турбо!!!
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Ех, да какви времена бяха. По 5ст. вървяха тия дъвки... Голяма радост беше. Още си спомням БМВ назка като ми се падна, ми изглеждаше като извънземна кола тогава.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
чудя се как не ми се беше откинало цялото чене от толкова дъвчене на тия дъвки. По 7-8 наведнъж ядох за да си купа още и да имам още картинки, откачена работа 

Tux0 Ca !

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
alx написа:не, но помня би-бип.. що дъвки сме издъвкали и картинки менкали... имаше някои картинки дето бяха страшно редки.. още помня че към по-високите номера имаше дори самолети...![]()
сега си давам сметка какво хубаво детство съм имал...
Ми всъщност аз още си пазя цялата колекция на Турбо-то

200 пачета са, ама няма със самолети, те бяха на едни по стари дъвки и тях ги имам, ама не си спомням как се казваха

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Аз само до 3 ти клас събирах.
След тва дойдох в австралия, а тук само Покемон картички се разменяха. Така и не ги разбрах тея простотий.
А номер 39 е супер. И мойта 5та серия с 105 коня дига 230

След тва дойдох в австралия, а тук само Покемон картички се разменяха. Така и не ги разбрах тея простотий.
А номер 39 е супер. И мойта 5та серия с 105 коня дига 230

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
хахахаха от къде се сетихте за тези дъвки лелелел бях ги забравил
.....а какво събиране беше нямам думи... и Вафлите Куку Руко помни ли ги някой

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
ебати как се смея с глас в 3.17ч не е истина "Куку Руко" 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
BOBSI написа:Вафлите Куку Руко помни ли ги някой![]()
![]()
Куко Руко вафла чудна пълен с течен шоколад..... дам помня и песничката

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- Bobi
- кандидат ентусиаст
-
М№
Аз в нас имам цялата серия на Турбо от 1986 година
Още ги пазя в някоя кутия,която не знам каде е.Имам и повтарящи се ако някой има може да си менкаме

При толкова неща за еднократна употреба, не е чудно, че и хората стават такива!!!!!
krika написа:ебати как се смея с глас в 3.17ч не е истина "Куку Руко"
Тя излезна по-късно. Ама името и още се помни. Имаше и припевче ... "Куку Руко, вафла чудна"

то с дъвките и вафлите хубаво, ама аз и братята ми имахме доста голяма колекция от мини количките, не мога да си спомня как се казваше серията. Мисля, че ги продаваха по 5 лева бройката. Много добре си спомням един ден, как оревахме света, че една от най-желаните (пак беше БМВ) свърши преди нас, една лелка я купи и толкова. После дълго обикаляхме по павилиончетата, докато намерим друга такава.

Да караш Peugeot е страст!
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
MACHBOX - единствените изцяло метални колички. С брат ми бяхме големи фенове, имахме VW Костенурка, каравана, полицейски мерцедес с отварящи се врати, имаше един Фият, не му помня модела, ама много ме кефеше.
Най-якото беше, че количките бяха Made in Bulgaria!
Най-якото беше, че количките бяха Made in Bulgaria!

35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3