чак до Реджио Калабрия....
Влизал съм в населено место кадето с един пич бройхме пандите само по главната улица кадето минахме за 3км градско преброй над 80броя
Пътувал съм от Триест до Бари по националната мрежа....
Аз съм виждал Ферарита,Ламбо онова класиката Кунтач ли е кво ли е еба ли го.... А в кви гаражи кви стари реликви като нови има не е истина...ма там няма как да ги видите...
Мотори от 50те....
Абе кво пиша 60милиона живеещи при други условия имат кво си искат някой от тях,както и тук,но стандартите и на богатство са им други.....
Има и смрад от тех,има и читавелници има от всичко... Хубаво е че има и пияници кат нас та си попийваме

и как стигна Перник и ми се ебава майката.....айде нема нужда...
Техния стил на каране доста си ми допада и като поседиш там над 20дена и минеш 3000км почва ма знаеш как да ти харесва....
Верно е че като видиш некой кръгови и ти призлява но се свиква.....
Един българин с 10тина годишен престой там ми е казал - "НЕ показвай страх" и нема да имаш проблеми по пътищата

Не сте влизали по села каде се срещнат и спрат да си говорят и направят задръстване по 10 коли

Хубавото като на всякаде в Европа е че имат някъв респект от КАРАМБИТЕ,от Полицята кат цяло.... Абе държава каде има над 10вида полиция не е лошо, а????
А ако познавате некой и от другата страна....с традиций в тая област над 200г ...
Интересна като всека държава.... Като се има впредвид че Камората е втория по големина работодател след държавата

Държава в която има и толко видове мафия колкото полиция

150 по магистралите,абе седят карамби и има ограничение 60км намаляме и един с неква тупалка мина с 200 покрай карамбите щеше да ги сгази.... Карат колко им е позволила техниката

МНОГО зависи в кой район и каде сте в Италия за да видите различни неща....
Не твърдя че съм я обиколил,въпреки че съм минавал няколко пъти от Триест до Лече,от Верона-Флоренция-Наполи та чак до Реджио Калабрия....
Влизал съм в населено место кадето с един пич бройхме пандите само по главната улица кадето минахме за 3км градско преброй над 80броя

Аз съм виждал Ферарита,Ламбо онова класиката Кунтач ли е кво ли е еба ли го.... А в кви гаражи кви стари реликви като нови има не е истина...ма там няма как да ги видите...
Мотори от 50те....
Абе кво пиша 60милиона живеещи при други условия имат кво си искат някой от тях,както и тук,но стандартите и на богатство са им други.....
Има и смрад от тех,има и читавелници има от всичко... Хубаво е че има и пияници кат нас та си попийваме

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- DAEL
- Дакела
-
Абе виждал съм и да се дрогират докато чакат на светофара, но имат шубе от полицийте им (защото те са много видове, като почнеш карабинери, гвардиа ди финанца, полиция страдале, полиция муничипале, гранична полиция, абе поне трийсе вида полиция имат
) и там за първи път съм видял куките като слезат от колата да си я заключват и да пускат аларма, независимо дали слизат да си купят кафе, или да се*ат.
Според мен има за какво да искат да се вдигне границата за ограничение на скороста, защото трафика е страшен, стоки се превозват доста по пътищата, а пътища имат и то добре направени и поддържани. Това да пътуваш до местоработата си всеки ден 70-80 километра е нещо нормално, а па и да стигнеш навреме още повече.
Те не напразно швабите не са сложили ограничение на скоростта по аутобана и са единствените дето са се опълчили против европейските правила за ограниченията!?
Тука само ние си мислим, че имаме интензивен трафик и натоварено движение като се задръстат сто коли на околовръстното!

Според мен има за какво да искат да се вдигне границата за ограничение на скороста, защото трафика е страшен, стоки се превозват доста по пътищата, а пътища имат и то добре направени и поддържани. Това да пътуваш до местоработата си всеки ден 70-80 километра е нещо нормално, а па и да стигнеш навреме още повече.
Те не напразно швабите не са сложили ограничение на скоростта по аутобана и са единствените дето са се опълчили против европейските правила за ограниченията!?
Тука само ние си мислим, че имаме интензивен трафик и натоварено движение като се задръстат сто коли на околовръстното!

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
DAEL написа:Тука само ние си мислим, че имаме интензивен трафик и натоварено движение като се задръстат сто коли на околовръстното!

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
Там имат пътища ,за това могат да си позволят такива скоротси.Ако някой е пътувал по магистралата от Рим за Неапол знае за какво става въпрос.3/4 ленти ,прави отсечки на ,които като караш с 180км/ч имаш чувството ,че се влачиш.Миналото лято тръгнахме със семейното Соренто за Палермо от Рим.Тръгнахме в 8вечерта и в 1 и 30 стигнахме Месина като това са 900 и кусур километра ,а тука в България София Варна се зима за толкова време ,че са мижави 450км.

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3