А сега ... да съдим или да не съдим

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 19 Юли 2005, 16:29

SlipKnoT написа:Тряяше аз да съм от онея граждани дето са го задържали.. щеше да се моли да дойдат полицай.. :dummy: :box: :evil:

Е, те са били там и в награда
Дипломатът е отправил заплахи и обиди към полицаите.
Да караш Peugeot е страст!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 535dA LCI

Мнение от simeon » 19 Юли 2005, 16:32

това, че е син на албански, либийски, дубайски... или не знам на какъв по народност служител от посолство не го прави повече или по-малко виновен, но това, че е дипломат го прави неуязвим на наша територия и това е факт. защо не искате от онези с бмв-тата помитащи спирки и 10ки хора да плащат обезщетения от 1000000000 долари и да ги екзекутират на площада? това, че се е бутнал в някаква моторискта - голяма работа. ако се бях бутнал аз? щеше ли да пише по вестниците и да говорят за това по телевизията? и да се коментира по форуми? това е съвсем нормален човек, който явно е изпуснал управлението за момент, може и да е бил дрогиран или пиян, знае ли се? Може да е била виновна и мотористката - все тая. Въпроса беше, защо от мухата се прави слон? Ако беше някой дюнерджия от попа, нямаше и да разберем, че е стнало нещо.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 19 Юли 2005, 17:00

Пич май не си много запознат!Не се изказвай толко "компетентно",когато не си запознат със случая ОК!

На прочети тук какво ще става и как.Всички я прочетет тая тема!

http://moto.zonebg.com/forum/viewtopic. ... sc&start=0

Мисля че е от значение в такива моменти да се действа веткавично и да се покаже че сме БЪЛГАРИ,а не неква СГАН!Било то моторджийка или БМВджийка!Прав ли съм?Така че пич...недей да ми казваш некаква си мотористка,щото тая некаква си мотористка е приятелка,на колега моторист...можеше да е и твойта приятелка блънсната о този СОПОЛ неадекватен,който не е дипломат---за тва пак ти казвам рочети и тогава говори баце!Можеше да е секи един от нас бе него ли осъзнавате?
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 19 Юли 2005, 17:04

viper написа:
naskoksan написа:Български съд няма право
да съди Дипломати и техните семейства :idea:

Така ли :?: Нещо не си разбрал...... Може, даже и смъртното наказание ще въведем специално за тия копелета :idea:

В един друг сайт писаха, че съвсем на скоро са осъдили сина на Кадафи във Франция. Защо българския съд да няма такива права?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от simeon » 19 Юли 2005, 17:30

moto написа:Пич май не си много запознат!Не се изказвай толко "компетентно",когато не си запознат със случая ОК!

На прочети тук какво ще става и как.Всички я прочетет тая тема!

http://moto.zonebg.com/forum/viewtopic. ... sc&start=0

Мисля че е от значение в такива моменти да се действа веткавично и да се покаже че сме БЪЛГАРИ,а не неква СГАН!Било то моторджийка или БМВджийка!Прав ли съм?Така че пич...недей да ми казваш некаква си мотористка,щото тая некаква си мотористка е приятелка,на колега моторист...можеше да е и твойта приятелка блънсната о този СОПОЛ неадекватен,който не е дипломат---за тва пак ти казвам рочети и тогава говори баце!Можеше да е секи един от нас бе него ли осъзнавате?

виж сега момче, ти не си ме разбрал правилно: казах, че няма значение какъв е по народност този който е блъснал някого, в този случай момичето. ако бях я блъснал аз? какво ще ми се случи? най-много 1 акт за 30-40лв. и това е. не мога да разбера какво се дървиш на чужденеца? защо за него да има по-строги закони отколкото за нас? Като отидете в австрия или германия като гастарбайтери и паднете със стълбата, с която сменяте крушки на уличното осветление, върху някой минувач? Какво да ви направят? да ви убият с камъни? а стегнете се малко и стига с този расизъм!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от niki fire » 19 Юли 2005, 17:34

абе не че съм иакакъв националист ама не триабва да позволиаваме на никой да се ебав със нас независимо какъв е той.Нямам нищо лично към тази случка ама това може се да съм аз на мотора или някои друг и нямаше да мие приатно някакви АРАБЕСКИ иии там кавито са ,да ме "згазят" ,защото са минали на червено или са били пяни, надрогирани или наебани незнам ама да им се размине зсщото са некви дипломати а аз съм си обикновен гражданин на БГ.И всички да се правят на луди.

Затоваче moto аз съм със теб :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 19 Юли 2005, 17:51

аве кат знам как карат тез мотористи ,бахти камикадзетата .. най вероятно изобщо не го е видял отде е дошъл мотора щот е бил с 150+ както обикновено .. и аз мисля че се прави от мухата слон .. това ако беше случка с обикновени хора нямаше и 1 ред да се напише и в най скапания вестник ,щото на ден стават поне 10 таквиз катастрофи само в София ,пък и на всеки се случва да се удари по някъв повод.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от simeon » 19 Юли 2005, 17:53

Alexi написа:аве кат знам как карат тез мотористи ,бахти камикадзетата .. най вероятно изобщо не го е видял отде е дошъл мотора щот е бил с 150+ както обикновено .. и аз мисля че се прави от мухата слон .. това ако беше случка с обикновени хора нямаше и 1 ред да се напише и в най скапания вестник ,щото на ден стават поне 10 таквиз катастрофи само в София ,пък и на всеки се случва да се удари по някъв повод.

е тва е точната формулировка! :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 19 Юли 2005, 18:02

Офффффффффффффффф момичето е карало със 40-50 бееее!Кво ми го оправдавате тоя боклук бе?Той е показал неуважение към нашите органи!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от niki fire » 19 Юли 2005, 18:02

Абе хора вие не четет ли :twisted: :?:

Както “Фокус” съобщи, поради движение с несъобразена скорост и неправомерно преминаване на червен сигнал шофьор на дипломатическия автомобил Опел "Вектра" – син на либийския посланик в България, блъсна млада мотоциклетистка. След инцидента той се е опитал да избяга.

И вие ли така ще направите като минете на червно и блъснете никого ще избягате :?:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от simeon » 19 Юли 2005, 18:23

moto написа:Офффффффффффффффф момичето е карало със 40-50 бееее!Кво ми го оправдавате тоя боклук бе?Той е показал неуважение към нашите органи!

и аз показвам неуважение към нашите органи и към органи в други държави съм показвал неуважение, пък не са ме убили с камъни още и не са ме осъдили на смърт за такова дребно нещо! това ми е мисълта.
А дали някой, ще избяга от местопрестъплението си е до човека, не до националността. аз лично не съм бягал досега, винаги си нося последствията.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 19 Юли 2005, 19:13

Всички сме против либиеца ама кво от туй тоя лайнар трябва да си получи заслуженото поне скандала може да направим като хората нали нашите медии отразяват можем и да преувеличим нещата в наша полза да не забравяме че с тия мангали сме на нож

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от niki fire » 19 Юли 2005, 19:27

BAYRON написа:Всички сме против либиеца ама кво от туй тоя лайнар трябва да си получи заслуженото поне скандала може да направим като хората нали нашите медии отразяват можем и да преувеличим нещата в наша полза да не забравяме че с тия мангали сме на нож

точно така да не забравяме те какво причиняват на наще невини съграждани във Либия :twisted:

НА НОЖ :bang:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Nitro^ » 19 Юли 2005, 19:43

BAYRON написа:Всички сме против либиеца ама кво от туй тоя лайнар трябва да си получи заслуженото поне скандала може да направим като хората нали нашите медии отразяват можем и да преувеличим нещата в наша полза да не забравяме че с тия мангали сме на нож

Ай дано някой да покаже че има топки и да имаме един коз в повече за медиците.Малкото келешче за нашите хора.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30;Е65
Мечтае да кара: Е30

Мнение от DILDO » 19 Юли 2005, 19:51

moto написа:Той е показал неуважение към нашите органи!

Ти винаги ли показваш уважение към органите:?: :!: не че го защитавам ...блъснал я е и може би ще си носи последствията. Тва с неуважението към "органите" беше тъпо ...защото съм убеден че ако пусна тема ..."тъпите куки ми взеха рушвет 50 кинта" доста хора ще кажат...да ги :censored: в *** .. както и ти в това число :idea:

ПС наскоро разбрах че нашите медици не са толкова невинни колкото си мислим...колко от мед. сестрите имат сметки в швейцарски банки ?! :idea:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата