Широки железни джанти...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i & 520i

Re: Широки железни джанти...

Мнение от NaKi4_pZ » 22 Авг 2010, 23:52

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R

Мнение от BULL3T » 23 Авг 2010, 1:28

Отиваш при Дани в казичене и забравяш!!! Тоя човек прави всичко от нищо!Най-добрия джантаджия който някога съм виждал. Такива баници съм му носил тоя човек е изправял какви ли не джанти. Джантите на неговата кола са точно такива каквито ти искаш и сам си ги е правил... Само че няма да ти обади ниска цена,защото е адски много работа.

Иначе аз не виждам смисъл от такива джанти!
Изображение
"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328ti
Мечтае да кара: лястовица с рамка

Мнение от Skip_209 » 23 Авг 2010, 8:54

pepitoooooooooo написа:А къде ще има такова държавно предприятие, с такива големи стругове, където да стане номера? А кой служител в такова предприятие ще се наеме с тази задача, явно рискувайки си работата? То е ясно, че в държавно предприятие никой не би допуснал да влезем там и да кажем какво да ни направят. И ако пък някой се наеме- колко ли ще струва...... Ако някой от колегите намери отговор на тези въпроси, да пише тука, че и аз съм заинтересован :D

за София веднага мога да ти кажа такова държавно предприятие,миналата седмица ходих да ми правят резба на едно каре,и пича заеба всичко и веднага почна мойта поръчка,
като се отбиеш от бул.Европа за Банкя,веднага в ляво има един портал,влиза се там,като попиташ къде има стругар всеки ще те упъти,несъм сигурен дали струговете им са толкова големи,но може да се провери :bchug:
www.Steroid-X.com
0887 474 880

Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 23 Авг 2010, 14:27

А къде ще има такова държавно предприятие, с такива големи стругове, където да стане номера? А кой служител в такова предприятие ще се наеме с тази задача, явно рискувайки си работата? То е ясно, че в държавно предприятие никой не би допуснал да влезем там и да кажем какво да ни направят. И ако пък някой се наеме- колко ли ще струва...... Ако някой от колегите намери отговор на тези въпроси, да пише тука, че и аз съм заинтересован
:mhihi:
Image099.jpg

Мен ме интересуват координати на Дани от Казичане. Чувал съм за него хубави неща.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 23 Авг 2010, 15:19

KPETEH написа:Мен ме интересуват координати на Дани от Казичане. Чувал съм за него хубави неща.

То си е реклама де :mhihi: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 3&t=149709

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 23 Авг 2010, 15:20

^има теми негови по форумите и в нашия за изправяне на джанти.точен е, аз при него до сега два комплекта съм изправял и няма яд :yes:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 23 Авг 2010, 15:27

той Дани с далеч по-сериозни неща се занимава от изправяне на джанти - ма да не издаваме тайни.

По темата на проект во - да Дани от Казичене ще ти направи джантите и ще станат чудесно.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 23 Авг 2010, 15:50

deyan-enchev написа:той Дани с далеч по-сериозни неща се занимава от изправяне на джанти - ма да не издаваме тайни.

По темата на проект во - да Дани от Казичене ще ти направи джантите и ще станат чудесно.

Писал съм му отдавна - НЕМОЖЕ да ги направи, други идеи?!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BULL3T » 23 Авг 2010, 23:11

Projektzwo написа:
deyan-enchev написа:той Дани с далеч по-сериозни неща се занимава от изправяне на джанти - ма да не издаваме тайни.

Писал съм му отдавна - НЕМОЖЕ да ги направи, други идеи?!

Значи искаш невъзможното! :mhihi: :mhihi: :mhihi: Щом той не се наема,значи зарежи,няма кой друг да се фане с това.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Skip_209 » 23 Авг 2010, 23:32

:!: няма невъзможни неща :!:
ако си от София,ето ти няколко варианта:
за рязане на джантите
да питаш при тия чички от банкя за който писах по-нагоре
да отидеш в механо техникума на стамболийски и опълченска(в практиката имат бая машини)
или има един друг чичка в орландовци - дето стърже маховици от време оно,ако той неможе да го направи поне ще каже кой

и след това трябва да си намериш някой да ги завари(демек да знае как се работи с телподаващо) ако и такъв неможеш да си намериш има един идиот в обеля дето няма да откаже щом става въпрос за такива глупости :mhihi:
www.Steroid-X.com
0887 474 880

Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port

ентусиаст
Аватар

Мнение от BULL3T » 23 Авг 2010, 23:34

Skip_209 написа::!: няма невъзможни неща :!:
ако си от София,ето ти няколко варианта:
за рязане на джантите
да питаш при тия чички от банкя за който писах по-нагоре
да отидеш в механо техникума на стамболийски и опълченска(в практиката имат бая машини)
или има един друг чичка в орландовци - дето стърже маховици от време оно,ако той неможе да го направи поне ще каже кой

и след това трябва да си намериш някой да ги завари(демек да знае как се работи с телподаващо) ако и такъв неможеш да си намериш има един идиот в обеля дето няма да откаже щом става въпрос за такива глупости :mhihi:

аха и след всичките нерви и разправии и пари дето ще даде ще си земе оригинално ОZ айде моля ти се,няма смисъл от тия глупости.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Skip_209 » 24 Авг 2010, 9:42

е колко пари мислиш че ще излезне :?:
www.Steroid-X.com
0887 474 880

Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 24 Авг 2010, 13:33

Незнам дали неможе или по-скоро не му се занимава, отговори ми че точно такава интервенция не е прилагал в/у желязна джанта... :dunno:
Имам познати в един завод за металообработка, ще ги питам дали им се занимава и дали ще могат да го направят грамотно. Засега друг вариант аз не намирам...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 24 Авг 2010, 21:32

Аз също искам такива джанти 17 цола за бмв. Задължително задните с голям борд. Предните стандартни. Примерно 8j отред 10J отзад. Задължително 17 цола. Някакви идеи? Говорим за стоманена джанта!

Сори, че ползвам темата на човека, но ми е интересно дали може да се сътвори това нещо. Например от 15-ка за бмв да се направи на 17 с огромни бордове.

Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 24 Авг 2010, 21:41

Е чак от 15-ка да направи 17-ка надали има някой толкова добър с телопоемащото :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата